AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Profesör'ün Odası!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Mücadele Tarafı : ZAY
Rp Sevgilisi : Ruhumu çaldı
Kan Durumu : Asil Kan
Patronus : Bengal Kaplanı

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 2:19 pm

Zaman & Mekan - KS Profesörünün odası - Salı akşam yemeğinden 1 saat sonrası,
Mevsim - Sonbaharın son günleri
Konu: Röportaj için alınan randevu - Hufflepuff Stars Magazine için
Oyuncular - KS profesörü Ursula Avalon Glenn , Hufflepuff Stars Kulübü Başkanı Caprice Anna Flower

Gecenin ilerleyen saatlerinde, bir elinde asası diğer elinde not defteri ile kendini bir üst katın koridorlarında yürüyen Caprice, kendi kendine söyleniyordu:

“Neden o, neden! Başka bir profesör bulmazmıydık sanki? Ah Paula hepsi senin fikrin biliyorum ama ...” düşüncelerini bölen ayak sesleri birden susmasının da gerekliliğinin bilncine varmasını sağlamıştı. Dinledi. Ayaksesleri yüreğinin her parçasını sızım sızım sızlatıyordu. İçinde saklı cesaretini aradı. Etrafına bakındı. Hareketleri temkinli ve ölçülüydü, geldiği kapının açılmasından daha fazla hiç bir şeyden korkmuyordu. Acaba geldiğini fark etmiş miydi? Onun korkusuyla dalga mı geçiyordu? Derin bir nefes alarak tekrardan karanlık kapıya yüzünü döndü. Elini kaldırrak kapıyı çaldı.

“Profesör Ursula, sizinle konuşmak istiyorum içeri gelebilir miyim?”

Sessizliğin altında ezilerek bekledi. İçinden cevap gelmesin diye dua ediyordu. Benliğindeki adalet duygununa lanetler olsundu, neden her profesöre eşit davranmak zorundaydı ki? Bu kadından hiç hoşlanmıyordu, ama bir görevi vardı ve kendi korkuları bile bu görevi yerine getirmesine engel olamayacaktı.

“Profesör beni duyuyor musunuz?”

http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/caprice-
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 9:58 pm

Kapının açılışıyla geriye bir adım refleks olarak sıçradı. Asasını tutan elinin boğumları bembeyaz olmuştu. Bu gece içindeki cesaretin son kırıntısına kadar ihtiyacı olacaktı. Not defterini göğsüne bastırarak ilk adımı attı. Hiç kolay olmamıştı.

“İyi akşamlar profesör, bana vakit ayırdığınız için teşekkürler” diyerek loş ışıkta gözünün içinde parlayan ay ışığının tam karşısına pencerenin pervazına doğru yöneldi ve Profesöre baktı. Ona attığı lafı duymazdan geldi. Tartışıp üstünlük sağlayamayacağı düşman topraklarındaydı. Boyun eğmesi gerekiyorsa, karşısındakine buna hissettirecekti. Buraya gelmesine neden olan her ayrıntıya akla ve sözcüklere sığmayan küfürler beyninin her kıvrımında bas bas bağırıyordu. Gülümsemesi şart mıydı? Ortamın loş havsına minnettardı. Hiç değilse kızaran yanaklarını profesör de görmüyordu. Görmek istediği son şey buzdan mavi gözler ve güzelliğin ardında saklanmış karanlıktı. İçindeki cesarete bir kez daha tutundu, madem gelmişti, gerisini de getirebilirdi.

“Binamızın bir magazin çıkarma çalışması var. Eğer sizin için bir sorun olmayacaksa, sizinle bir söyleşi yapmak istiyorum.” diyerek kadının maskelenmiş karanlığına baktı. İçi ürperdi.

Zosia Silimauré

Büyüceşura Baş HakimiBüyüceşura Baş Hakimi
Zosia Silimauré

Patronus : Gergedan

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 10:17 pm

Kızın vücudunu kaplayan ürpertileri beynindeki her damarda duyumsuyordu. İşaret parmağını dişine dokundurdu ve beynindeki düşüncelerle oynamaya karar verdi demek söyleşi yapmak istiyordu ama önce kafasında ki şu karmaşayı çözmeli ve onunla biraz eğlenmeliydi.
“Otur, Anna.”

