AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Doğum Günü Partisi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5
YazarMesaj
Antonio Silimaurë

GezginGezgin
Antonio Silimaurë

Mücadele Tarafı : Holy Peace

Doğum Günü Partisi - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Doğum Günü Partisi   Doğum Günü Partisi - Sayfa 5 EmptyPerş. Tem. 02, 2009 11:18 am

Paula'nın gelmesiyle değişen ortam biraz olsun düzelmişti. Akıllı cadı nasılda her şeyi düzeltmeyi başarmıştı. Gryffindor'lu iki genç sinirimi bozuyorlardı. Birisinin asasını çıkardığını görsem parçalayacaktım neredeyse, sonra bir ışık parçasının hızla bana geldiğini gördüm ne yapmalıydım bana ulaşmasına çok az kalmıştı asamı çıkarıp kendi büyümü haykırdım.

-Aresto Momentum!

Zamanın yavaşlaması büyüsünü daha önce hiç bu kadar iyi yapamammıştım. Artık büyü son hızla değil kaplumbağadan bile daha yavaş ilerliyordu. Herkesin asası yere dönüktü bu fırsattan yararlanıp Aaron'a asamı çevirdim ve büyülü kelimeleri haykırdım.

-Magicus Extremos! Levicorpus!

Aaron savunmasız olduğu için görünmez biri sanki onu güçlüce tavana asmıştı. Fakat bu seferde Neithan hamle yapmaya çalışınca asam ona döndü.

-Levicorpus!

Aynı şekilde Neithan'da tavana asılınca sinsi bir şekilde konuşmaya başladım.

-Aaron, bu ezici durumun aldında kalmak istemiyorsan yarın üçte düello salonunda buluşalım unutma! Sen ve ben, Neithan ve Bill. Şimdilik bu kadar yeterli sanırım. Hah! asalarınızı Hogwarts'da benden alırsınız, güle güle.

Asamı birkez daha çevirdim ve büyüler yağdırmaya başladım.

-Accio Aaron'un asası!
-Accio Neithan'ın asası!
-Liberacorpus!
-Liberacorpus!

Genç adamlar yere inince hiç onlara bakmadan büyülerime devam ettim.

-Oculus Reparo!
-Reparo!
-Reparo!
-Oculus Reparo!

Durvarda ki nesneler düzelirken herkes derin bir nefes almışa benziyordu.

Magicus Extremos: Büyüleri güçlendirme büyüsü.
Levicorpus:Düşmanı görünmez bir iple havaya asar.
Liberacorpus:Levicorpus büyüsünün bir panzehiridir büyünün etkisini kaldırır.
Oculus Reparo:Tamir etme büyüsü.
Reparo:Kırılan bir şeyi tamir etmek için kullanılır.
Aresto Momentum: Zamanı yavaşlatma büyüsü.

Rp out: Özür dilerim yönettiğim için fakat bitirme görevi bana kaldı tekrardan özür dilerm.
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Mücadele Tarafı : ZAY
Rp Sevgilisi : Ruhumu çaldı
Kan Durumu : Asil Kan
Patronus : Bengal Kaplanı

MesajKonu: Geri: Doğum Günü Partisi   Doğum Günü Partisi - Sayfa 5 EmptyPerş. Tem. 02, 2009 1:28 pm

Damarlarında öfke ile kabaran kan, kalbine hiç bu kadar hızlı ulaşmamış olacaktı ki, birkaç dakika nefes almakta zorluk çekti. Bu nasıl bir patavatsızlıktı, nasıl bir düşüncesizlikti ki partinin içine böyle pervasızca dalıp talan edebiliyorlardı! Caprice çığlıkların arasından gözlerini Neithan’a dikti. Aşk adamı ne hale getiriyordu? Onlara müdahale edemezdi çünki her iki tarafta dostuydu ve birini yaralayabilirdi. Çaresizlikten taş kesilmiş Lizz’i arkasına almış öylece onları izliyordu. Çığlıkların arasında soğukkanlılığını korumak hiç de kolay değildi, özellikle Lizz arkasında devamlı çığlıklar eşliğinde onu çekiştirirken. Her şey bir kaç saniye içinde başlamamış mıydı?

