AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Bekleme...(anlaşmalı)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Alexis J. Blanchefleur

GezginGezgin
Alexis J. Blanchefleur

Mücadele Tarafı : Darkshine
Rp Sevgilisi : Yok =(
Kan Durumu : De race
Patronus : Balbasar seni seçtim xP

Bekleme...(anlaşmalı) Empty
MesajKonu: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptyCuma Ağus. 14, 2009 5:42 pm

“Alexis hadi ama gel ne güzel eğleneceğiz”
“İstemiyorum kızlar. Biraz yalnız kalmak istiyorum” Kızların ısrarı onun sinirini bozmaya başlamışı. Gözlerinden hafif kıvılcımlar çıkmaya başlamıştı. Başta nazikçe reddetse de ısrarların ardı ardına gelmesi üstüne biraz yüksek bir tondan söylemişti yalnız kalmak istediğini.

Aslında tam anlamıyla doğru değildi bu yalnız kalma isteği. Her öğle arasında gidiyordu göl kenarına. Onu çeken bir şey vardı sanki. Birilerini görmeyi umut ediyordu. Gün geçtikçe her gün daha etkileniyordu. Yavaş adımlarla ulaştı göl kenarına. Etrafına bakınıyordu. Bugün gelmemişti. Bir an üzüldüğünü farketti. Ne oluyordu Alexis’e böyle? Aşık oluyor olamazdı. Ama içini kaplayan hüzün onu göremeyince oluştu. Gerçektende yalnız kalmıştı işte. Kızların teklifini kabul etse daha iyi olurdu belki. Nefret ettiği kararsızlık huyu onu çılgına çeviriyordu. Sinir oluyordu kendine bu yüzden. İçinde barındırdığı umutlar belki gelmesini sağlayabilirdi.

Kış güneşinin ısıttığı bir yere oturup göle karşı baktı. Etrafta gülüşen öğrencilerin sesi geliyordu. Keşke buraya gelmeseydi. Dudaklarını büzmüş oturuyordu olduğu yerde. Bazen düşünmeden hareket ediyordu. Duygularına yer veriyordu, mantıklı davranamıyordu. Alexis böyle biriydi. Mantıklı davranamazdı çoğu zaman. Duyguları mantıkla yarışsa da her zaman kazanırdı. Hayat zıtlıklarla doluydu onun için zaten.

Gözlerindeki ışıltı sönmüştü bir anda. Hala gelmemişti işte. Alexis çığlık atmamak için kendini zor tutuordu. Ayağa kalkıp dolaştı. Ravenclaw’dan pek fazla kişi yoktu. Belki de dersleri vardı. Ama her öğle arasında gelirdi bugün gelmemesi biraz garip olmuştu. Alexis ne yapacağını bilmiyordu. Öylece önüne bakarak yürüyordu.

Ortak Salon’a gitmek en iyisiydi. Ama gitme isteği bulunmuyordu elinde. Adımlarını yavaş yavaş atıyordu. Her an gelebilir düşüncesiyle. Olivia ile buluşabilirdi ama o da sevgilisiyle birlikteydi.

Gitmekten vazgeçti bir anda. Ağacın dibine oturup gözlerini kapattı. Bir umut daha vardı içinde. Gelmesini beklediği kişi. Belki de gelmeyecekti ama yine de bekleyecekti. Çünkü hemen pes etmek ona göre değildi. Son kez gözlerini kapadı ve kulağına ulaşan gülüşmeleri dinledi.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/alexis-jasmin-bl
Gualtiero Este Néil

BannedBanned
Gualtiero Este Néil

Mücadele Tarafı : Ortada
Rp Sevgilisi : Alexis J. Blanchefleur *
Kan Durumu : Safkan -

MesajKonu: Geri: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptyCuma Ağus. 14, 2009 6:03 pm

