AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Kutlama~Hufflepuff Stars

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Eleanora Lizz Walker

VII. SınıfVII. Sınıf
Eleanora Lizz Walker

Mücadele Tarafı : Arspegus - "Güç Kalpten Gelir!"
Rp Sevgilisi : Arthur Bentley mi desem ne desem? Olur mu dersiniz?
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Tavşan

Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 24, 2009 5:26 pm

Rosalie, Eleanora'nın son sözlerinden sonra böbürlenerek konuşmasına devam etmişti. Bu kızı çok seviyordu. Çok doğal ve çok güzel bir kızdı. Belki de bu kadar doğal oluşunu seviyordu bilinmezdi. Tam salona girecektik ki Caprice var gücüyle Rosalie'nin boşnuna sarıldı. Neredeyse kızın boynunu kıracaktı. Eelanora onlara şaşkın bakışlarla baktı ve gülümsedi. Hufflepuff Stars'ın başkanı da gelmişti. Evet, bu parti gerçekten süper geçecekti. Buna inanıyordu. Caprice sarılma faslından sonra Eleanora ve Alexis'e selam verdi. Kızlarla gülümseyerek ona selem verdi. Şimdi partiye gelmedik bir kaç kişi kalmıştı onlar da gelirse tam olacaktı. Eğlenmeye başlayabilirlerdi. Kızlar diğerlerini içeri de bekleme fikrini iyi bulmuşlardı. İçeriye girdikten bir kaç saniye sonra Paula'nın sesleri salonun içinde çınlıyordu adeta. Herkes Palua'ya yoğunlaşmıştı. Kız bağırışlar içinde salona girmişti. Hepsi çok neşeli görünüyordu. Tabi böyle güzel organizasyon da neşeli olmamak elde değildi. İçeri de hafif bir müzik çalmaya başladı. Caprice'nin yine her zaman ki gibi eğlence damarları kıpraşmıştı. Yeni eğlenelim millet diye bağırıyordu. Sanırım bu parti de sadece kızlar olacaktı. Ama çok az kişi vardı. Biraz da erkekler olsaydı. Caprice dans pistinden kendini atarak yanlarına geldi. Rosalie'nin kulağına bir şeyler fısıldıyordu. Eleanora tam onlara '' Aa! Kızlar ayıp değil mi? Toplum içinde fısır fısır olmuyor ama. '' dedikten sonra gülümsedi. Caprice eliyle kapıya işaret ettiğin de kapıdan 4 tane birbirinden yakışıklı gençler gelmişti. Herkesin dikkatleri oradaydı. Eleanora büyülenmişti adeta onları orda görünce. Alexis'i dürttü ve '' Bunlar da kim? '' dedikten sonra gözlerini onlardan alamıyordu. Caprice hepsini teker teker öptükten sonra dans pistine çıktılar. Biri ile çıkmak isterdi tabi ama kendi kendine '' Onlar bana bakmaz ki. '' diyemeden edemedi. Sadece arkadaşları ile birlikte bakmakla yetindi. Başka ne yapabilirdi ki.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/t8972-eleanora-lizz
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Mücadele Tarafı : ZAY
Rp Sevgilisi : Ruhumu çaldı
Kan Durumu : Asil Kan
Patronus : Bengal Kaplanı

MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 24, 2009 5:39 pm

Caprice pistin ortasında yakışıklının dudaklarını keşfe dursun, kızlar rahibe havasında öylece masada duruyorlardı. O yakıcı dudaklardan kopması zor olmuştu. Gözlerini açıp geriye kızlara doğru baktığında Lizz'ın melun melun Mark'a baktığını gördü. Bu Mark iyi bir çoçuktu ve kuzeniydi, Lizz'e iyilik etme zamanı çoktan gelip de çatmıştı bile. Kararını verdi:

"-Tatlım bana bir dakka müsade et, sonra yeniden seninle keşfe çıkacağım. Söz." Kumral yakışıklının kollarından fırlayan Caprice doğruca Lizz'in yanına gitti. Onu kolundan sürükleyerek Mark'ın yanına getirdi. İkisinin ellerini de birleştirerek Mark'a hınzırca göz kırptı. Lizz utancından allı, morlu olmuştu. Caprice aldırmadı, kızın kulağına eğilerek fısıldadı:" Öp onu" ve geldiği gibi piste, kumral yakışıklısının kollarına koştu.
"Evet yakışıklı nerede kalmıştık, hımm dudaklar evet, sanırım soğumuş, ısıtmamı ister misin?"