Paula’nın içeriye girişiyle ortalıkta uçuşan büyüler bıçak gibi kesilmişti. Sakinleşen dostlarına tek tek baktı, Bill’in dışarıya çıkışını izlerken elleri hala titriyordu. Bunun hesabını kim verecekti? Tam he rşey yoluna girdi derken Antoni hala elinde asası etrafa büyüler gönderiyordu. Caprice şaşkınlıktan ve kızgınlıktan hızlı adımlarla mutfak kapısının yanındaki yerinden hareket ederek Antoni’nin yanına geldi. Onu yakasından tuttuğu gibi önünde tabloların bulunduğu duvara yapıştırdı. Çarpma hızıyla duvardan bir portre yere düşerek gürültüyle parçalandı.

-Sen ne halt ettiğini sanıyorsun! O asaları almana kim izin verdi?

Gözlerinin içine bakarak öfkesinin buram buram binadaşına taşmasına izin verdi. Demek ki dur dendiği yerde durulması gerekiyordu, eğer bunu onlar akıl edemiyorsa Caprice hepsine tek tek öğretecekti. Okulda ceza almaları yetmiyormuş gibi bir de kin ve düşmanlıkla mı boğuşacaktı. Bir yerde kendi kulübünün başkanı ve yakın dostu, diğer tarafta kendi binasındaki dostları, Caprice arada kalmıştı ve bu daha da öfkelenmesine sebep oldu. Antoni’den cevap beklemeden elinden asaları aldı. Kendi asasını çekerek Antoniye döndü.

-Bir daha böyle düşüncesiz bir hareketini görürsem seni kendi ellerimle ceza odasına götürürüm haberin olsun! Yapmak istediğin iyilik bu hareketinin gölgesinde kalıyor Antoni ve bunun nedenini kendine sor, bakma bana öyle şimdi arkadaşlarının yanına git. Hemen!!!

Aaron ve Neithan’nın yanına giderek asalarını onlara teslim etti. Aaron’nun yüzündeki öfkeyi okumak imkânsızdı, onun sevgilisinin kollarında huzuru arayacağından emin göz kırptı ve Neithan’nın koluna girerek onu köşeye doğru çekti. Kulağının yanında fısıltıyla en sakin ses tonuyla konuşmaya dikkat ederek elini kolunun üzerine dayadı. Elini tutmaya hala çekiniyordu. Sinirli ve agresif olan Neithan’nın Angela’nın oyununa bu kadar çabuk düşmesi tam bir hayal kırıklığıydı ama arkadaşlığı onu bu durumda yalnız bırakmamasını gerektiğini öğütlüyordu.

-Neithan bana bak. Lütfen bana bak. Tamam, sakin ol, çok şükür size bir şey olmadı. Beni çok endişelendirdin. Şimdi gidelim buradan Rose diğerleriyle ilgilenir, Paula da burada zaten. Hadi cezaya kalmadan önce biraz sakinleşmen gerekiyor. İkimizin de. Ben köşedeki bankta olacağım, gel olur mu? Ya da sen bilirsin, artık düşünecek halimde kalmadı.

Caprice, öfkesi burnunda kapıdan çıktı. Köşede Paula ve Bill hala konuşuyorlardı. Selam vermeye ya da yanlarına gitmeye gerek duymadı. Cezaya kaldıklarında nasılsa boylarının ölçülerini alacaklardı. Sessizce banka doğru yol aldı, aklı hala karmakarışıktı.

En son Caprice Anna Flower tarafından Perş. Tem. 02, 2009 11:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/caprice-
Eleanora Lizz Walker

VII. SınıfVII. Sınıf
Eleanora Lizz Walker

Mücadele Tarafı : Arspegus - "Güç Kalpten Gelir!"
Rp Sevgilisi : Arthur Bentley mi desem ne desem? Olur mu dersiniz?
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Tavşan

MesajKonu: Geri: Doğum Günü Partisi   Doğum Günü Partisi - Sayfa 5 EmptyPerş. Tem. 02, 2009 2:03 pm