Bedeni bütün hisleri alıp götürmüştü. Bedeni ormanın derinliklerinde olsada, aklı hala göl kenarındaki o kızdaydı. Kolundaki saate her on beş adımda bir bakıyordu. Gözlerinin içi gülümsüyor gibi görünüyordu. Güneş içtenliğini kaybetmiş bir şekilde yavaş yavaş çekiliyordu. Este etrafa bakınıyor. Hangi yol gölün karşı kıyısına çıkar diye düşünüyordu. Evet işte bu yol. Este doğru yola girmiş bir şekilde gölün suyu hışırtısını hissedebiliyordu. O göle gitse bile kızın orada olmayacağı belliydi. Gelmiş, gitmiştir. Diye içinden geçiriyordu. Ağaçların ve sisin bittiği an önünden geçtiği quidditch stadına doğru bakış atmıştı. Göl ile birleşik olan stada attığı bakıştan sonra gölün üstündeki tahta köprüye doğru çıkışmıştı. Köprünün üstünde yürürken karşı kıyıdakileri teker teker kontrol ediyordu. Soldan sağa doğru içinden geçirmeye başladı. “ Hayır o değil. Bu da Gryffindor’lu. Off bu da küçük nerede ? Yoksa gitti mi ? “ Derken bakışları biranda ağaçın altında oturan sarı cübbeli kıza kaymıştı. Eve bu oydu. Zarifliği ve inceliği, saçlarının parıltısı köprünün yarısına kadar gelmiş olan Este’ye kadar ulaşıyordu.

Dudaklarından biranda sözler fışkırmak istiyordu. Karşılık gelmeyeceğinden korkuyordu. İçindeki bütün hisler bedeniyle birleşerek kızında onu beklediğini sanıyordu. Aman Allah’ım Gualtiero bu kıza aşık olmalıydı. Tahta köprünün bitimine yaklaşmıştıki durdu. Elini köprünün kenarına koymuştu. Biranda kendisini taşıyamayacak sandığı tahta suya doğru ilerlemiş kendisini toparlayarak hemen çekilmişti. Tahtaya yavaşca ellerini koyduğunda tekrar o tarafa bakıyordu. Kızın yana doğru dönük olan yüzü üzgün gibiydi. Suyun akış hışırtısında bedenindeki siyah gözler oradan ayrılmıyordu. Ne söylemeliydi ? Her şeyin sonu vardı. Belkide bu karşılıksız aşkında bir sonu olacaktı. Gözleri ışıldar bir şekildeydi aynı anda dudaklar konuşmuştu. “ Alexis “ İsmin sonunu getirmiştiki heyecan ve konstrasyonu bozulmuş bir şekilde tahtayı sıkı bir şekilde itmiş kızın tam ona doğru döndüğü anda suda bir ses yankılanmıştı. Este yaklaşık üç metre aşağı, suya düşmüştü. Sadece ruhuna karşı sadık çıkan Este şimdi sudaydı.
Alexis J. Blanchefleur

GezginGezgin
Alexis J. Blanchefleur

MesajKonu: Geri: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 4:03 pm

“ Alexis “
Yavaçşa ve melodili bir tonda kendi isminin söylendiğini duyunca kalbi hızla çarpmaya başladı. Gözlerinin içi gülümsüyor hayata yeniden dönmüş gibiydi adeta. Onun sesini duymak Alexis için yeniden doğmak gibi olmuştu. Tam gülümseme ile ona bakacakken kulağına gelen su sesi ile birden döndü arkasına. Este sudaydı şimdi. Alexis'in ağzı açık kalmıştı. Sadece bakıyordu öylesine. Bir an gülmemek için kendini zor tuttu. Hayır gülmemeliydi. Karşısındakinin sinirini bozmanın hiç bir faydası olmayacaktı.

Defalarca duyuyordu adının söylenişini. O kadar mutluydu ki. Kızardığını hissetti. İçindeki heyecan onun gelmesinden sonra olmuştu. Bunun adı aşk mıydı? Gördüğü anda heyecanlanmak, kendini kaybetmek. Başkalarıyla gördüğü anda kıskanmak. Hayatta aşk olmadan yapanlarda vardı. Alexis onları anlayamıyordu. Elleri heyecandan titriyor, midesinde garip bir his vardı. Anlam veremediği anlatamadığı bu hislerin aşk olduğunu sonradan anladı. Aşk öyle bir şeydi ki yaşanmayan duyguları yaşatıyordu. Kıskançlık ve hüznü bir arada yaşatıyordu. Gözlerindeki sönen ışıltı yerini parlamalara bırakıyordu.

Kimi zaman platonik aşkları olmuştu ama onları unutup hayatına devam etmişti. Peki ya şimdi? Este kendisinden hoşlanıyor muydu? Belki de hoşlanıyordu. Alexis'i ona çeken farklı bir şey vardı. Bakışları etkiliyordu. Gözlerindeki derinliği görebiliyordu Alexis. Ama şimdi suya düşmüş halde bulunca onu şaşkınlığı iki kat artmıştı.