http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/caprice-
Eleanora Lizz Walker

VII. SınıfVII. Sınıf
Eleanora Lizz Walker

MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 24, 2009 6:02 pm

Eleanora piste duranlara melun melun bakarken sevgilisi ile öpüşmekte olan Caprice'ye doğru döndüğün de kendisine doğru geldiğini anlayınca hemen gözlerini ona çevirdi ve yanına gelince hemen kolundan sürükleyerek arkadaşlarının birinin yanına götürdü. Gerçekten çok tatlıydı. Sarışın ve mavi gözlüydü tam da Eleanora'nın tipiydi. Onu seveceğine emindi. Caprice, Eleanora ve yakışıklı çocuğun ellerini birbirine birleştirdi. Eleanora'nın yüzü kıpkırmızı olmuştu. Ama hoşuna da gitmişti. Caprice, Eleanora'nın kulağına doğru eğildi ve '' Öp onu. '' dedi. Tam itiraz edecekti ki ona göz kırparak yanlarından ayrıldı ve kendi sevgilisinin yanına gitti. Eleanora ise onun arkasından bakmakla yetindi. Ellerinin içinin terlediğini hissetti. Onu daha tanımıyordu ama tanımakta istiyordu. Onun gözlerinin içine baktı ve kenara çekerek kendini tanıştırdı.

'' Ben Eleanora. ''
'' Ben de Mark. ''

İkisi de gülümsüyordu. Eleanora çok utanmıştı. Mark'ta bir o kadar utanmış gibi görünüyordu ama fazla belli etmek istemiyordu. Eleanora onu öpmek istemiyordu. Aslında istiyordu fakat şimdi istemiyordu. Mark ise ona dikkatlice bakıyordu. Eleanora kafasını ona doğru çevirdiğin de Mark'ın dudaklarının Eleanora'nın dudaklarına değdiğini hissedince bir hoş olmuştu. Kendini hiç bu kadar heyecanlı hissetmemişti. Kendini çekmek istiyordu ama bunu yapmanın saçmalık olacağını düşünerek öpmeye devam etti. Bu parti Eleanora için çok güzel geçecekti anlaşılan. Caprice'ye ömür boyu minnettar kalacaktı.
Rosalie Mariélla McAdams

