AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Yağmurlu günün ardında

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Trace Bill Cyrus

GezginGezgin
Trace Bill Cyrus

Mücadele Tarafı : Rock Müzik
Rp Sevgilisi : Olivia bir gün benim olacaksın.
Kan Durumu : Safkan.

Yağmurlu günün ardında - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Yağmurlu günün ardında   Yağmurlu günün ardında - Sayfa 3 EmptyPaz Ağus. 02, 2009 4:08 pm

Teklifimi yaptıktan sonra onun vereceği cevabı beklemeye başladım. Kabul etmesini umuyordum. Eğer etmezse bizim yarım kalmış grubumuz belki de dağılacaktı. Kuzenime grup işinden söz etmeyi unutmuştum ama zaten Berlin'den geldikten sonra açıklayacaktım. Tabii ayrılma olayı olduktan sonra kendimi boşlukta hissedip içime kapanmıştım. Evden çıkmıyor sürekli ağlıyordum. O zamanlar grup işinden bile konuşmak istemiyordum. Ama biraz olsun iyileşmiştim ve artık kendimi müziğin kollarına atabilirdim.

Ama solistimiz eksikti ve sözler olmadan sırf müzik yapan grup olarak pekte başarılı olmayabilirdik. Ben de söylerdim arada ama daha çok enstürmanlarla gösterirdim kendimi. Karşımda Sally gibi harika bir sese sahip biri dururken başkasını almak benim için bir aptallık olurdu.

Sally'ye baktım. Az önceki hüznü gitmiş, yaşama sevincini yeniden keşfeden biri gelmişti. Ben de gülümseyip cevabını beklemeye devam ediyordum hala. Sonunda ''Ci..cii...ciddi misin? Bu...bu...Bu harika olur! Ama üyeler kimler? Belki kabul etmezler...'' diyerek beklediğim yanıt geldi. Kabul etmeyeceklerine hayatta inanmazdım. Elbette edeceklerdi. Hemen düşüncelerimi Sally'ye aktardım;
"Süper olur bence de. Hem niye etmesinler? Senin gibi biri varken başkasını mı alacağız? Ben buna izin verir miyim sanıyorsun Sally. Üyeler kankam ve onun kuzeni. Sana grup işini söyleyecektim ama araya hatırlamak istemediğim sevgilim girince hiç söylemedim. Evet grubumuza hoşgeldin şimdiden Sally"
Georgina Senta Proswan

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Georgina Senta Proswan

Mücadele Tarafı : Rujları
Kan Durumu : Melez
Patronus : Kelebek

Yağmurlu günün ardında - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Yağmurlu günün ardında   Yağmurlu günün ardında - Sayfa 3 EmptyPaz Ağus. 02, 2009 4:20 pm

''Süper olur bence de. Hem niye etmesinler? Senin gibi biri varken başkasını mı alacağız? Ben buna izin verir miyim sanıyorsun Sally. Üyeler kankam ve onun kuzeni. Sana grup işini söyleyecektim ama araya hatırlamak istemediğim sevgilim girince hiç söylemedim. Evet grubumuza hoşgeldin şimdiden Sally"

Bu sözler beni gerçekten hayata bağlamıştı birden bire. Gökte ararken yerde bulduğum bir hazineydi bu. Kuzenime sıkı sıkı sarıldım ve o kocaman gülümsemesini gördükçe içimdeki siyahlık gitmeye başladı.

''İşte şimdi herşey harika olacak. Kuzen iyi ki varsın''

Sözlerimi bitirdikten sonra kuzenimle beraber masadan kalktık. İki kuzen tüm eksileri o masada bıraktık ve doğruca kapıya yöneldik. Damarlarımızda mutluluğu hissedebiliyorduk. İşte buydu, sevinç, başarı... Herşey bu iki kelimede saklı.

Siyahların arasından doğan bir Güneş, ısıtan bir sevinç gökyüzünde yükselir. Umut doğar ve Güneş asla batmaz. Mutlu sonlar bile birer başlangıçtır...

Yağmurlu günün ardında

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Similar topics

-