AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Anne Hatırası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Georgina Senta Proswan

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Georgina Senta Proswan

Mücadele Tarafı : Rujları
Kan Durumu : Melez
Patronus : Kelebek

Anne Hatırası - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Anne Hatırası   Anne Hatırası - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 31, 2009 11:32 pm

"Ahh şimdi hatırladım siz hani şu her gün Gelecek postasında çıkan gençlerin büyük hayranısınız! Ben sizi pek takip edemedim malum hastalar ve hazırlanması gereken ilaç iksirleri."

Gülümsedim ister istemez bu sözlerden sonra. Onu çok iyi anlıyordum. Zor olsa gerek, nasıl yapabilir ki herşeyi bir anda. Hastalar, iksirler,ünlüner.... Peh...İşte bu sıralamada en saçma olan ünlüler. Gece boyunca sadece gülümseyecektim anlaşılan. Kalbimdeki kırıktan akan kanlar adeta yaramı derinleştiriyor ve konuşmamı engelliyordu. Odada ki eşyalar sanki üzerime geliyordu annemi düşündükte. Battıkça daha da kendine çeken bir bataktaydım sanki. Annem benim için çok önemliydi ama onun için ben çok önemsizdim. İşte bu yüzde yüzlük bir gerçekti. Derin derin aldığım nefesleri ardarda koysak buradan bilinmeyenlere doğru yol alırdım. Kızın yüzündeki ışıldı insanın içini rahatlatıyordu. Bence onun yerinde olmak en zor şeydi. Herkes bunu yapamazdı, şifa dağıtamazdı. Bu en özel yetenekti.

''Beni tanımayan yani en azından takip etmeyen biri ile konuşmak eğlenceli olucak sanırım. Şifa dağıtmak en kutsal şey bence. Nasıl karar verdin bu mesleğe? ''

Anne Hatırası

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2