AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Bahçe

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Chloe Blair Sanderson

GezginGezgin
Chloe Blair Sanderson

Mücadele Tarafı : TarafsıZ
Rp Sevgilisi : Nok aRanıyoR
Kan Durumu : Safkan

Bahçe - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bahçe   Bahçe - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 27, 2008 2:03 am

Ashley neden öyle hissettiğini düşünürken "Özür dilerim.Gerçekten bu kadar büyük bir sorun olabileceğini tahmin etmemiştim.Rahatsız ettim." demişti kız.Ashley onun çok doğru bir karar verdiğini düşünürken Will'e baktı kızın gitmesine hiç rahatsız olmuşa benzemiyordu.Hayret ilk defa bir kızın arkasından bakmıyordu.Ashley az da olsa gülümseyip bakışlarını çimlere çevirdi.Ondan özür dilese miydi? Arkadaşlıklarına zarar gelse Silvia onların arasında kalır üzülürdü.

Ashley biraz daha düşündükten sonra Will'e baktı.Will'de çimleri seyrediyordu.Bir an Will de ona baktı.Bakışları kesilmişti.Ashley biraz daha ona baktıktan sonra bakışlarını tekrar başka yere çevirdi.Yine kalbi aşırı derecede atıyordu.Neden alışamıyordu onla yanyana olmaya ona bakmaya.Bunları düşünürken her zaman aklına Maglor geliyordu.Az önce onla ne kadar mutluydular.Birbirlerine olan sevgilerini söylemişlerdi.Ama neden Ashley'nin aklı bu kadar karışmıştı? Niye bunları cevaplayamıyordu ? Ashley çimlerle oynayıp siniri biraz daha geçmişe benzeyen Will'e baktı.Onunda ona bakmasını sağlamak için ''Will...'' dedi.Will 'in ona bakmasını sağlamıştı.İçten bir konuşmayla ''Ya şey..ben.. ben özür dilerim senden.Beni gerçekten sevseydin lafına kırıldım.Seni sevmeseydim zaten sana sataşmazdım.''dedi.Ashley son sözlerini fısıltı gibi söylemişti.Özellikle de sevme kısmı konusuna.Ashley Will'in gözlerine bakıyordu.Gözlerinden ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyordu ama neden başaramıyordu.Maglor'a bakarken farklı şeyler hissettiğini anlamıştı.Aynı duyguları sanki Will'e bakarkende yaşıyor gibiydi.Neler oluyordu kalbinde? Neden anlayamıyordu kendini?...
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/jessica-
Charles William Darcy

GezginGezgin

Bahçe - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bahçe   Bahçe - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 27, 2008 5:56 pm

''Will...'' dedi Ashley ve William kafasını ona doğru çevirdi. ''Ya şey..ben.. ben özür dilerim senden.Beni gerçekten sevseydin lafına kırıldım.Seni sevmeseydim zaten sana sataşmazdım.'' diye devam etti kız. Gerçekten içten görünüyordu ve sonunda işin ciddiyetini anlayıp ciddi konuşmaya başlamıştı.

William bir anda kendisini suçlu hissetti. Kıza bağırmıştı ama ne yapabilirdi ki, çok sinirlenmişti öylece araya dalması.
"Ben de özür dilerim. Çok tepki gösterdim ama bir anda çok sinirlenmiştim." hafifçe birbirlerine gülümsediler.

William hızla ayağa kalktı ve pelerinindeki çimleri temizledikten sonra ellerini Ashley'ye uzattı. Ashley bir an şaşırmışsa da çocuğun ellerini tuttu ve William onu hızla çekerek ayağa kaldırdı. Hatta o kadar hızlı çekmişti ki bir an için vücutları birbirine değmiş, değmekten de öte sertçe çarpışmıştı. İkisi de aralarındaki sorunu hallettiklerini için mutlu görünüyordu.

"Beni sevdiğini bilmek güzel. Umarım bir daha aynı şeyi yapmazsın." dedi hafif alaycı tavrıyla ve kıza belinden sarılarak hafifçe havaya kaldırıp havada bir tur döndürdü. Bir anda ne olduğunu şaşıran Ashley küçük bir çığlık atıp kollarını William'ın boynuna sardı. Ashley kıkır kıkır gülüyordu. William da sorun hallolduğu için gülüyordu. Kızı yere bıraktıktan sonra elini kızın belinden çekmeden "Eee, Küçük Hanım... Derse gidelim mi artık?" dedi ve elini belinden çektikten sonra yan yana yürüyerek sıradaki dersin olduğu sınıfa yöneldiler.
Chloe Blair Sanderson

GezginGezgin
Chloe Blair Sanderson

Mücadele Tarafı : TarafsıZ
Rp Sevgilisi : Nok aRanıyoR
Kan Durumu : Safkan

Bahçe - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bahçe   Bahçe - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 27, 2008 6:15 pm

"Ben de özür dilerim. Çok tepki gösterdim ama bir anda çok sinirlenmiştim." diyince Will Ashley ona gülümsemişti.Ashley gülümseyerek etrafa bakmaya başlamıştı.Will'e aralarındaki sorunu halledince çok mutlu olmuştu.Will bir an kalkmıştı çimlerden.Ashley şaşkınlıkla ona bakıyordu.

Will ona ellerini uzatmıştı.Ashley biraz şaşırmıştı.Bunun altında kesin muziplik yattığını düşünüyordu.Ama yinede ona uzatılan elleri tuttu.Will onu o kadar hızlı çekmişti ki vücutları birbirine çarpmıştı.Ashley yine ufak bir heyecan dalgası geçirmişti ve gözlerini kaçırmıştı.Ashley tekrar Will'e bakınca "Beni sevdiğini bilmek güzel. Umarım bir daha aynı şeyi yapmazsın." demişti.Ashley onun alayla söylemesine alaycı bir şekilde gülerek karşılık vericekti.Ashley ne olduğunu anlamadan Will onu döndürmeye başlamıştı.Ashley bir an için ne olduğunu anlamayıp çığlığına engel olamamıştı.Düşmemek için kollarını boynuna doladı.Çok mutluydu ve çok eğleniyordu şu an.Kendini tutamayıp gülmeye başlamıştı.Will'inde güldüğünü gördü.Kendini Maglor yanındakinden daha mutlu hissetmişti.Ashley yere bırakıldığında başı biraz dönmüştü.Ama umursamıyordu.Will'e bakıp gülmüştü.Ashley belinden elini çekmemişti.Ashley tekrar bir heyecan dalgasına tutulmak istemiyordu.Heyecanlanması ondan hoşlandığını gösterirdi. "Eee, Küçük Hanım... Derse gidelim mi artık?" demişti Will.Ashley gülümseyerek kafasını salladı.Başı dönmeye devam ediyordu net göremiyordu.Will elini belinden çektikten sonra sınıfa yürümeye başladılar.Ashley kendini anlayamıyordu.Yarım saat önce Maglor'laydı.Mutluydu.Şimdi Will'in yanındayken kendini daha mutlu ve daha eğleniyor hissetmişti.Ne oluyordu ona?
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/jessica-

Bahçe

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2