GezginGezgin
Rosalie Mariélla McAdams

Mücadele Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı~~

MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 24, 2009 6:18 pm

Bunlar kim ya? “ dedi Rosalie kısık bir ses tonu ile. Sadece kendi kendini duyabiliyordu. Şaşkına dönmüştü. Bir grup genç erkek bara girmişti. Bu kesin Caprice’ in işiydi. İçinden *ah kızım sen akıllanmayacaksın* diye geçirdi ve hafifçe sırıttı. Caprice hemen kendine bir tane ayarlamıştı bile. Ayrıca Rosalie’ e bakıp sesli kahkahalar atması gerçekten komikti. Rosalie de şaşkın bakışlarından sıyrılıp arkadaşının komik tavırlarına karşılık vermek istercesine gülmeye başladı. “ Ah Caprice ah… “ dedi iç çekere. Daha sonra Eleanora da kendine bir tane ayarladı. Rosalie “ Yuh artık sanırım sıra bana geliyor, ben kaçayım yavaştan. “ dedi yine kendi kendine fısıldayarak. Çocuklardan biri Rosalie’ in yanına geldi. Genç kız ise sadece nazikçe gülümsemekle yetindi. Siyah saçlı, saçlarına ise değişik bir stil vermişti çocuk. Gözleri ise yemyeşildi. “ Nasılsın tatlım? Bu gece beraber takılmak ister misin? Adım George. “ dedi sırıtarak çocuk Rosalie’ e. “ Ah, şey ben lavoboya gitsem iyi olacak. “ diyerek sıyrıldı aradan Rosalie. Hemen Caprice’ i kolundan tuttu ve ona mavi gözlerini dikerek, “ Kızım ne yaptın benim bir sevgilim var unuttun mu? Bu sarkıntı çocuk bana yapıştı. “ dedi ondan medet umarcasına. O anda göz ucuyla çocuğa tekrar baktı acaba hala kendisine bakıyor mu diyerekten. Evet, durmadan ona bakıyordu. Hemen kafasını tekrar Carpcie’ e doğru çevirdi ve ofladı. “ Şimdi lavaboya gitmeliyim yoksa yalan söylediğimi anlayacak. “ dedi gülerek. Ona göz kırptı ve koşar adımlar ile kendini lavaboya attı. Upuzun ayna vardı. Hemen aynanın karşısına geçti ve kendini izledi. Deliler gibi kendi kendine gülmeye başlayan Rosalie aslında bu durumdan hiç hoşnut değildi. Eğer Marcus burada olanları öğrenirse , olay olurdu. En iyisi bu çocuğu nasıl atlatacağını düşünmekti. Düşünüyordu, fakat hala geçerli bir çözüm bulamamıştı. Kendini lavabonun en uç köşesine saklamış orada bekliyordu. O sırada kapının ucundan gelen bir ses onu korkutmuştu. “ Hey tatlım işin ne zaman bitecek acaba? “ dedi . Evet bu o çocuğun yani George’ in sesiydi. Rosalie –eyvah- dercesine eliyle ağzını kapattı ve tekrardan düşünmeye koyuldu. “ Benim işim uzun sürebilir bekleme sen beni. “ dedi o anda ağzında geveleyerek. Saçmalamıştı ama çocuğun gitmesini sağlayabilmişti. “ Peki. “ diyerek çocuk gitti. Çocuğun gitmesiyle bir *oh* çeken Rosalie aynada kendine bakmaya devam etti.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/rose-gab
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Mücadele Tarafı : ZAY
Rp Sevgilisi : Ruhumu çaldı
Kan Durumu : Asil Kan
Patronus : Bengal Kaplanı

MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 24, 2009 8:05 pm

Kumral yakışıklı çocuk, onu kolları arasında döndürüp yeniden sararken birden sol kolundan Rose’un onu çekmesiyle pistten indi. Az daha düşüyordu. Şimdi neden sinirlenmişti ki? Adam Aaron Marcus gibi olmasa da, o da insandı, ne vardı azıcık gülüp dans etse? Ama Rose’du bu aşk kadını Rose. Birden aklına Rose’un yıllar sonra evlendiğini ve kolundan, bacağından sarkan “anne, anne” diye ağlayan veletlerle karşısında ona “aşk nerede be kızım” dediğini düşledi. Kendini artık tutamayacaktı, bastı kahkahayı. Ona asılına kuzeni Mark’ın yakın arkadaşıydı, maalesef Caprice’nin nazı ona geçmiyordu. O zeki bir kızdı ve başının çaresine kendisi yardımsız bakması gerekiyordu. Yüzüne "ne yapabilirim" ifadesini takınarak Rose’u tuvalete gönderdi. Ardından hala gülüyordu.

Kendi kolunu Rose’dan kurtarmış, piste yakışıklısının kollarına dönecekti ki Paula’nın onu diğer kolundan çekiştirmesiyle hayalleri suya düştü. Ne oluyordu bu akşam kızlara!

“-Ne var Paula!!! Bakma bana öyle, sevgilim filan değil” kıkırdayarak devam etti “sadece dudakları, bilirsin işte, çok güzel, işte yani anla” sözcüklerini bitiremeden Paula’dan çimciği yemişti gene. Ne sanıyordu onu, adi bir sokak cadısı mı? O daha 15 yaşındaydı, öpüşmekten başka bir şey bilmiyordu ki? Belki Paula ondan fazlasını ummuştu, belki de ölen kuzeni Marcus’u düşünmüştü. Ne düşünmüş olursa olsun Caprice bu güzel akşamı hüzün ile gölgelendirecek değildi. Yüzünde sorgulayıcı bir ifade vardı ve artık bağırıyordu:

