AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Sıfırdan Başlama..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Aretha Chanéll Vigoureux

GezginGezgin
Aretha Chanéll Vigoureux

Mücadele Tarafı : İpucu verim; Güneşi Gördüm :D
Rp Sevgilisi : Cık .p
Kan Durumu : Saf Kan
Patronus : Jaguar

Sıfırdan Başlama.. - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Sıfırdan Başlama..   Sıfırdan Başlama.. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Mayıs 19, 2010 9:09 am

Her ne kadar sakin gözükmeye çalışsa da onu sinirlendirdiğinin farkındaydı. Bıraksalar kızın üzerine atlayıp bildiği tüm lanetleri uygulayacaktı. Derin bir nefes aldı ve alaycı bir tebessümle dayısının konuşmalarını dinledi. Katil kanı? Ahahh bu oldukça eğlenceli bir hal almaya başlıyordu. Annesini öldürmek onun suçu değildi. Kendisini artık bu yüzden suçlamıyordu. Sanki dayısının dediği şey çok komik bir şeymişçesine alaylı bir şekilde gülümsedi. Teyzesi “katil” kelimesini duyduğu an öfkeli bakışlarını kardeşine fırlatmıştı. Daha sonra konuşmasına devam eden dayısına gözlerini ayırmadan bakmaya devam etti. “Uvv katillikten şeytanlığa terfi ettim demek.” diyerek dayısının dediklerini hafife aldığını ima ederek küçük bir kahkaha patlattı. Bir de dayıcığım demesine sinirlenmiş ve şimdide küstah bir kız olmakla suçlanmıştı. Dayısı söylediği her cümlede oturduğu yerden Arétha’ya doğru biraz daha yaklaşıyor ve sinirlerine engel olmaya çalışıyordu. Sonra adam gözlerini bardağına dikti ve sonunda o lanet ağzını kapattı. Arétha hafifçe ayağa kalktı, ellerini masanın iki yanına koydu ve dayısının önüne sarktı. “Siz bu aptalcasözlerinizin gerçek olduğuna ilk önce kendinizi inandırmaya çalışın sonra da beni çok çok sevgilidayıcığım!Adın gibi biliyorsun içimde zerre kadar kötülük olmadığını, annemi tanımasam bile senden daha çok sevdiğimi. Bakma öyle, evet senden daha çok seviyorum ben onu. Onun bıraktığı hediyeye, kendime her gün şükürler ediyorum. Onun armağanına, onun gibi olabilmekle sahip çıkıyorum. Neden? Çünkü onu seviyorum. Eğer sen de sevseydin, gerçekten, doğduğumdan beri beni ezmeye çalışacağın yerde babalık yapıp koruyup kollardın! Sen busun işte dayı, busun! Sen benim içimde kötülük olduğunu söylüyorsun, göremiyor musun o kötülük senin içinde. O kötülük seni yönetiyor! Ahh evet benim gibi hanımefendi bir kıza yakışmayacak konuşmalar bunlar, ama her insanında bir sabrı vardır değil mi? Merak etme bir daha yüzümü görmeyecek, sesimi dahi duymayacaksın. Bakma öyle sevin hadi git kutla bu anı! Annemde sana yukarıdan bakıyor alkış tutuyordur emin ol!” alaylı ve gülümseyen bir ifadeyle başladığı konuşma yerini gözlerinin akamayan gözyaşlarıyla dolmasına, yıllardır biriktirmişliğin ortaya dökülmesinin verdiği acı dolu ses tonuna bırakmıştı. Nefes alış verişleri hızlanmaya başlamıştı: “Kahretsin!...sen benim için ne yaptın ki ben seni hep kazanmaya çalıştım, inan ki anlayamıyorum!” ellerini masadan çekti ve dayısının önünden geriye doğru çekilerek çantasını kaptığı gibi masadan çıktı. Hızlı adımlarla kapıya doğru ilerlemeye başladı. O kadar çok bağırmıştı ki tüm masaların susup onları dinlediğinin farkına varamamıştı bile. Kendini kafeden dışarı attığında dayısının surat ifadesini tahmin edebiliyordu. Mutlaka zafer kazanmış bir ifadeyle gözleri parıl parıl parlıyor, ağzı kulaklarında gülümsüyordu. İşte istediği olmuştu, artık Arétha onun hayatından sonsuza kadar çıkıp gitmişti.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/aretha-eudemoise
Atalante Vigoureux

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Atalante Vigoureux

Mücadele Tarafı : Eğlence
Rp Sevgilisi : Brian
Kan Durumu : Melez
Patronus : Deniz atı

MesajKonu: Geri: Sıfırdan Başlama..   Sıfırdan Başlama.. - Sayfa 3 EmptyÇarş. Mayıs 19, 2010 8:44 pm