Ne yapacağını şaşırmış halde duruyordu. Ayağa kalkıp yanına gitti. Dikkatli bir şekilde suda durarak. Gözlerini ondan ayıramıyordu. Her defasında farklı şeyler görüyordu. Bakışları Alexis'i derinden etkiliyordu. Şimdi kendi içinde sessizliğe dalmıştı ama bu durum kısa sürmüştü. Este'yi o halde bırakmak olmazdı. Elini uzatıp;
"Elimi tut yardım edeyim çıkmana. Gelmeyeceksin diye korkmuştum" Son cümlesi aslında düşüncesiydi ama söz ağızdan çıkmıştı bir kere.
Gualtiero Este Néil

BannedBanned
Gualtiero Este Néil

MesajKonu: Geri: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 4:25 pm

Hayır bu olamazdı. Este’ye doğru uzanan elleri tutamazdı. Suyun yüzeyindeydi ancak Alexis’in konumu düz bir kayalıktaki gibi çıkılma bir yerdi. Onun elini tutsa belkide onuda suya alabilirdi. Daha fazla rezil olmak istemiyordu. Bir anda elini o küçük görünümlü büyük cebine attığı anda asasını bulamamıştı. Hayır bu da olamazdı. “ Bekle beni Alexis. “ Geriye doğru büyük bir takla atarak suya dalmıştı. Şimdi su da açılan gözleri aşağıya doğru giden asayı görmüştü. Aman tanrım fazla dayanamazdı. Birkaç dakika geçmiş hala asaya doğru ilerliyordu. Kayalık, mağara hayır işte oraya saplanmıştı. Bir mağaranın ortasındaki kovuğa saplanmıştı. Asasını oradan çıkartırken artık vücudu göçüp gidiyordu. Kendisini yitirir gibiydi. Bedeni bu kadarını yapamazdı. Hadi ama Este göster kendini diye içinde fısıldanıyordu. Gözleri kayarken elindeki asayla beraber halsiz bir şekilde aşağı doğru, dibe doğru gidiyordu. Este’nin gözleri kapandığı an vücudundaki yürek bir anda alevlenmişti. Gözleri tekrar açılmış asa yukarı doğru doğrulmuştu. Tek bir kez haykırdı. “ Ascendio. “ Bu büyünün işe yaraması gerekti. Geçenlerde kütüphanede öğrenmişti. Biranda bedeniyle beraber büyü yükselmiş Este sudan hızlı bir şekilde çıkış yapmıştı. Köprünün tam üstüne düşüp yankılanan büyük ses okul arazisinde duyulmuş olmalıydı. Çok su yutması içten değildi. Gözleri karar gibi, tek öksürüşten sonra Este yere yığılmıştı. Ona doğru koşan bir kız, yerde yatan bir genç, sol tarafında onu kurtaran nacizane asa duruyordu. Este yerde sessiz sedasız bir şekilde yatıyordu. Çok su yutmuş olmasından dolayı böyle bir şey olmuştu. Hadi ama koşan kız bu suyu çıkartacak eminim.
Alexis J. Blanchefleur

GezginGezgin
Alexis J. Blanchefleur

MesajKonu: Geri: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptySalı Ağus. 18, 2009 2:33 am

“ Bekle beni Alexis. “

Uzanan eller tutunmak istenmemişti. Alexis bu durumu biraz garipsemişti başta. Este hala sudaydı ve artık bu durumun bitmesini istiyordu. Bekleyişler uzun sürüyordu her zaman. Her ne kadar kısa olsa da aslında. Nefret edilen bir durumdu; Beklemek. Hayatı boyunca beklemeleri olmuştu ama hiç biri bu kadar ızdırap dolu geçmemişti. Alexis’in kalbinin atışları gittikçe hızlanıyordu. Suyun hareketliliği onu deliye döndürüyordu. Titriyor kendi etrafında dört dönüyordu. Sinirleri altüst olmaya başlamıştı bile. “Ona bir şey olmasın” diye tekrarlıyordu sürekli. Bir an suya atlamak istedi. Onu bulup çıkartmak. Ama kendisi nasıl kurtulacaktı sonra. Bu düşünceden vazgeçti çaresiz bir biçimde.

Gözlerini kapattı bir anlığına. Büyük bir sesi duymasının ardından gözlerini açtığında olduğu yerde kalmıştı. Este yerde baygın bir şkilde yatıyordu. Herkes ona bakıyordu. Alexis ise bir çığlık atmıştı adeta. Ters psikoloji yine onu takip etmiş ve zayıf noktasından vurmuştu. Hareket etmeden öylece duruyordu olduğu yerde. Gözlerini yerde yatan bedene dikmiş ne konuşuyor ne de vücudunu oynatıyordu. Bu durumdan kurtulması uzun sürmüştü. Hemen onun yanına gidip diz çöktü. Hiç bir şey yapamıyordu. “Lanet olsun” diye geçirdi içinden. Suya atlasaydı belki daha iyi olacaktı. Başını öne eğmişti sadece. Şoka girmişti adeta. Zayıf noktasından vurulmuştu yine. Paniklememişti bile. Sadece başını öne eğmişti.

