AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Georgina Senta Proswan

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Georgina Senta Proswan

Mücadele Tarafı : Rujları
Kan Durumu : Melez
Patronus : Kelebek

Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...   Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 2:29 am

“ Asıl o gece saçmalayan benim özür dilerim, öyle bi şeye kalkışmamalıydım her ne olursa olsun. Grup işine gelince evet... ”

Birden kalbim durmuş gibi hissetmiştim ama bu sözlerden sonra tekrar hıphızlı atmaya devam ediyordu. Gülümseyerek başımı omzuna koydum. Ondan ayrılmak bana çok zor geliyordu. Bunu istemiyordum. Nefes aldığımda onun yanında olması bana güven veriyordu.

'' Eğer gerçekten aşık olmadığım bir kişi bana bunu yapsaydı inan bana tokadı yemişti... Yaptığın şey için özür dilemene gerek yok yani. Yani sen gruptaki şu kişisin. Eee...Alındım mı efendim? ''

Sözlerimi söylerken hem utanıyor hem seviç doluyor hemde damarlarımda aşkı hissediyordum. Onun yanında olmak bile kendimi tüm sorunlarımdan ayırmamı sağlamaya yetiyordu. Özür dilemesi benim için saçmaydı ama yerinde bir şeydi. Eğer gerçekten sevmeseydi bunun gibi bir şey için özür dilemezdi. Yanağına bir öpücük kondurdum ve tekrar başımı omzuna koydum. Bu an hiç bitmesin istiyordum. Tekrar uzun bir süre beklemek istemiyordum.

'' Max, bir daha uzun bir süre daha beklemek istemiyorum. Hep yanımda ol. Şuan söylediklerimi bi daha söyleyemeyeceğimi biliyorum. O yüzden... Ben seni çok seviyorum. Nolur bırakma beni...''

Sözlerimi bitirdiğimde cesaretime kendim bile şaşırmıştım. Normalde kızarıp bozarırdım ama bugün öyle olmuyordu. Max'i avuçlarımın arasından kaybetmek istemiyordum. Hep kalbimde bir tahtta olmasını istiyordum. Tüm inancım ve sevgimle. Ölene dek onunla olmak, belkide aynı evi paylaşmak? Hiçte saçma hayaller değildi benim için önemli olan onunla olmaktı. Tenini tenimde hissetmek ve ona dokunabilmek...
Max McClane

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Max McClane

Mücadele Tarafı : Toplumu etkilemekten korkuyorum
Rp Sevgilisi : hepsi boş..
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Husky

MesajKonu: Geri: Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...   Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 2:23 pm

'' Eğer gerçekten aşık olmadığım bir kişi bana bunu yapsaydı inan bana tokadı yemişti... Yaptığın şey için özür dilemene gerek yok yani. Yani sen gruptaki şu kişisin. Eee... Alındım mı efendim? ''

'' Max, bir daha uzun bir süre daha beklemek istemiyorum. Hep yanımda ol. Şuan söylediklerimi bi daha söyleyemeyeceğimi biliyorum. O yüzden... Ben seni çok seviyorum. Nolur bırakma beni...''

En son Max McClane tarafından C.tesi Ağus. 29, 2009 1:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Georgina Senta Proswan

Georgina Senta Proswan

MesajKonu: Geri: Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...   Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 5:17 pm

'' Bayan Snake bu konuyu sizinle daha detaylı konuşmalıyız… Sen farkında olmasan da ben hep senin yanındayım, annen ve kardeşin gibi. ”

Bu sözlerin üzerine ikimizde artık bazı şeylerin anlamlandığının farkına varıyorduk. Nefes aldıkça onunla olmak istediğim bir kişi vardı ama ellerimin arasından kayıp gitmesinden her an korktuğum bir tehlike oluşmuştu. Tatlı bir heyecandı. Nefesimle dolan aşk kokusu beni mest ediyordu.

'' Tamam konuşalım Bay McClane... Çok uzun bir müzik geçmişim var. Dört yaşında Melanie ile beraber konserler veriyorduk evin içinde. Daha sonra müzik aleti çalabilmek için hep çok küçük olduğum söylenilmeye başladı. Ama beş yaşında gitara başladım yanında şan eğitimi aldım. Hala da alıyorum. Zamanla gitarın yanında piyano ve azda olsa bateri de öğrendim. Ama şan ana temam. Ben daha sonra size CV'mi yollarım. ''

Bunun üzerine ikimizde gülmeye başlamıştık. Daha önce dizime bırakmış olduğu çakmağı aldım ve yanıma koydum. Artık kendini zehirlemesine izin vermeyecektim. Ne derse desin... Derin bir iç çekişten sonra gözlerine baktım ve başımı omzundan kaldırarak konuşmaya başladım.