“-Yahu ben büyüdükçe senin çimciğinin acısı da artıyor, kız yoksa sen de mi büyüyorsun, tatlı kumral cadı seni” diyerek kollarını Paula’nın beline doladı, azıcıkta gıdıklamadan edemedi. Paula artık ona sinirle bakmıyor, her zaman ki şaşkın ifadesiyle Caprice’nin bir sonraki hamlesinin ne kadar acı olabileceğini hesaplamaya çalışıyordu. Malum hiçbir zaman beklentisine kavuşamıyor, Caprice’nin tuzağına düşüyordu ama gene de düşünmeden edemiyordu. Merakla Capric’enin yüzüne baktı. Caprice tüm cesaretini toplayarak kızın kulağına eğildi, müziğin yüksek tonu ile bağırdı:

-Birini sana ayarlayabilirim” demesiyle piste fırlaması bir oldu. Paula arkasından tüm gücüyle onun adını haykırıyordu. Yoksa Paulada mı ! Evet o da…

http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/caprice-
Alexis J. Blanchefleur

GezginGezgin
Alexis J. Blanchefleur

Mücadele Tarafı : Darkshine
Rp Sevgilisi : Yok =(
Kan Durumu : De race
Patronus : Balbasar seni seçtim xP

MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 1:13 am

Parti yavaş yavaş hareketlenmeye başlamıştı. Caprice'in tanıdıkları erkekler Alexis'in onlara hayranlıkla bakmasına neden olmuştu. Eğlenmek ve flört. Alexis asla vazgeçmezdi bu iki şeyden. Bu akşamın süpriziydi bu. Bir tanesi vardı ki; kumral saçlı ela gözlüydü. Utangaç ama bir o kadar da çekici bakıyordu. Gözlerinin içi gülüyordu adeta. Alexis gözlerini ondan alamadı. Bu yakışıklı da Alexis'in mavi gözlerinden etkilenmişti. Her yerde dikkat çeken gözleri yine başarmıştı bu işi. Alexis çocuğa karşı gülümsedi. Yanına gitmek istiyordu aslında. Arkadaşlarına baktığında hepsi biriyle ilgileniyordu. Alexis çocuğun yanına gitti ve;
- Hey, dans etmeye ne dersin? diyerek gülümsedi ona. Çocuk Alexis'in elinden tutarak piste doğru sürükledi onu. Alexis başta biraz tutuk olsa da çocuğun dansı sayesinde ısınmaya başladı ve kıvrak belini oynatmaya başladı. Çocuk onu döndürüyor belinden sarıyordu. Sanki uzun zamandır tanışan bir çift gibilerdi. Alexis dayanamayıp;
-Adın ne? Ben Alexis.
- Darren. Çok güzel bir ismin var
Alexis biraz kızardığını hissetti. Ama "Sağol" deyip dansına devam etti. İlk defa birisinin yanında kendini bu kadar neşeli hissetmişti. Darren'ı bir daha nerede görecekti bilmiyordu. Ama çok isterdi. Darren gözleriyle konuşuyordu. Etkilenmişti o da. Slow bir şarkı çaldığında dansları konuşacaktı. Ama şimdi hızlı dansın zamanıydı. Alexis dalgalı saçlarının savurarak dans etmeye başladı Darren'ın etrafında. Darren ise ona eşlik ediyor böylece harika bir ikili oluşturmuşlardı. Bir ara yorulduğunda viski almak için barın bulunduğu yere gitti. Darren peşinden ayrılmıyordu. Alexis orada bulunan bar taburesine oturdu ve gecenin akışını izledi. Eleanora çok mutlu görünüyordu. Caprice çılgındı zaten kendini sevgilisinin(!) kollarına atmıştı. Alexis ise bir ara Darren'a baktı. Kalbi delicesine çarpıyordu. İlk görüşte aşk mıydı bu yoksa? Parti tüm hızıyla devam ediyordu. Birazdan tekrar pistin yıldızı olmak için harekete geçecekti.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/alexis-jasmin-bl
Eleanora Lizz Walker

