AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Biri yardım edebilir mi?!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
Matthew Rhydderch

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Matthew Rhydderch

Mücadele Tarafı : Aydınlık
Rp Sevgilisi : -
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kurt

Biri yardım edebilir mi?! - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Biri yardım edebilir mi?!   Biri yardım edebilir mi?! - Sayfa 4 EmptySalı Şub. 02, 2010 5:46 pm

Lazern'den beklenen açıklama sonunda gelmişti.Matthew, Lazernia'nın böyle bir görüsünü olduğunu unutmuştu.Halbuki daha birkaç saat önce onu buna söylemişti.Matthew'un telaşı ve endişesi onun böyle bir özelliği olduğunu unutturmuştu.Lazernia olanları anlatırken bir cadının varlığından bahsetmişti.Acaba bu kim olabilirdi ? ve o önceden gittikleri yer de neresiydi ? Tanrım, Matthew Lazernia ile ayrı kaldığı süre içinde ne çok olay olmuştu öyle.Matthew'un kafası iyice karışmıştı.Ama ortada bir tehlike olduğunun farkındaydı.Bir elini sürekli asasının yakınında tutmaya çalışıyordu.Hey, o da neydi ? Lazernia ağlıyordu.Lazernia'nın ağlamasını görmek Matthew için son derece acı vericiydi.Onu öyle ağlıyorken görmek Matthew'uda çok üzmüştü.Yavaşça yanına yaklaşıp saçlarını okşadı ardından Lazernia'ya sarılarak "Sakin ol Lazernia, hepsi geçecek buradan hemen gideceğiz ve kimsenin başına birşey gelmeyen sen yeterki sakin ol" geri çekildi ve bir kolunu Lazernia'nın omzuna atarak kendine doğru yaklaştırdı.Bakışlarını Olivia'ya çevirerek :" Olivia, gitmemiz gerekiyor.En kısa nereden çıkabiliriz?" Hava kapamaya başlamıştı.Hafiften yağmur yağmaya atıştırıyordu.Matthew havanın kapanmamasını umarken etrafını kontrol etmekten kaçınmıyordu.Şuanda ne olacağı kestirilemez bir durumdu.
Olivia Scarlett Isis

VII. SınıfVII. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

Mücadele Tarafı : Arspegus
Rp Sevgilisi : Tristan
Patronus : Golden Dog (Rottweiler)

MesajKonu: Geri: Biri yardım edebilir mi?!   Biri yardım edebilir mi?! - Sayfa 4 EmptySalı Şub. 02, 2010 6:12 pm

Olanların arından gözyaşlarına boğulan dostu sıkı sıkıya Olivia'ya sarılmıştı ki karşılığınıda aldı. Bir süre hıçkırıklar Ağaçları sarsarken konuşması sona erdiğinde geri çekilen Bella yaşlı gözlerle sevgilisine ve dostuna bakıp durdu. Şimdi sırada sevgi gösterisi vardı. Matthew sıcacık, sevgi dolu telaşıyla sevgilisine sıkı sıkı sarılarak onun olumsuz düşüncelerini geri yollamaya çalışıyordu. Olivia bu sahne karşısında içine işleyen huzuru gülümsemesine yansıtmıştı ama kısa süre sonra sevgi böcüklerinden avutucu olanı Olivia'ya bir soru yöneltmişti. Neden bu kadar Telas yaptıklarını anlayamıyordu genç cadı. Defalarca bu kötü, psikolojisi bozuk cadıyla Burun Buruna gelmişti ki zaten nefesini her daim omzunda hissediyorduda. "Arkadaşlar abartmayın, hiç birşey olmayacak. Ayrıca en kısa yol geldiğiniz yol ve ben bir yere gitmiyorum. O cadı bana zarar veremez merak etme birtanem." diyerek Lazern'in boştaki elini destek verircesine sikti. Sanki acı çekecek olan Lazernia'ymış gibi. Bunun sebebi dost olmalarıydı, birbirlerine kendilerinden çok değer veriyorlar ve bağlarını asla koparmıyorlardı. Her daim dost kalacaklardı, sevgileri herşeyi yenecekti. Ama şuan Lazernia'nın telaşı bu iki dostunun-ki bir tanesi belkide gelecekteki hayat arkadaşı olacaktı-üzülmesine sebep oluyordu. "Hadi gülümse Lazern ..." Havanın kapaması ile beraber hızla koşarak James'i sırtlandı. "Biraz ıslanmaya ne dersiniz aşıklar? Birazda müzik ..." Yine aklını kaçırıyordu, böyle bir anda bile müzikle ölümün gelmesini isteyecek kadar aşıktı notalara. Kalbinin anahtarı aslında sol anahtarıydı.

