AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Karmaşa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Olivia Scarlett Isis

VII. SınıfVII. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

Mücadele Tarafı : Arspegus
Rp Sevgilisi : Tristan
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Golden Dog (Rottweiler)

Karmaşa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Karmaşa   Karmaşa - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 3:49 am

"O lanet çenenizi kapatacak mısınız, yoksa çığlığı yanıbaşınızda duymayı mı bekliyorsunuz? Ortalığı karıştırmakla elinize ne geçti? Merlin aşkına gidip yatın, ya da şöminenin başında oturup ağlayın. Profesör Glenn yakında burada olur, merak ettiklerinizi ona sorarsınız."

Elaine sinirlenire hakim olamıyordu ama birazdan herkes sinirini kusacak olursa buradaki karmaşa daha da çoğalacaktı. Öfkeli bakışlar tüm sınıfların üzerinde gezinirken herkes bir merak içerisinde Prf. Glenn'i bekliyordu. Belkide bir açıklama yapmayacaktı ki bu ihtimal yüzde beş yüz doğruydu. Panik havası tüm salonu kaplamışken, karanlık içimize işlemeye başlamıştı. Beklenen oluyordu, herkesin işleri ters gitmeye, olumsuzluklar ardı arkası gelmeden devam etmeye başlamıştı. Biz ise sadece bu oyunda küçük birer araçtık. Ama ise aydınlığı sulara gömmek ve sonsuza dek oraya hapsetmekti. Umutsuzluğa doğru, umutla ilerliyorduk. Yolun sonunun neresi olacağını bizlerde bilmezken, bu kör karanlık bizi hapsediyordu. Beklenilen ve istenilende buydu. Bir deniz yıldızını denize attığınızda nasıl onun için hayat değişiyorsa, karanlıklar içinde bir aydınlık ışığı söndürmek biraz daha flulaşmaya yol açıyordu.

Elaine artık sakin olmalıydı, yani en azından küçüklere bağırmamak onlar için daha iyi olabilirdi. Daha da yüksek sesle ağlamaya başlayan birinci sınıf öğrencileri krize girmiş gibilerdi. Düşüncemi söylediğimde herkes bana bakmıştı ve büyük bir sessizlik oluştu. Ne yani? Karanlığın ortaya çıktığının farkında olmayacak kadar aptal değillerdi... Ama bunu söylemek neden bu kadar şaşırtıyordu onları?

"Kimse bize neler olduğunu anlatmayacak... Burada böylece oturup bekleyemeyiz." Yüzümdeki sakin ifadeyle ona döndüm ve elimi koluna götürerek kendini toparlaması gerektiğini hissettiren gözlerle ona baktım. '' Elaine, sen telaşlandıkça bak küçüklerde korkuyor. Lütfen yapma böyle, Prf. Glenn muhakkak bir şeyler söyleyecektir... Ya da çıkıp bizde mi gitsek? Yok yok ... Olmaz dışarıda neler olduğunu bilmiyoruz. Sadece küçükler için tedirginliğini dizginlesen iyi olur. '' dedim. Artık kendimden bile emin değildim. Korku dolu gözlerim profesörlerin yanına gitmek istiyordu ama orada ne işimiz olacaktı ki? Birinden bir umut ışığı bekliyorduk, umutlu gözler, umutsuzluğa doğru ilerliyordu...
Elaine Griffey

GezginGezgin
Elaine Griffey

Mücadele Tarafı : Tarafsız

Karmaşa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Karmaşa   Karmaşa - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 9:43 am