Bir an da ortam akıl almaz bir şekilde karışmıştı. Önce o yaşlı teyze sonra da Bill, Neithan ve Aaron. Bunların yaptıkları tam bir saçmalıktı. İnsan arkadaşına böyle mi davranırdı? Partiyi rezil etmişlerdi. Ne kadar güzel eğlenmek için gelmişlerdi fakat sonu rezalet. Alexis'e ne kadar büyük haksızlık yaptıklarının farkında bile değillerdi. Bir birlerine büyü fırlatıyorlardı. Az kalsın birbirlerini öldürebilirlerdi. Bu gerçekten olmayack bir şeydi. Caprice onlara bağırmaya başladı. O da çok kızmıştı. Özellikle de bu rezaleti çıkarana. Eleanora ise çaresizce Caprice'nin arkadasın da duruyor bir şey yapamıyordu. Son büyü de Antonio, Aaron ve Neithan'nın asalarını bir büyü ile ele geçirmişti. Bu son büyü Caprice'yi çileden çıkarmıştı. E haklıydı da. Kim olsa onun verdiği tepkiyi hiç çekninmeden verirdi. Bazı konuşmalardan sonra Caprice, Antonio'dan Aaron ve Neithan'ın asalarını güçlükle aldı ve onlara teslim etti. Hepsi de çok pişman görünüyorlardı. E olmalılar da zaten. Caprice konuşmasını bitirdikten sonra partiden ayrıldı. Kapıyı sinirli bir şekilde açtı ve hızla örttü. Bunu yapması doğal bir şeydi. Ardından Eleanora onları kaşlarını çatarak son olarak süzdü ve Caprice'nin On, on beş adım ötesindeydi. Caprice kafasını çevirip konuşmakta olan Paula ve Bill'e baktı ve onlara birşey söylemeden ilerledi. Eleanora da onu yakalamak için hızlı adımlarla gidiyordu. '' Hey beni bekle. '' Ona zorlukla yetişmişti Caprice'nin burnundan alevler püskürüyor gibiydi. Onu hiç bu kadar sinirli görmemişti.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/t8972-eleanora-lizz
Alexis J. Blanchefleur

GezginGezgin
Alexis J. Blanchefleur

Mücadele Tarafı : Darkshine
Rp Sevgilisi : Yok =(
Kan Durumu : De race
Patronus : Balbasar seni seçtim xP

MesajKonu: Geri: Doğum Günü Partisi   Doğum Günü Partisi - Sayfa 5 EmptyPerş. Tem. 02, 2009 3:34 pm

Söylediği sözden sonra Paula gelmişti. Alex onun gelmesine çok sevinmişti ama ne yararı vardı şimdi? Parti çoktan bitmişti(!). Neithan'a duyduğu öfke inanılmaz bir biçimde artıyordu. Sorun kendi partisinin berbat edilmesi değildi aslında. Alışık olabilirdi çünkü daha önce de böyle bir şey yaşamıştı. Ama o kadar emek harcayan ve çalışan Rose için çok üzülüyordu. Caprice çok sinirliydi. Kim değildi ki? Herkes büyülü sözler savuruyor, savaşıyordu birbiriyle. Alex için gerçekten unutulmaz bir parti olacaktı. Artık burada durmanın bir anlamı yoktu. Zaten kızlar da gitmeye hazırlanıyordu. Pencereden dışarı bakarken Eleanora ve Caprice'i gördü. Onlara yetişmek için hızlı adımlarla kapıya ulaştı. Kapıya doğru giderken de erkeklere ters bir bakış attı. Caprice ve Eleanora'yı yakalamak için biraz koşmak zorunda kaldı. Onlara yetiştiğinde ise nefes nefese kalmıştı. Biraz soluklandıktan sonra şunları söyledi;
-İçerideki olayları saymazsak gerçekten güzel bir partiydi. Teşekkürler kızlar,asla unutmayacağım bu günü. demişti. Ama bu sözler gerçekten Alex'in içinden gelmişti.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/alexis-jasmin-bl
Curtis Billy Manson

GezginGezgin
Curtis Billy Manson

Mücadele Tarafı : Karanlığın Ordusu
Kan Durumu : Melez
Patronus : Cymric

MesajKonu: Geri: Doğum Günü Partisi   Doğum Günü Partisi - Sayfa 5 EmptyPerş. Tem. 02, 2009 6:57 pm