Artık bazı şeylerin doruk noktasına geldiği dönemler olmuştu.Ne konuşacak bir söz ne de ağızdan çıkacak bir laf kalmış olur.Yapacak Bir şey kalmaz artık.Sessizliğe gömülür bütün kelimeler.Gözlerden süzülmeyi bekleyen yaşlar tutulurdu.Küçücük bir gülümsemenin herşeyi düzelteceği düşünülürse de olmuyordu işte.Zamansız değişimler ve tutumsuz davranışların ardı arkası kesilmiyordu.
Arétha'nın sözleri bıçak gibi inmişti yüreğine.Ardı arkası gelmeyen tartışmalar soluk soluğa kavgalar artık sanki son buluyordu.Artık bir çocuk olmadığını koca bir genç kız olduğunu ispatlarcasına konuşmuştu.Tam olarak annesinin kızı olduğunu kanıtlamıştı.Ve artık abisinin de verdiği kararları daha da düşünmeye tartmaya karar vermişti.Sevgisini paylaşamayan biriydi ve gerçekten de artık ne yapacağını da bilmiyordu.Bölünmüş bir ruhu vardı sanki artık.Sevgisini kime ne kadar ne şekilde göstermesi gerektiğini bilmiyordu.
Yeğeni ile abisi arasında kalmak istemiyordu ama yapması gereken bazı şeyler vardı ve bunları yapmakta da çekinmeyecekti artık.Değişimin vakti geldi geçiyordu.Artık bazı şeylere sıfırdan başlamak gerekiyordu.Arétha'nın söylediklerinin ardından bardan bir hışımla çıkması Atalante'nin başından aşağıya kaynar suların dökülmesine sebep olmuştu adeta.Ne yapacağını şaşırmıştı.Donup kalmıştı.Onun peşinden bile gidememişti.''Yeter artık.Yeter!Bu kızdan bu kadar nefret etme.Bıktım artık.Kesin artık kesin.''Atalante'nin sesi her zamankinden daha da yüksek çıkmıştı.Ceketini giymişti hemen çantasını da takmış omuzuna tam çıkmaya hazırlanıyordu.''Artık benden de bu kadar abi.Bıktım,bıktım gerçekten bıktım.''Atalante herşeyini topladığı gibi kapıdan çıktı.Belki Arétha'yı bulur umuduyla kalabalık sokakta gözleri yeğenini aradı.
James Lyer Vigoureux

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
James Lyer Vigoureux

Mücadele Tarafı : Yoldaşlık
Rp Sevgilisi : Freya Artemis
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Simurg

MesajKonu: Geri: Sıfırdan Başlama..   Sıfırdan Başlama.. - Sayfa 3 EmptyPerş. Mayıs 20, 2010 12:32 am

Konuşmaların acımasızlığı üzerine çökmeye başlamıştı, insanlığından hatta aile sahibi olmaktan utanıyordu, insanları kırmanın bin bir çeşit yolunu buluyordu her zaman şimdi de aynı şeyi başarmıştı. Ama haklı olduğunu düşünüyordu en azından şimdi haklıydı ablasının acısını görmezden gelmek onun bıraktığı güzel hatıralara saygısızlık olurdu, küstah kız masadan bir hışımla kalktığında James yerinden sıçradı bu tepkiyi beklemiyordu en azından söyleyecekleri bunlarla kısıtlı değilmiş gibi hissetmişti. Sözlerini kafasında tartıyordu şimdi kızın gidişine bakarken “sen benim için ne yaptın ki” kulakları bu söz ile çınlıyordu. Onun için ne mi yaptım diyordu kafasında, onu hayatta bıraktım bana hayatını borçlu aslında bana borçlu olması gereken konu burası ama doğru söylediği bir şey vardı ona hiçbir baba şefkati göstermemişti onu dışlamak aslında hata idi. Kafasında bunca şeyle savaşması yetmiyormuş gibi Atalante’de hırçınlaşmıştı oda masadan bir hışım ile kalmış barın kapısından çıkmıştı, düşünüyordu James başını ellerinin arasına aldı. Hatalısın diyordevet hatalısın onlar senin ailen onları korumak, onları sevmek zorundasın hatta ablasının ölümü ile bile suçladığı birini sırf kan bağı var diye sevmek zorundasın dedi kendi, kendine başını kaldırdığında barın tamamı ona bakıyor sanki onu suçluyordu. Elbette dedi insanlar neyin, nasıl olduğunu bilmezler anca suçlarlar sandalyesinden kalktı masaya içkilerin parasını bıraktı ve bardan dışarıya çıktı, rüzgarın yüzüne değişi ile kendine birazda olsa geldi ve sokakta yürümeye başladı…

Rp Son ...

Sıfırdan Başlama..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3