Kızın titrediğinin farkındaydı ve ışıkların olmaması ne kadar onu sakladığını sansa da beyninden saklayamazdı öyle değil mi?

“Bir şey içer misin sevgili Anna?”

İşte bu hoşuna gitmişti adını her duyduğunda sinirle kıvranıyordu. Başka ne açıkları vardı bunu da ilerleyen saatlerde öğrenecekti. Kızın aklında ki baskıyı biraz azalttı ve bekledi. Bu bekleyiş kızın kıpırdanışıyla son buldu. Tekrar ona baktı ve

"Başla bakalım sormaya. Zamanım değerlidir, iyi kullan!"
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 10:45 pm

“Teşekkür ederim Profesör, almayayım” diyerek kendisine gösterilen koltuğa oturdu. İkram edeceği balkabağı suyunun zehirli olacağına emindi. Belki de ona iksir içirirdi? Oturmak mı; resmen kırmızı muhteşem koltuğun ucuna tünemişti. Bir santim yana kaysa düşecekti. Profesörün sesinin içindeki tını içinden isyan eden minik kızı öyle korkutmuştu ki, bir an ne diyeceğini bilemedi. İzin verdiğini duymak, oraya geliş nedenine uysa da buna sevinmiş gibi yapmak yalancılık olacaktı. O da yalan yaptı.

“Teşekkür ederim efendim, hemen sorulara geçiyorum” diyerek yüzüne bir tebessüm yerleştirdi. Bir komutla tüy kalem, not defterinin tepesine tünemişti bile. Neden bu kadar çok teşekkür ediyordu? Güldüğü yalan değildi, gülme nedeni yalandı. Ona bunu yaptıran kadere bir kez daha lanet etti. Lanetin son kelimesinde kendisine gülen bir ses duyduğuna yemin edebilirdi. Durum kritikti ve bu konuyu sonraya bıraktı.

“Bize kendiniz biraz tanıtabilir misiniz efendim?” gereksiz bir soruydu ama sorulmalıydı. Onu tanımayan mı vardı?

Zosia Silimauré

Zosia Silimauré

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 11:02 pm

Ursula kızın tavırlarında ki karmaşaya gülümsedi ama onu en çok eğlendiren aklındakilerdi korku karmaşa hepsi birden…
Ne demişti biraz sizi tanıyalım bu hoşuna gitmemişti ama kısa ve net cevaplarla bu küçük hanımı yatakhanesine yollardı sanrım.Tek kaşını bilmiş ve çekici bir şekilde havaya kaldırdı, beyninin olağanüstü gücünü bir kez daha konuşturdu ve ışıkların yanmasıyla kızın yüzündeki mahcubiyette eğlendi.

“Şimdi Anna bir şey içmeyi kabul etmediğine göre, ben içecek bir şeyler alayım.”

Gizli bir kapının ardından çıkan ev cini hemen efendisinin önüne çayını bıraktı ve geldiği gibi oradan uzaklaştı. Birçok ev cinine göre çok bakımlıydı, Ursula her zaman özeni ve nizamı sevmişti. Arada karmaşayı kişilik olarak tercih etse de…

“Sevgili Anna, bildiğin gibi okula bu sene geldim ve eski seherbazım…”

Konuşmasının burasında kıza öyle keskin gözlerle baktı ki gereksiz soru sormaması gerektiğini açıkça belli etti ve devam etti.

“Eğlenceli ve komik gelebilir ama doğum günüm 29 Şubat ve Roman asıllı bir İngiliz’im.”

Sütlü çayından bir yudum daha aldı ve
“Evet?” dedi.