VII. SınıfVII. Sınıf
Eleanora Lizz Walker

MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 2:29 pm

Zorlukla da olsa Mark'ın dudaklarından ayrıldı ve kızlara bakmaya başladı. Herkes çok mutlu görünüyordu. Onları mutlu görünce tabi ki Eleanora'da çok mutlu oluyordu. Bir an için aklına parti için tuttuğu güzeller güzeli bir dansöz ayarlamıştı. Onu özel olarak Kahire'den gettirmişti. Mark'ı görünce onu tamamen unutmuştu. O da birazdan gelirdi. Mark'ın yanından gülümseyerek '' Birazdan geliyorum. '' diyerek ayrıldı ve kadını bulmak için kapının oraya çıktı. Kapıyı açtığın da dışarıya bir göz attı. Dansöz geliyordu. Eleanora kızlara tekrardan baktı ve ona bakmadığını hissedince dışarıya çıktı ve onunla konuştu.

'' Umarım çok geç kalmadım. ''
'' Yok hayır geç kalmadın. Geldiğine sevindim. Ben çağırınca içeriye gireceksin olur mu? ''

Dedikten sonra gülümseyerek Caprice'nin olduğu piste çıktı. Herkesin sesini duyabileceği bir şekil konuştu. '' Ihmm. Bir dakika beni dinleyebilir misiniz? Ihmm. Size bir süprizim var eminim bu çok hoşunuza gidecektir. '' Caprice'ye göz kırpttı ve devam etti. '' Partinin daha eğlenceli geçme için Kahire'den özel olarak getirttiğim Dansöz Lola'yı taktim etmek istiyorum. '' Gülümseyerek eliyle kapıyı göstererek müziği açtı. Herkes çok mutlu olmuşa benziyordu. Herkesin gözü kapıdaydı. Bir süre sonra müzik eşliğin de kapıdan içeriye girdi ve hünerini göstermeye başladı. Tekrardan mutlu bir şekilde '' Eğlence başlasın! '' dedi ve yanında duran arkadaşlarına tekrardan göz kırparak kendini müziğe bırakırken Mark'ın yanına giderek onun elini tuttu ve Lola'nın bulunduğu yere doğru çekerek eğlenmeye başladı. Bu dansöz işini iyi akıl etmişti. Parti daha da neşelenmişti.
Alexis J. Blanchefleur

GezginGezgin
Alexis J. Blanchefleur

Mücadele Tarafı : Darkshine
Rp Sevgilisi : Yok =(
Kan Durumu : De race
Patronus : Balbasar seni seçtim xP

MesajKonu: Geri: Kutlama~Hufflepuff Stars   Kutlama~Hufflepuff Stars - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 6:52 pm

Parti gittikçe hareketleniyordu. Herkes çiftini bulmuş dans ediyordu. Gözlerini Darren'dan ayıramıyordu. Alexis elindeki viskiyi bitirince Darren'ın elinden tutup onu piste sürükledi. Tekrar dansa başlamışlardı ve bu sefer ikisi de birbiriyle yarışıyordu. Alexis'in mor askılı elbisesi pistin ortasında çok göz alıcıydı. Darren ise Alexis'ten her geçen saniye daha da etkileniyordu. Gözleri ışıl ışıl parlıyordu. Bu sırada Eleanora Caprice'in olduğu yere çıkmış '' Partinin daha eğlenceli geçme için Kahire'den özel olarak getirttiğim Dansöz Lola'yı taktim etmek istiyorum. " Bir dansöz geliyordu. Alexis ellerini kuvvetlice çırpıp alkışladı ve hafif bir çığlık attı. Herkesin gözü dansözdeydi. Lola çok tatlı ayrıca bir o kadar da çekiciydi.

Herkes pistin ortalarında dans ederken Darren Lola'ya takılmış bir biçimde bakıyordu. Alexis buna bozulmuştu. Suskunluğunu koruyamamış kıskançlığını ele vermişti;
-Düşseydin kızın içine
-Efendim?
-Yok bir şey. Ben oturuyorum. Sen Lola ile dans edersin artık.
diyerek bar taburelerinden birine oturmuştu. Bu kıskançlığı aslında bir bakımdan küçük bir şakaydı.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/alexis-jasmin-bl

Kutlama~Hufflepuff Stars

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-