AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Düşünce içinde bir gün daha

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Jack Dawson

GezginGezgin

Mücadele Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Rp Sevgilisi : Jessica Ashley Walder
Kan Durumu : Safkan

Düşünce içinde bir gün daha Empty
MesajKonu: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 7:34 pm

Sıradan bir gündü.Jack yanlız kalmak için Aynalı Odaya çıkmıştı.Hayli düşünceliydi,ne yapması gerektiğini bilmiyordu.Bunu ona nasıl söyleyebilirdi ki.Onu ne zaman görse yanında arkadaşları oluyordu.Onunla alay etmesinden korkuyordu,alay etmese bile ya bir daha onunla konuşmazsa diye düşünüyordu.Aslında aynalı odada birini bekliyordu.Jessica'yı.Acaba gelicek miydi?Gelse bile bunu ona söyleyebilicek miydi?Cesaretini toplayıp söylemesi gerekiyordu ya da susucak ve içi içini yiyicekti.Yine de bir umut diye düşündü ve sesizce olduğu yerde oturup düşünmeye devam etti.
Chloe Blair Sanderson

GezginGezgin
Chloe Blair Sanderson

Mücadele Tarafı : TarafsıZ
Rp Sevgilisi : Nok aRanıyoR

MesajKonu: Geri: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 8:02 pm

Ashley Silvia'ya biriyle bulaşacağını söyleyerek Aynalı Oda'nın yolunu tutmuştu.Ashley mavi uzun kollu T-Shirt'ünün kollarını çekerek koridorun iki yanındaki tablolara bakmaya başladı.İlginç tablolar vardı.Aklına Jack'in ona ne söyleyeceği geldi.Ne söyleyebilirdi ki? Belki de çıkma teklif edecekti o zaman ne yapmalıydı ? Kabul ederse belki Will onu kıskanır bu da işe yarardı belki.Aklına bir an için Maglor geldi.Onu sevmediğini açık açık belli ederdi Jack ya da başkasıyla beraber olursa.Bu da en azından Maglor'u Will ile aldattığı dedikodusunu keserdi.Zaten Will'le konuşmuyorlardı bile.

Ashley Aynalı Oda'nın önüne geldiğinde saçını elleriyle düzeltti.Güzel ve mutlu görünmesi gerekliydi.Siyah pantolonu ve mavi T-Shirt'üyle kendini güzel bulmuştu.Kapının koluna uzanıp açtı.Gülümseyerek içeri girerken Jack'in oturduğu yerde düşünceli bir şekilde oturduğunu gördü.Yanına gidip yanındaki yere ona yakın oturarak ''Selam Jack'' dedi.Gülümsemesi hala yüzündeydi.Jack ona ne diyecekse bir an önce dese iyi olurdu.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/jessica-
Jack Dawson

GezginGezgin

MesajKonu: Geri: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptyPtsi Ağus. 04, 2008 8:38 pm

İçeriye Jessica girmişti.İçeri girince odanın havası bile değişmişti Jack için
.Jessica Jack'in yanına oturup ''Selam Jack'' demişti.Güldüğünü görmek bile Jack için yeterliydi.O da hafifçe gülümsedi ve kendini biraz dpğrultarak "Selam" dedi.Ağzından başka kelime çıkmıyordu.Sanki her yeri bir anda tutulmuştu titrek bir ses tonuyla"Jessica b-ben sana bir şey söylemek istiyorum seni o yüzden çağırdım" dedi.Artık gerişi yoktu farkındaydı."Ben uzun zamandır senden ho-ho-hoşlanıyorum Jessica"dedi ve hiç durmadan arkasını getirdi"Benimle çıkar mısın?"bu yükten kurtulduğu için kendini iyi hissediyordu bir yandan da karşı tepki kötü gelirse diye sanki içi yanıyordu sustu ve bekledi.
Chloe Blair Sanderson

GezginGezgin
Chloe Blair Sanderson

MesajKonu: Geri: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptySalı Ağus. 05, 2008 11:01 am

''Jessica b-ben sana bir şey söylemek istiyorum seni o yüzden çağırdım.'' Jessica onun az önce düşündüğü şeyi söyleyeceğinden emindi.Büyük ihtimalle çıkma teklif edecekti.Bir Slytherin bir Hufflepuff 'la.''Ben uzun zamandır senden ho-ho-hoşlanıyorum Jessica.Benimle çıkar mısın? ''işte beklediği şeyi söylemişti Jack.Ashley kendini ağırdan satmaya kararlıydı.Yüzündeki gülümsemesi silinerek Jack'e baktı.Aklına bir an bu sözleri Will'den duymayı ne kadar istediği aklına geldi.