Kızın sorularını bir an önce sormasını istiyordu çünkü başında ki ağrı ve sesler giderek çoğalmıştı, buda onun her an agresifleşebileceğine delaletti.
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptyPtsi Ağus. 10, 2009 11:17 pm

Işıkların yanması şart mıydı? Bu kadın onun ürpermesinden zevk alıyordu ya , neyse, diye düşündü. Bundan hiç şüphesi yoktu, bu kadın onu kitap gibi okuyordu. Ona neden hala Anna dediğini de anlamış değildi. Yoksa annesini tanıyor muydu? Bu düşünceyle sinirleri daha da gerildi. Annesinin bu muşmula suratlı kadınla ne işi olabilirdi ki?

-Seherbazlığı bırakıp Profesör olmanızın sebebini bizimle paylaşabilir misiniz?

Kafasını kaldırıp kendisini delip geçen mavi gözlere baktı. Profesör Steve ‘yi Bella’ya verdiği için şansına küfür etmekte hiç tereddüt etmedi.

Zosia Silimauré

Zosia Silimauré

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptySalı Ağus. 11, 2009 4:38 pm

Ursula başında oluşan derin ağrıyla karşısındaki öğrenciye bakıyordu meraklıydı ve öğrenmeye ihtiyaç duyuyordu ama bilmediği Ursula’ya sorulan soruların ters etki yaratabileceğiydi. Ve kadının yorgunluğu sonsuz bir açmazla hala devam ediyordu. Kızın onun hakkında ki düşünceleri bile umurunda değildi, beyninin uyuşmasına ihtiyacı vardı. Vereceği cevaplar net ve açık olmalıydı anlaşılan yoksa sorulara devam edecek gibi bir hali vardı kızın ama Ursula’nın bu oyuna devam edecek gücü yoktu bugün. Zarif bir hareketle iki ayağını üst üste attı ve

“Seçimler karmaşanın yoludur, Anna ve benim önümde de iki seçim şansı vardı ya Seherbaz olarak kalıp kişileri koruyacaktım ya Karanlık Sanatlar profesörü olup kişilere kendilerini korumayı öğretecektim. Sence hangisi daha mantıklı geldi dersin?”

Burada dudaklarında derin ve anlamlı bir gülümseme oluştu ve kıza baktı devam etmesini gösteren küçük bir parmak işareti yaptı ve yine bekledi.
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Profesör'ün Odası! Empty
MesajKonu: Geri: Profesör'ün Odası!   Profesör'ün Odası! EmptySalı Ağus. 11, 2009 5:13 pm

Kendini zeki sanıyordu, öyleydi de yoksa profesör olamazdı değil mi? Caprice haffiçe gülümsedi, düşüncelerini bir kenera itti. Tüy kalemine bir bakış atarak çabucak karalamalar eşliğinde çizdiği şekile baktı. Kişisel notlardı, onları açıklama gereği duymadı.

Profesr Ursula kaçamak cevaplar vererek karşısındaki öğrenciyi bezdirmeye çalışırken çok önemli bir noktayı kaçırıyordu. Bırakılan her boşluk, bu yazıyı okuyan öğrenciler tarafından zevkle doldurulacaktı. Çıkacak dedikodular şimdiden Caprice’nin neşelenmesine neden olmuştu. Tepki vermedi, bir sonraki sorusuna odaklandı, bu odadan hemen çıkmalıydı. Onun sorularına soruyla cevap verme düşüncesizliğini gösteren Profesörün, cahilliğini ne de güzel su yüzüne çıkartıyordu. Söyleşiyi yapan kimdi? Gittikçe daha da öfkelendiği anlaşılan profesör, ilerleyen her yeni dakikada karanlık çukura bir adım daha yaklaşıyordu. Sabır erdemdi ve Caprice bu raundu kazanmak için elinden geleni yapacaktı. Bırak onu profesör aptal sansın, sonunda nasılsa gerçeği öğrenecekti ya da öğrenmemesi için Caprice bir yol bulacaktı.

“Anlıyorum efendim, peki binamızın dersinizdeki performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?”

Kabus dolu satleri nasıl unutabilirdi! Başını kaldırdı, iç karartıcı surete baktı ve hafiften bir iç geçirerek, Profesörün ona vereceği ayrıntıları heyecanla beklemeye başladı. Acaba bu sefer ona nasıl bir açık verecekti?

Profesör'ün Odası!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-