AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Kanlı dostluk

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Isabella Mainley

VI. SınıfVI. Sınıf
Isabella Mainley

Mücadele Tarafı : Arspegus
Rp Sevgilisi : Mr. Porell
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Jaguar

Kanlı dostluk - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kanlı dostluk   Kanlı dostluk - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 16, 2009 8:18 pm

''Pe...peki . Şey... Be..ben gideyim, sonra görüşürüz ...''

Dedikten sonra tam bana sırtını dönmüşken geri döndü ve ellerini yüzüme koydu. Elleri terlemişti. Hemen cümlesine devam etti.

''Sen bir canavar değilsin Bella, iradeni kullanabilirsin. Sana güveniyorum.''

Bunu gerçektende duymaya ihtiyacım vardı. Evet ben bir canavar olmasamda içimde, derinlerde gerçektende tehlikeli bir canavar yatıyordu. Dört duvar arasında kalmak benim için çok zordu. Her an yapmamam gereken şeyleri yapmak için büyük bir savaş veriyordum. Kendimi çok kötü adeta yenilmiş gibiydim. Olivia ile hiç karşılaşmamış olmak hatta bugün yataktan hiç kalkmamayı dilerdim. Zor kararlar, karşı konulması gereken istekler ve kafa karışıklığı... Beni neredeyse bitirmişti. Bu gün yüzünden hiç doğmamış olmayı isterdim. olivia her ne kadar benim yanımda durmaya çalışsada korktuğunu yüzünden anlamak pekde zor değildi. Kim korkmazdı ki? O an etrafımız gözüme takıldı. Karşıda ki bir grup Slytherin öğrencisi bize küçümser bakıyor ama ne yaptığımızı anlamaya çalışıyordu. onlar umrumda bile değildi. Benim tek düşündüğüm acaba benim yarı-vampir olduğumu anlayan varmıydı. Etrafa baktığımda kalabalığın azaldığını gördüm. Bir tek o Slytherin'li öğrenci grubu ve dört kız kendi aralarında sohbet ediyordu. Gerçekten koridorda az kişide olsa bu kan içme işlemi asla gerçekleşmeyecekti. Yapamazdım... özellikle de Olivia'ya. Etrafa baktıkça duvarların kaplı olduğu yerde insanların kokuları daha keskin gelmeye başlamıştı. Belkide bu psikolojikti ama yinede durum böyleydi. Tedirgin bir şekilde Olivia'ya döndüm ve bir adım attım. Olivia korkmuştu. Bir adım daha attım. Olivia'nın gözleri açılmıştı. Ellerimle saçlarını boynundan geriye doğru attım. Korkudan titriyordu resmen. Sonra yüzümdeki kocaman gülümsemeyle içini rahatlattım.

"Olivia bak ben kendimi tutmak istiyorum ama bulunduğumuz yer kendimi tutmam için çok uygun değil. Ben avluya çıkacağım. İstersen sende gel. Ama korkma! Açık havada kokunu almam güç özelliklede tam bir vampir olmadığım için"
Olivia Scarlett Isis

VII. SınıfVII. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

Rp Sevgilisi : Tristan
Patronus : Golden Dog (Rottweiler)

MesajKonu: Geri: Kanlı dostluk   Kanlı dostluk - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 16, 2009 8:26 pm

"Olivia bak ben kendimi tutmak istiyorum ama bulunduğumuz yer kendimi tutmam için çok uygun değil. Ben avluya çıkacağım. İstersen sende gel. Ama korkma! Açık havada kokunu almam güç özelliklede tam bir vampir olmadığım için"

Üzerime yürümelerinin üzerinden onun dediklerini yapabilirdim. Yanında yürümeye başladım ama hala korkuma dizgin vuramamaktaydım. İçimden bir şeyler kopuyordu onun yanında. Neydi bu? Korkunun böylesini ilk defa tadıyordum.Endişe ve yarı canavar olma ihtimali...

'' Sana güveniyorum Bella!'' diye tekrarlayarak yüzümdeki gülümseme ile beraber yanından yürümeye başladım.

Peki ya bir şey olursa...Tüm bunlar beynimi yerken avluya doğru yol aldık. Yüzünde kendine güven izleri belirmişti ve bir canavar olmadığına inandığı gözlerindeki ışıltıdan belliydi.
Isabella Mainley

VI. SınıfVI. Sınıf
Isabella Mainley

Rp Sevgilisi : Mr. Porell
Patronus : Jaguar

MesajKonu: Geri: Kanlı dostluk   Kanlı dostluk - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 16, 2009 8:30 pm

S O N

Kanlı dostluk

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-