AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Kanlı dostluk -Avluda-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Olivia Scarlett Isis

VII. SınıfVII. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

Mücadele Tarafı : Arspegus
Rp Sevgilisi : Tristan
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Golden Dog (Rottweiler)

Kanlı dostluk -Avluda- - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Kanlı dostluk -Avluda-   Kanlı dostluk -Avluda- - Sayfa 3 EmptyÇarş. Ağus. 19, 2009 6:16 pm

" Bak çok üzgünüm ama benim istediğim tek şey en yakın arkadaşımın hayatını tehlikeye atmamak. Seni kırdığım için çok üzgünüm. Kabul ediyorum çok saçma sözlerdi. "

Yüzümdeki gülümseme ile beraber Bella'nın gerçek dostum olduğunu bir kez daha anlamıştım. Ona baktığımda artık gerçekten hayata bağlayan, desteklerimden biri duruyordu karşımda. Hava alacakaranlıktı, yıldızlar üzerimizde duruyor ve Dünya'ya gülümsüyordu.

'' İyi ki varsın Bella... !''

Söyleyecek söz bulamıyordum, sıkıca sarılarak yanında güvende hissettiğim bu dostumu bırakmamaya karar vermiştim. Vampir olması umrumda değildi. Gerçek dost, her zaman dosttur. Güneş'in hiç Dünya'ya küstüğü görülmüş müdür Ay'ı üzerine kuma alıyor diye? Ya da eski bir gitar notalarla dillenerek yeni gitara öfkes savurmuş mudur? Hiç sanmıyorum. Hayatımızda giren ve çıkanlar olacaktır elbek ama tek sorun bizim onları ya çok büyütmemiz ya da değersiz görmemizde. Ben aşırı değer veren bir kişi olarak hayatım boyunca sürekli sırtımdan vuruldum ama bu yıl çok farklı şeyler oluyordu... Eminim ki gözümün arkada kalmayacağı bir dostluktu bu. Başımı Bella'nın omzuna koyarak gözlerimi yavaşça kapattım. Huzur verici havada hoş bir koku vardı.

Kanlı dostluk -Avluda-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Similar topics

-