'' Nefes aldıkça sadece senin yanımda olduğunu bilmen yetmiyor seni yanımda hissetmek istiyorum Max... ''

Dudaklarımdan çıkan sözler adeta benim farklı bir Sally olduğumu kanıtlıyordu. Bugün için Melanie'ye kocaman bir teşekkür borcum vardı. Kendimi Max'e bırakmıştım. Onun götürdüğü duyguya gidecek hissettiklerimden dolayı başkasını düşünmeyecektim...
Max McClane

Max McClane

MesajKonu: Geri: Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...   Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 10:10 pm

'' Tamam konuşalım Bay McClane... Çok uzun bir müzik geçmişim var. Dört yaşında Melanie ile beraber konserler veriyorduk evin içinde. Daha sonra müzik aleti çalabilmek için hep çok küçük olduğum söylenilmeye başladı. Ama beş yaşında gitara başladım yanında şan eğitimi aldım. Hala da alıyorum. Zamanla gitarın yanında piyano ve azda olsa bateri de öğrendim. Ama şan ana temam. Ben daha sonra size CV'mi yollarım. ''

En son Max McClane tarafından C.tesi Ağus. 29, 2009 1:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Georgina Senta Proswan

Georgina Senta Proswan

MesajKonu: Geri: Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...   Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 10:23 pm

“ Üzgünüm Bayan Sally kabul edilmediniz çünkü siz daha iyilerine layıksınız… Bu kadar hızlı ilerlemek kimse tarafından hoş karşılanmaz, özellikle aile sorunlarına yol açmak istemem.”

Bu bana göre bir saçmalıktı. Öncelikle bir aileye sahip olmam gerekiyordu ki bende bu düzgün aile yoktu. Aramın açılma sebebi Max olacaksa razıydım buna. Yüzündeki gülücük bana büyük bir mutluluk vermişti ama cümlelerin sonuna doğru asılan suratı beni oldukça tedirgin etmişti. Sadece şundan emindim benim ailemle ilgili hiç bir şey umrumda değildi özellikle konu Max'se şu andan sonra ailemi tamamen silmeye bile razıydım.

'' İşte buna sevindim ama ben sizden başka bir grup düşünemiyorum Bay McClane. Ayrıca Max, aile sorunu olması için öncelikle düzgün bir aile ve düzgün bir anne en önemlisi... Ama ben buna sahip değilim Benim hakkımda başka şeyler yaptığımı düşünen kişi benim annem olamaz ya da üvey çocuğuymuşum gibi davranan. ''

Gülümsemem bozulmuştu, Max'in yanında bunu asla düşünmek istemezdim ama aklıma annem gelmişti. Cadı kadın... Ondan nefret ediyordum artık. Annemdi o benim ve benim hakkımda düşündüklerine bakın... Çok değerli kızı Stephanie onun için tek... Bana gerek yok ki.
Max McClane

Max McClane

MesajKonu: Geri: Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...   Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 04, 2009 11:35 pm

'' İşte buna sevindim ama ben sizden başka bir grup düşünemiyorum Bay McClane. Ayrıca Max, aile sorunu olması için öncelikle düzgün bir aile ve düzgün bir anne en önemlisi... Ama ben buna sahip değilim Benim hakkımda başka şeyler yaptığımı düşünen kişi benim annem olamaz ya da üvey çocuğuymuşum gibi davranan. ''

Georgina Senta Proswan

Georgina Senta Proswan

MesajKonu: Geri: Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...   Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse... - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 05, 2009 12:16 am

Bu sözlerimin üzerine oluşan sessizlik daha da büyümüştü. Sözler dudaklarda düğümlü kalıyordu. Ses telleri ne kadar çırpınsada ses çıkaramıyordu. Hayatın durduğunu hissedebiliyordum. Nefes alış veriş sesleri artık duyulmuyordu. Max birden hareketlenmişti ve ellerimi sıkıca tuttu. Gözlerime bakıyordu. Bir şey söyleyeceği belliydi ama sanki hemen söylemesi gerekiyor yoksa cesaret edemeyecekmiş gibiydi. Bir çırpıda dudakları onadı ve dökülen sözler üzerine şaşkınlığa büründüm.

“ Bayan Snake o değerli hayatınızı benimle birleştirmek istermisiniz? “

Gözlerime bakmaya devam eden Max kalbimin durmak üzere olduğunun farkına varamadan benden bir cevap bekliyordu. Biraz öyle durduktan sonra dudaklarım kıpırdamaya başlamıştı. Aklımdan geçen hayallerin hemen gerçekleşicek olması gerçekten beni oldukça şaşırtmıştı. Aynı sahne, aynı ev... Birlikte bir hayat. Sadece ne kadar mutlu olduğumu hissedebiliyordum. Ama ben diğer kızlar gibi değildim. Amacım asla süründürmek ve yalvartmak değildi. Gözlerine bakarak Max'in ellerini hissetmeye başladım.

'' Bir gün bu dünyadan ruhum ayrılana dek... Hatta daha sonrası için bile, evet. ''

Sözlerimi bitirdiğimde yüzümde uzun süredir beklenilen bir şeyin gerçekleşmesinin izleri vardı. Max'e uzanan bakışlarım kalbimin ritmini bozuyordu. Ellerim heyecandan ve mutluluktan titremeye başlamıştı. Sağ elimi Max'in elinden ayırarak yanağına koydum ve gülümsemeye devam ettim.

Grup Hikayesi Güzel Bir Şarkıya Dönerse...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-