Ashley biraz da gülümsemeye çalışıp şaşırma tavrı takınarak ''Teklifin beni çok mutlu etti ama yani bak Jack aramızdaki yaş farkı ne olucak peki ?'' dedi.Eğer yaş farkını umursamazsa onun teklifini kabul edecekti.Ama aklının bir köşesinde Will vardı hala.
Jack Dawson

GezginGezgin

MesajKonu: Geri: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptySalı Ağus. 05, 2008 11:13 pm

''Teklifin beni çok mutlu etti ama yani bak Jack aramızdaki yaş farkı ne olucak peki ?'' Bunu Jessica mı demişti.Yani aradaki tek sorun yaşmıydı.Bu Jacki çok şaşırtmıştı doğrusu.Böyle sakin bir tavır beklemiyordu.Aslında rahatlamıştıda."Jessica tek sorun bu mu?"Aslında bu Jack için büyük bir sorun deildi,önemli olan bunu Jessicaya nasıl anlatıcaktı.Onu zorlayamazdı,haklıydıda o daha 1. sınıftı.Yinede bir umut.Jessica'nın elini tutarak,usulca"Yine de deneyemez miyiz?"dedi.
Chloe Blair Sanderson

GezginGezgin
Chloe Blair Sanderson

MesajKonu: Geri: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptySalı Ağus. 05, 2008 11:53 pm

Ashley onla çıkmayı çoktan kabul etmişti bile aslında.Tabiki ona gerçekte asla aşık olmazdı.Nasılsa yakışıklı biriydi.Belki biraz onunla takılır Maglor'u unuturdu.Ondan büyük olmasına da pek önem vermiyordu.Büyük olsa ne olurdu ki sanki?

"Jessica tek sorun bu mu?" Tek sorun mu? Tabii ki değildi.Çok daha büyük bir sorun vardı ama Ashley için sorun değildi.Onun için sorun olabilirdi anca."Yine de deneyemez miyiz?" diyerek elini tutmuştu Jack.Ashley elini çekmedi.Ashley ona bakıp gülümseyerek tuttuğu elini biraz daha sıkı tutarak ''Denemekten zarar gelmez '' dedi.İçi bir an sızlamıştı Will 'i sevdiği halde Jack'le beraber olmak...
Jack Dawson

GezginGezgin

MesajKonu: Geri: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptyÇarş. Ağus. 06, 2008 1:26 pm

Bu haber Jack'i çok mutlu etti.Jessica'nın elini daha sıkı tuttu ve gözlerine bakarak"Seni hiç üzmiceğime emin olabilirsin Jessica"dedi.Bugün Jack'in moralini kimse bozamazdı.Dünyalar onun olmuştu sanki.Jessica'nın gözlerine bakmaya devam etti ve öylece durdu.Hiçbirşey söylemedi
Chloe Blair Sanderson

GezginGezgin
Chloe Blair Sanderson

MesajKonu: Geri: Düşünce içinde bir gün daha   Düşünce içinde bir gün daha EmptyÇarş. Ağus. 06, 2008 1:33 pm

''Seni hiç üzmiceğime emin olabilirsin Jessica'' dedi Jack elini sıkı sıkı tutarak.Ashley de aynısını demeyi isterdi ama imkansızdı bu.Onu sevmiyordu bile Ashley.Ayrıca ona Jessica demesinden hoşlanmamıştı.

Ashley onun gözlerine bakmasından sıkılmıştı.Hemde çok sıkılmıştı.Onun gözleri yerine Will'in gözlerine bakmayı tercih ederdi.Ashley oyununun bozmamak için konuşması gerektiğini düşündü.''Bundan eminim Jack.Ama böyle gözlerime bakmaya devam edersen gözlerin aynı noktaya bakmaktan bozulacak..'' dedi sırıtarak.Aslında Jack yakışıklı sayılırdı.Onunla fazlaca zaman geçirebilirdi.Bakışları onun gözlerinden tuttuğu eline çevirdi.Ne böyle sürekli elini mi tutacaktı Jack onun ? Çok sıkıcı gelmişti el ele durma faslı ona...

Düşünce içinde bir gün daha

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-