Gözlerimi şömineye dikmiştim. İşte karşımda yanıyordu, yaydığı sıcaklık vücuduma değmese de. Beni üzen şeyin ne olduğundan emin değildim şimdi. Küçük sınıflara karşı daha anlayışlı olmam gerektirdi, evet... Öfke ve sabırsızlık hızla beni terk ederken, oturduğum koltuğa iyice yayıldım. İhtiyacım olan tek şey uyumaktı. Kafam karışıktı ve bu halde kimseye faydalı olabileceğimi sanmıyordum. Kafamın içinde, beni harekete geçiren o fısıltıyı duyamaz olmuştum. Olivia kolumu tutuyor ve beni sakinleştirmek için sözler sarf ediyordu. Sinirli halimi tedirginliğe vurmuştu, oysa ben tedirgin değildim. İçimdeki hisler arasında korku belki de en zayıfıydı. Olivia'nın gözlerine baktım, sakinliğini korumaya çalışsa da gözlerinde büyük bir merak parıltısı vardı. Bu parıltıyı görmek bana yetti. Yüzüme içten bir gülümseme yaydım. Çığlığın sebebini öğrenmek için hâlâ can atıyordum. Bunun yolu herkesi yatıştırıp uyutmaktan geçiyordu. Gözlerinden uyku akan bu topluluğu şömine başına toplayan tek şey heyecan ve gerginlikti. Ayağa kalktım, herkesin duyabileceği şekilde sordum.

"Büyücü satrancı oynamak isteyen var mı?" Çoğu kişi böyle bir durumda oyun oynamayı düşündüğüm için beni ciddiye almıyordu. Oysa satranç umrumda değildi o anda. Sadece Olivia'nın bana gösterdiği hatamı telafi etmeye çalışıyordum. Bu sözümün ardından bazı gruplar gerginliği dağıtarak sessizce yatakhanenin yolunu tutmuştu bile. Amacımıza ulaşmamız uzun sürmedi. Çığlık hakkındaki teoriler bundan sonraki günler boyunca sürüp gidecekti emindim, fakat şimdi ortak salon huzurlu ortamına kavuşmuş gibiydi. Olivia ve Laetitia'nın ortasına oturdum. "Dışarıda neler olduğunu öğrenmenin tek yolu, gidip bakmak." Profesör Glenn gelmeyecekti, gelse bile işe yarar bir şeyler söylemeyecekti. Onun soğukkanlı tavrı beni bile aşıyordu, karanlık olan her şey onun yüzündeki gülümsemeyi büyütmekten başka işe yaramazdı. Belki Domuz Kafası'nda sert bir içki yudumlamakla meşguldür... Müdür de sonraki günlerde bu konuyu geçiştireceğine göre, bu çığlık bir Hogwarts efsanesi olmadan önce nedenini öğrenmek gerekti ve ben harekete geçmek için hazırdım.
Laetitia Prevensie

GezginGezgin

Mücadele Tarafı : R.S.P
Rp Sevgilisi : Jackson Sparks
Patronus : Unicorn

Karmaşa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Karmaşa   Karmaşa - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 4:08 pm

Sinirimin son noktasında Elaine'nin dedikleribni zıvanadan çıkartmıştı. Neden mantıklı düşünmüyordu. Kesin bunun binasını yalnış seçmişlerdi. Ne kadar hoşgörülü ve nazik olmaya çalışsamda işe yaramayacağının farkındaydım. Sonuçta Elaine'den söz ediyoruz. Katır inatlı. Benimde farklı olduğum söylenemez; ama neyse... Burada durup beklemekten başka şansımız yoktu. Olivia söyledikleriyle beni destekliyordu. Bunun farkındaydım. Sinirli olmadığım bir an ona teşekkür etmeliydim. " Büyücü satrancı oynamak isteyen var mı? " Yine ne saçmalıyordu bu? Gözlerimi kısarak ne demek istiyorsun dercesine ona baktım. Bu sözleri ötekilere az da olsa rahatlatmış gibiydi; ama kesinlikle saçmaladığını düşünüyorlardı. Ardından hepsi yavaşca ortak salano girdi. Şimdi her şey daha iyi durumdaydı. Bizde arkalarından içeriye girip şömine karşısındaki koltuğa oturduk. " Dışarıda neler olduğunu öğrenmenin tek yolu, gidip bakmak. " Gözlerimi devirdim. '' Hayır. Bunu söylemediğini söyle. '' Elimi başıma koydum ve sonrada tekrar doğrularak konuştum. '' Oraya gidersek ne olacağını hiç düşündün mü? Ya ölü olarak döneriz ya çok büyük bri ceza alırız. '' Biraz duraksadım. '' Hatta çok ciddi bir durumsa orada bulunduğumuz için okuldan bile atılabiliriz. '' Son cümlede sesim biraz yüksek çıkmış ve söylerken gözlerim büyümüştü. Elaine'den tek sitediğim mantıklı düşünmesiydi. Gidip olanları öğrenmeyi bende isterdim; ama bu neredeyse imkansızdı.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/laetta-p-r-e-v-e
Olivia Scarlett Isis

