AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Gerçekler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Chloe Blair Sanderson

GezginGezgin
Chloe Blair Sanderson

Mücadele Tarafı : TarafsıZ
Rp Sevgilisi : Nok aRanıyoR
Kan Durumu : Safkan

Gerçekler - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Gerçekler   Gerçekler - Sayfa 2 EmptyPerş. Ağus. 07, 2008 11:48 pm

''Anlat bakalım. Neymiş yaptığım haksızlık'' Maglor beyfendinin aklı başına geliyordu herhalde artık.İlk önce arkasını dönüyordu ki konuşmaya başlamıştı.Ashley onun böyle birşey yapacağını biliyordu.Erkekleri tanımaya başlamıştı artık.Üstüne gidersen istediğin hiçbirşeyi yaptıramazdın onlara.Ama eğer sırt çevirirsen anında dediğine gelirlerdi.Zafer kazanmış bir kaptan gibi güldü içten içe Ashley.

''Bak bak haksızlık olduğunu anladığın iyi oldu..'' dedi alaylı bir halde.''Beni dinlemeden sorgulamadan gitmen haksızlık.Will'le beni o halde gördün diye gitmez gerekmezdi.Ya da orada bana bağırman! Senin yüzünden kaç gün dedikodu çektim ben be ! Yok Ashley onu aldatmış yok Ashley bunu yapmış ! Nasıl senin gibi biriyle beraber olduğuma ben bile şaşırıyorum ! '' dedi sesini yükselterek.Sinirle ona baktıktan sonra hızla onun yanından geçti.Onlara bakan Gryffindorlu kıza nefretle baktı.Gryffindorlu bir sefildi o...İçindekileri söylemenin verdiği boşluk hissiyle son bir kez Maglor'a baktı.Onla nasıl çıkmıştı onun için üzülmüştü birde tüm bunlar demekki yalanmış diye geçirdi içinden son kez ona bakarken...Sonra tekrar önüne bakıp yavaş yavaş ilerledi.Eski sevgiliye son vedaydı bu...

En son Jessica Ashley Walder tarafından Çarş. Ağus. 13, 2008 9:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/jessica-
Maglor Silimaurë

GezginGezgin
Maglor Silimaurë

Mücadele Tarafı : Chlebos
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Pegasus.

Gerçekler - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Gerçekler   Gerçekler - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 13, 2008 8:23 pm

''Bak bak haksızlık olduğunu anladığın iyi oldu..'' Kızın alaylı gülümsemesini anlayamamış bir ifade ile izledi. Kendisini aynı durumda başka bir kızla görse Jessica'nın neler yapacağını tahmin etmek güç değildi. "Ah şu kızlar.." diye içinden geçirdi ve kafasına bunu takmayarak, kızın konuşmaya, daha doğrusu bağırmaya başladığını farketti. Sesi kulaklarında yankılanırken, insanların neden bağırdığını yargılamaya başladı. Sanki karşısındaki sağırmış gibi..

En sonunda kız içindekileri kusmuş, yanından hızla geçip ilerlemişti. Kahkahalar ile gülmeye başlamıştı. Rüzgar eken fırtına biçer.. İşte Ashley'nin durumu da buydu. Maglor zekiliği ön olanda olduğu için Ravenclaw'daydı. Anlamamış mıydı kızın o çocuğa karşı boş olmadığını? Umursamaz bir ifade ile kızın ona bakışını yakaladı. Elleri ile yolu gösterirken arkadaşlarının yanına doğru ilerledi. Yüzünde bir gülücük, içinde ise rahatlama hissi vardı. "Beklettiğim için özür dilerim. Boşuna beklediniz zaten. Neyse hadi göl kenarına gidelim kararlaştırdığımız gibi." Onaylanan ifadeler eşliğinde, onun bu umursamaz halini gören Gryffindorlu kızın mutluluğunu farketti. Sırıttı ve önde giden iki kişinin peşine takılarak, göle doğru yola çıktı.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/maglor-s

Gerçekler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-