Sözlerine bir cevap gelmesini beklemeden hızla ağacın altındaki kütüğe yerleşti ve asasını nazikçe kaldırarak büyülü sözleri söylediğinde ortada kocaman bir ateş belirmişti. "Korkmaya devam mı edeceksiniz? ... Hadi ama ..." Bir yandanda melodiyi yükseltmeye başlayan cadı gözleriyle çifti süzüyordu. Lazern'in bu durumdan korkmadığını, sorunun sevdiklerine zarar gelmesinden korktuğu olduğunu biliyordu. Ama ne yapacaktı şimdi? Olivia gitmemek konusunda Keçi gibi inatçıydı ve eğer bir konuda inat ettiyse-özellikle içinde müzik varsa-asla vazgeçmezdi. Şimdi sıra bu çiftin dudaklarından çıkacak karardaydı ...

Matthew Rhydderch

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Matthew Rhydderch

Mücadele Tarafı : Aydınlık
Rp Sevgilisi : -
Patronus : Kurt

MesajKonu: Geri: Biri yardım edebilir mi?!   Biri yardım edebilir mi?! - Sayfa 4 EmptyCuma Şub. 05, 2010 1:47 pm

Bu kız ne yapıyordu böyle? Sanki ortada önemli bir durum yokmuş gibi bir tavır takınmıştı.Lazernia'nın gördüğü herneyse öyle es geçilecek birşey değildi.Eğer bu kadar korkmuşsa durum gerçekten çok vahimdi.Olivia hiçbirşey olmamış gibi davranmaya başlamıştı.Belki amacı Lazernia'yı sakinleştirmekti.Yinede bu iyi niyetli davranışı başlarına çok büyük dertler açabilirdi.Böyle davranması yetmiyormuş gibi birde ateş yakıp gitarını çalmaya başlamıştı.Hay aksi! Matthew'un bu duruma el koyması gerekiyordu.Lazernia'nın bu durum hakkında söyleceği pek birşey yok gibi gözüküyordu.Zaten söyleyecek halide yoktu.Çok kötü durumdaydı.Matthew, Olivia'nın aklını başına getirmeliydi. "Hey,Olivia!.Sence böyle davranman iyi birşey mi ? Lazernia burada acı çekiyordu.Tamam,belki amacın iyi niyetli onu üzüntüsünü teselli etmeye çalışıyorsun fakat olmuyor işte.Hala çok korkuyor.Bu da gördüklerinin ne kadar acı verici olduğunu gösteriyor.Sence haksız mıyım ? Hemen gitmeliyiz buradan ve sensizde gitmeyeceğiz."
Lazernia'ya sarıldığı koluyla Lazernia'yı biraz daha kendisine yaklaştırıp kulağına doğru yöneldi "Birazdan hepimiz buradan çıkacağız.Bana güven hiç kimseye zarar gelmeden uzaklaşıcaz buradan." acıyan bakışlarla Lazernia'nın korkmuş ve ağlamaktan hafifçe kızarmış yüzüne bakmaya başladı.Matthew Lazernia'nın onayını beklemeye başlamıştı.Orada diyeceği tek bir kelime bile bu olayın kaderini etkileyecekti.
Isabella Mainley

VI. SınıfVI. Sınıf
Isabella Mainley

Mücadele Tarafı : Arspegus
Rp Sevgilisi : Mr. Porell
Patronus : Jaguar

MesajKonu: Geri: Biri yardım edebilir mi?!   Biri yardım edebilir mi?! - Sayfa 4 EmptyCuma Şub. 05, 2010 2:10 pm

Haydi ama, bu kız gerçekten bu kadar seri kanlı olabilir miydi ? Olabiliyorsa da bunun için ne yeri ne de zamanıydı. Korkudan neredeyse titriyordu Bella. O acıyı görüşünde yaşamıştı ve bir daha yaşamamak için ne gerekiyorsa yapacaktı. Nokta. Son. Ama Olivia’nın bu rahat görünüşü ve James’i –gitarı- çalmaya başlaması sinirlerine yardım etmiyor, korkudan titremesini sonlandıramıyordu. Ne yani? O gerzek cadı gelsin diye oturup bekleyecekler miydi? Hayır, bu olamazdı ama buradan gitmelerinin de yararı olacağını hissetmiyordu. O, ne olursa olsun mekân fark etmeden karşılarına dikileceğini adı gibi biliyordu. Matthew’un çıkışı aslında Lazernia’yı haklı çıkarıyordu. Matthew Lazern’in kulağına söylediği sözcükler, keşke bu doğru olabilseydi diye düşündürmüştü. ‘ Hayır, Matt. ’ Sesi çok cılız çıkmıştı ama Matthew’ın şaşırmasına neden olmuştu. Hemen bir açıklama gereksinimi duydu. ‘ Buradan uzaklaşmamız işe yaramaz, eninde sonunda o bizim karşımıza çıkacak. Buradan uzaklaştık diyelim. Yoldayken ya da her neredeyken bizim karşımıza çıkacak. Çünkü karşımıza dikilmek ve acı vermek istiyor. Mekân’a aldıracağını sanmıyorum! ’ Son sözleri hissettiğinden daha emin vurgularla söylemişti. Ama hâlâ Olivia’nın oturup gitar çalmasına anlam veremiyordu.

Biri yardım edebilir mi?!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Uyan Hogwartst: Mutfakta Biri Var !