Yüzünde hiç bir ifade yoktu. Ne bir üzüntü,ne bir korku. Mavi gözleri puslu bakıyordu. Gözlerinden yavaşça akan yaşları silmeye yeltenmiyordu bile. Etraftakiler başına toplanmıştı bile. Seslerin geldiği yöne başını çevirdi. Bazıları bir çözüm yöntemi bile söylüyordu. Elleri titriyordu Alexis’in. “Kahretsin yardım edemiyorum, nefret ediyorum kendimden” diye geçirdi içinden. Este hala cansız bir biçimde duruyordu. Ölmüş olmasından korkuyordu. Ama bu durum karşısında hiçbir şey yapamıyordu. Bu durumdan nefret ediyordu ama etkisi altına daha hızlı giriyordu.
Gualtiero Este Néil

BannedBanned
Gualtiero Este Néil

MesajKonu: Geri: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptySalı Ağus. 18, 2009 6:42 pm

Alexis’in sudan çıkan Este’ye karşı bir şey yapmaması şaşırtıcıydı. Sadece onu yokluyor gibi görünüyordu. Este cansız bir şekilde yatarken rüya alemine yavaş yavaş gidiyordu. Sadece karanlıkta bir kız ve o kızın yüzü yavaş yavaş seçiliyordu. Kız Alexis’ti hiç duymadığı, bilmediği bir ses onunla konuşuyordu.

“ O kurtulsun. Lütfen kurtulsun. “
“ O zaten kurtulacak, senin sevgin onu yaşatacak. “

Son sözlerden sonra Este siyah ile beyaz arasında dönmüş bir şekilde gözlerini yavaş yavaş açmıştı. Başında güzeller güzeli Alexis görünüyordu. Este yavaşca hareketlenerek doğrulmuştu. Dibindeki kızın mahsum gözlerini bakarken etrafına toplananları kafasını yiterek bir hareket yapmıştı. Herkes etraflıca dağılırken ayağa kalkmaya çalışan iki genç çocuk kalkmıştı. Gözlerinin parıltısında delilerce güzel görünen kıza bakışlarını yoğunlaştırmıştı. “ Alexis, bunun için teşekkür ederim. “ Sözlerinin bittiği an Este ıslak suratına hiç aldırmadan dudaklarını Alexis’in narin yanaklarına götürmüştü. Öptüğü an bedeni tamamıyla kopmuş, her şeyiyle hayıflanmıştı. Bu deli kız Este’yi büyülemiş, ona aşık olmasını sağlamıştı. “ Alexis, ben şey, galiba senden hoşlanıyorum. Belkide bu hoşlantı dahada öte bir şey olabilir. “ Este’nin sözleri kızı değiştirmişti. Kızla beraber yavaş yavaş ilerideki banklara doğru ilerlemişti. Bankları oturduklarında Este ıslaklıyla uğraşırken arada nadiren kızın gözlerine bakıyordu. Ondan hoşlandığını söylemişti. Ama bir cevap gelmemişti. Böyle bir şeyin sebebi anlamsızdı. Sanki onu istemiyordu.
Alexis J. Blanchefleur

GezginGezgin
Alexis J. Blanchefleur

MesajKonu: Geri: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptyÇarş. Ağus. 19, 2009 2:11 am

Başını öne eğmiş öylece dururken Este’ni gözleriniyavaşça açmasıyla yüzü aydınlandı. Gözlerindeki parıltı yerine geliyordu. Kalabalık yavaşça dağılmaya başlamış geriye kalan Alexis ve Este olmuştu. Alexis’in bedenindeki heyecan yeniden oluşmuştu. Este’nin gözlerini açması onu hayata döndümüştü sanki. Ne oluyordu kendine bir türlü anlam veremiyordu. Aşk okları kalbine girip vurmuştu onu. Hem de tatlı bir okla.Alexis, bunun için teşekkür ederim. “ Este’nin o yumuşak sesi Alexis’in kalbine işlemişti. Ama hiç bir şey yapmamıştı. Bunun için teşekkür ettiğinde biraz huzursuz olmuştu. İçtenliğiyle doğruları söyledi; “Önemli değil Este ama hiç bir şey yapamadım. Üzgünüm” Gerçekten de üzgündü.