Lanet'i yapmştı ve gidip Marcus'a çarpmasını bekliyordu. Öfkelendiği zaman herşeyi yapabileceğini göstermişti bu gün. Büyük ateş topu asasından çıktığı sırada bir ses duydu; "Aqua Eructo!" Ateş topu yok olmuştu ve Bill sırılsıklam bir şekilde öfkeyle arkasını dönüp asasını kaldırdı. Fakat büyüyü yapanın Paula olduğunu gördüğünde asasını hemen indirdi ve bir iki adım geriye sendeledi. Çok yorulmuştu. Ona gönderilen büyüler engelemek ve oldukça zor olan büyüler yapmak onu çok fazla yormuştu ve tüketmişti adeta. Etrafına şöyle bir baktı. Herkes öfke ve şaşkınlık karışımı bakışlarla etrafa göz atıyordu. Bill buranın bir mugle restoranı olduğunu tamamen unutmuştu. O anda aklından geçen şeyler, partyi berbat eden kafilede bulunmanın verdiği utanç ve okula döndüklerinde alacakları ceza idi. Şanslıysa okuldan atılmaz fakat büyük bir ceza alacağıda kesin. O da bunun farkında ve kesinlikle hakettiğini düşünmekteydi. Daha sonra gözü biden Alexis'e gitti. Partisini berbat etmişti. Utanıyordu, üzgündü ve kesinlikle pişmandı. Ama Neithan'a hakettiği dersi verdiği için değil, böylesine güzel bir partiyi tabiri caizse savaş alanına döndürdüğü için. Alexis'e suçluluk duyan bakışlarda baktı. Onun ve Rose'un nefret dolu bakışlarını gördükten sonra sadece bir daha onların verdiği bir partiye yada bulunduğu bir yere gitmesinin yanlış olacağın anladı. Herşeyi mahvetmişti. Neithan'ın ona yaptığı büyüye karşılık vermeseydi ne olurdu sanki. Korktuğunu mu düşünürlerdi ? Evet belki, ama bu duruma düşmesinden daha iyi olacağını farketti. Bu arada Paula'nın sesini duydu"Colloportus!"Restoranın kapısını kapatmıştı ve içeriye bir muggle girme olasılığını ortadan kaldırmıştı şimdi."Angela, yanıma gelir misin lütfen? "Hufflepuff kızlarını birer birer yanına çağırdıktan sonra Neithan ve Bill'in yanına geldi Paula. Asasını kaldırdı ve Bill ne olduğunu anlamadan Paula'nın büyüsü ile duvara yapıştı;"Depulso! " Ardından da Neithan. Sonrasında konuşmaya başladı;"Siz ikiniz, burada neler oluyor bilmiyorum. Ama okuldan atılmamak için, asalarınızı hemen indirin. Ryan, Antonio, siz de lütfen." Bill durumun çoktan farkındaydı ve asasını Paula'nın yaptığı büyü sonrasında reflex olarak kaldırmıştı ve şaşkın bir şekilde asasını tekrar indirdi. Paula, Rose ile fısıldaştıktan sonra Bill'İn yanına geldi ve;"İyi misin? "dedi. Bill ne diyeceğini bilemiyordu. Sadece kafasını salladı. Ne kadar iyi olabilirdiki. Bu kapışma onu bitin düşürmüştü, etraftaki nefret bakışları onun üzerindeydi. Bir kişi yüünden buradaki herkesi öldürebilirdi. Tabi kontrolünü kaybetmişti bunları yaparken ama bu bir başkasının suçu değildi. Kavgayı başlatandan bile daha suçlu görüyordu kendisini. Hogwarts'ı seviyordu ve ordan atılma fikri ona eziyet ediyordu. Bill'in sinirden elleri titriyordu ve gözlerinde hem onu bu duruma soktuğu için Neithan'a olan nefreti hemde Alexis ve Rose'u bu duruma soktuğu için pişmanlığı besliyordu. Asasını elinden yavaşça aldı Paula. Burada bulunanlar arasında sadece ona böyle bir imkan verirdi çünkü ona çok saygı duyuyordu."Gel benimle." Bill ayağa kalktı ve onu takip etmeye başladı. Birlkte dışarı çıkarlarken arkasını döndü ve Marcus ile Neithan'a bir bakış attı. Bu işin burda bitmeyeceği açıktı. Yarım bıraktığı işi birgün bitirecekti belkide. Ama bunu okuldan mezun olana dek yapmayacağını biliyordu sadece. Paula ile dışarı çıktılar. Tehditkar bir ifadeyle konuşmaya başladı Paula;"Ne yaptığını sanıyorsun sen!" Bu sözleri beklemekte olan Bill'in cevap vermesi uzun sürmedi;"Paula, b-ben çok üzgünüm. İçerde olanlar, tüm bunları bilerek yapmadım. Yani böyle olmasını istemedim ben. Ama bu dövüşü başlatan Neithan'dı. Bana sectumsempra büyüsü yaptı. Eğer Antonio olmasaydı çoktan ölmüştüm. Onun o lanetinden sonra bende kendimi tutamadım. Paula bana inanmalısın ben yapmadım."
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-kart-f86/freddy-bi
James Simon Lorgoff