VII. SınıfVII. Sınıf
Olivia Scarlett Isis

Mücadele Tarafı : Arspegus
Rp Sevgilisi : Tristan
Patronus : Golden Dog (Rottweiler)

Karmaşa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Karmaşa   Karmaşa - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 6:41 pm

Hepimiz şöminenin Etrafında toplanmıştık. Meraklı gözler neler olduğunu ortaya çıkarmak isteyen duygularını dizginlemeye uğraşıyordu. Ama şunu unutuyordukki bu sinir ve panik içerisinde yaptığımız hareketler bize zarar olarak geri dönecekti. Sabah uyandığımızda başımızda olan ağrı bunun en büyük hatırası olabilirdi, kimse bu korkuyla uyuyamayacaktı belkide. Elaine ortamı toparlamak adına bir şeyler yapmaya çalışıyordu ama bakışlarından muzurluk seziyordum. Sinirini durdurmaya çalışıyor ve sanki herkesi yatırıp Yasak Orman'a gitmeyi planlıyordu. Birden bire yükselen alakasız cümleyle herkes şaşkın şaşkın bize baktı. " Büyücü satrancı oynamak isteyen var mı? " Bu durumda kimsenin umrunda satranç olduğunu düşünmüyordum ama bu Elaine'nin kafa dağıtma planıydı. Belkide bu sözünde haklıydı, işe yarayabilirdi öyle değil mi? En azından denemeye değer bir tezdi...

" Dışarıda neler olduğunu öğrenmenin tek yolu, gidip bakmak. "Lae bu sözün üzerine haklı olarak çok sinirlenmişti ve yüzündeki karışık ifadeyle ona karşı koymaya çalışıyordu. Biri ona yardım etmeliydi, her an sinirden bayılabilirdi. Omuzlarında ki yük oldukça ağırdı.'' Hayır. Bunu söylemediğini söyle. Oraya gidersek ne olacağını hiç düşündün mü? Ya ölü olarak döneriz ya çok büyük bri ceza alırız. Hatta çok ciddi bir durumsa orada bulunduğumuz için okuldan bile atılabiliriz. ''

Ortamdaki kavgamsı ses tonu bir an önce dinmeliydi. Tüm Ravenclaw öğrencileri şaşkın şaşkın bize bakarken bir yandan da belki Prf. Glenn gelir diye beklentilerini sürdürüyorlardı. '' Kızlar.... Tamam lütfen konu kapanabilir mi? Satranç güzel fikir aslında... İşe yarayabilir, bakarsınız bu ahmakların kafalarına uyumayı sokabiliriz ama sonra bizde gidip yatarız ya da Prf. Glenn gelmiş olursa yanına gideriz. '' Son sözümde Elaine'ye imalı bir bakış atmıştım. Onun çok iyi biri olduğunu biliyordum, sadece içindeki zıpır ve meraklı çocuk onu esir alıyordu. Lae'nin dostluğuna da diyecek bir şeyim yoktu, Tılsım dersinde olanları hatırladıkça Lae'ye sarılasım gelmesi ayrı bir dava... Umarım söylediklerim Elaine'yi kırmamıştı, anlayış bekliyordum sadece. '' Hadi arkadaşlar, satranç oynayalım '' diyerek bina öğrencilerine baktım. Küçükler başlarını bu kız aptal dercesine sallıyordu. Kaybettirdiğim 10 puan içime oturmuşken bu bakışlar beni kahrediyordu. Bir süre sonra karşı koyamaz hale gelmiştim ve yüzümdeki heyecanı ister istemez bırakarak '' Peki öyleyse... '' dedim .

Karmaşa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-