Aşk böyleydi işte. Mutluluğu veriyordu her zaman. Acı da veriyordu fakat geriye kalan anlatılamayan duygular,kıskançlık ve sevgi oluyordu. Este hafifçe yerinden doğrulup dudaklarını Alexis’in yanağına değdirmişti. Kalbi hızlıca çarpıyordu. Bedenindeki tutkuya anlam veremiyordu. İçindeki ateşle başa çıkmak zor olacak gibiydi. Yanaklarının kızardığını hissetti. Sıcak bir gülümseme ile onun gözlerine baktı. Este bir şey diyecekmiş gibi görünüyordu. Kafasında binbir düşünce oluşmuştu bir anda. Kötü bir şey dememesini umdu. Öpcükten sonra söylenecek şey ne kadar kötü olabilirdi gerçi? Merakla onun söyleyeceklerini bekledi.“ Alexis, ben şey, galiba senden hoşlanıyorum. Belkide bu hoşlantı dahada öte bir şey olabilir. “ Bu cümleler karşsında şok olmuş ve yüz ifadesi değişmişti. Donmuş kalmış hiç bir şey söylemiyordu. Banklara doğru yürürken tek bildiği hiç bu kadar mutlu olmamıştı.

Bu anları başka hiç bir şeye değişmezdi. Este cevap bekliyordu. Alexis ise bu duruma gülümsemişti. Ondan hoşlanmadığını düşünüyor olabilirdi. Ama bu kesinlikle yanlıştı ve bu düşünceyi silmesi için heyecanla cevap Verdi; “Şey ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Duygularımdan emin değilim. Daha once böyle şeyler hissetmemiştim. Ama tek bildiğim seni her gördüğümde mutluluğum daha fazla artıyor. Seni hep yanımda istiyorum” Bu sözlerden sonra gözlerini çevirip kendi içgüdülerine sorduğu sorunun cevabını vermişti kendi sessizliği içinde. Tekrar Este’ye dönüp; “Bende senden hoşlanıyorum” deyip ona doğru gülümsedi.
Gualtiero Este Néil

BannedBanned
Gualtiero Este Néil

MesajKonu: Geri: Bekleme...(anlaşmalı)   Bekleme...(anlaşmalı) EmptyPaz Ağus. 23, 2009 8:22 pm

Onun zarif sesi ruhuna giriyormuş gibi Este’yi kendinden geçirmişti. Dudakları biraz önce dediklerinin altında bir şeyler arıyor gibiydi. Hayır bu olamazdı. Alexis, Alexis bu hoşlantının karşılıksız olmadığını söyleyivermişti. Este’nin gülümseyen gözleri, saçlarından akan yaşla dolmuştu. Üstünün ıslaklığı, vücudunun sonuna kadar yaş olması artık onun için önemli değildi. O sadece ondan hoşlanan bu kızla beraber burada olmak istiyordu. Elleri bir anda Alexis’in ellerine girmiş olan Este mutluydu. Islak elleri onun elleriyle sıcaklaşmış, kendine güveni gelmişti. Alexis ve Este’nin gözleri her an gülümsüyor ve birbirlerine bakıyorlardı. Este’nin kafasındaki bütün soru işaretleri bu olayla karşılaşmadan sonra aşık olduğu kıza doğru gitmişti.

Este bu kıza deliler gibi aşıktı. Bunu bakışları ve gülümseyişleri belli ediyordu. “ Elini tuttum ama senin için bir sorun olmaz değilmi ? Güzel bayan. “ Dudaklarından çıkan şehvetli sözler Alexis’i etkilemiş gibiydi. Este Alexis’e bakıyor, Alexis Este’ye bakıyordu. Gözlerindeki parıltı bir birleriyle buluşuyor. Sadece kafalarında olan tek bir şeyi, aşkı düşünüyorlardı. Uzun zamandır tanışıklıkları böyle bir olay ile pekişmiş ve Este’nin sözleri Alexis’e ona bir şeyler söyleme tutkusu uyandırmıştı. Zeki bir Ravenclaw’lının bir Hufflepuff’lı ile çıkmasından başka bir sorun yoktu. Tutkusu her şeye yeni düşmüş, gözleri parıl parıl parlayan iki genç bütün olaylardan habersizce oturmuş bir sevgi yaşıyorlardı.

Bekleme...(anlaşmalı)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-