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
James Simon Lorgoff

Mücadele Tarafı : SD

MesajKonu: Geri: Doğum Günü Partisi   Doğum Günü Partisi - Sayfa 5 EmptyPerş. Tem. 02, 2009 9:19 pm

Arkasında bıraktığı kalabalığın icabına Caprice’in bakacağından emin bir şekilde yavaşça Bill’in yakasından çekti elini. Büyücünün verdiği tepki öyle içtendi ki, zaten okula döndüklerinde mucize olmadığı sürece ceza alacaklarından, yorgun görünen binadaşını daha fazla hırpalamak istemedi. Sesindeki cezalandıran tonu alçalttı ve tehditkar şekilde yüzüne yakın durduğu binadaşının asasını eline verirken, bir kardeş gibi ellerinden tuttu. ‘’ Asanı aldığım için özür dilerim. Öyle kendini kaybetmiştin ki, her şeyden önce birini öldürebilirdin. Sana inanıyorum tabii ki. Ama bir daha lütfen böyle galeyana gelme. ‘’ Sakince ellerini bıraktığı binadaşına gülümsedi. Onlar konuşurlarken kapıdan çıkan Rosalie, Alexis ve sinirli olduğu her halinden belli olan Caprice’in içeridekilerin icabına baktığını düşündü. Zaten en güzeli onları orda yalnız bırakıp, oradan sıyrılmalarıydı. Kalbi sıkışır gibi oluyordu dönmeyi düşündükçe. Bill’e yanından ayrılmaması ve diğerleriyle yeniden dövüşmemesi için göz kulak olmak istiyordu. Bir yandan da Alexis’in yanına gidip geç kalmış tebeiğini yapmalıydı. ‘’ Gidelim mi? ‘’ Kızların yanına yaklaşmaktan çekineceğine emin olduğu Bill’in koluna girdi. Ona cesaret verip, yola çıkmadan önce dikkat çekmeyecekleri yere kadar ilerledi. Kızlara iyice yaklaşmadan durup kolundan çıktı ve binadaşına huzurlu bir ifadeyle baktı. Onun kendisini hızla toplamasına şaşırmıştı. Ardından koşar adım kızlara yaklaştı.

‘’ Ne parti ama?! ‘’ Özellikle Alexis’in yüzüne bakarken dilini çıkardı. Amacı ortalığı yumuşatmaktı. Hala üzerinden çıkarmadığı ceketin cebinden minik bir paketi alıp, doğum günü kızına fırsat vermeden açtı. İçinden çıkan kristal meleği, çevik bir hareketle Alexis’in bileğine taktı. Diğerlerinin de morallerinin ne derece bozuk olduğu yüzlerinden anlaşılıyordu. Rosalie’nin güzel yüzüne hiç de yakışmayacak şekilde oturmuş olan somurtkan ifadeye baktı. Caprice zaten burnundan soluyordu. ‘’ Sinirlenince daha güzel olmuşsunuz kızlar. Eğlenceyi kaçırdım sanırım. Kimse bana olanları anlatamaz şu anda biliyorum. Ama belki cezamızı çekerken konuşacak vaktimiz olur bol bol. ‘’ Yüzünde bir iğrenme belirtisi hakim olmuştu saniyeliğine. Ardından harcanan kıyafetine baktı. Kevin haklıydı. Gelmemeliydi. Ya gelmeseydi?! Ya o büyüyü durduramasaydı. Bunları düşünmek istemedi. Bill’in hala bıraktığı yerde duruyor olmasına şaşırmıştı. Genç büyücüye, ardından da kızlara baktı. Artık dönsek iyi olucak. Asasından kıvılcım buketini çıkarmadan önce iyice etrafı kontrol etti. Bulundukları bankın her yanı boylarını biraz geçen sık bir çalıyla çevriliydi. Kimsenin gelmediğine emin olduğunda, sabırsızlandığı cezaya doğru yola çıktı. ‘’ Evapsie! ‘’ Gözlerini açtığında, yeniden Yasak Orman’daydı. Diğerlerini beklerken, bir yandan da vukuatsız gelebilmeleri için dua ediyordu. Tek tek gölgeler yanında belirmeye başlamışlardı bile.

Doğum Günü Partisi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
5 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Similar topics

-