AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Eileen Garcia

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Eileen Garcia

Mücadele Tarafı : Doğduğundan beri Ölüm'le
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Sırtlan

Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 7:47 pm

Eileen sabahın erken saatlerinde uyanmanın mahmurluğuyla bakanlıkta yürüyordu. Her sabah gibi yine kalabalık olan bakanlıkta fısıltılarla konuşmalar göze çarpıyordu. Eileen'ın dikkati başka yöndeydi. İşleri yüzünden kendini ve ailesini çok ihmal etmişti. Üvey kızını okula göndermeye dahi vakit bulmamıştı. Yüzünde ki hüzün hala gitmiyordu. Alicia'yı yeni evlat edinmişti. Ailesi çok yakın arkadaşlarıydı ve onlar ölünce hayatta kimsesi olmadığı için onu nüfusuna geçirmişti. Bunu yapmak zor olmuştu. Evlenmemiş birine evlatlık verilmiyordu ama bu özel bir durumdu. Ayrıca arkadaşı Lara'nın vasiyetiydi.

Düşüncelerinden sıyrılamaya çalıştığı an ortak salona vardığı anladı. Ofisine gitmeden önce işine yarayışlı kitapları seçmesi gerekiyordu. Benzer suçlarını olan tutsaklara ne yapıldığını öğrenmeliydi. Çoğunlukla davalarda buna göre davranmayı severdi.

Salonun kapısını yavaşça araladı. İçeride kimse yoktu. Topuklarından çıkan hafif ses salonda yankılanıyordu. Bakanlığın girişinden daima sakin olan bu yer insana dinginlik veriyordu. Sahte gün ışığı pencrelerden süzülürken eline bir kaç kitap yerleştirmişti. Salonda bulunan bar tipine benzer içecek türlerinin bulunduğu dolaba ilerledi. Kendine bir fincan kahve yapıp koltuğa doğru geçti. kitapları önündeki sehpaya yığıp kahveden bir yudum aldı ve önündeki bir kitabın sayfalarını yavaşça araladı.
Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

Mücadele Tarafı : ...
Rp Sevgilisi : Yok!! Neden Olmasın?!
Patronus : Kurt

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 8:08 pm

Yorucu bir günün ardından yatakdan kalkmışdı.Ve yatağın yanında duran saatine bakdı.İşe geç kalmamışdı.Fakat gecikmek istemiyordu.Hızla giyindi ve evinden çıkdı.Dün gece gördüğü kabus hala gözünün önündeydi.Kardeşi bir takım ölümyiyen tarafından öldürüyordu.Bu kabusu görmesinin sebebi büyük ihtimalle kardeşiyle uzun zamandır görüşmemesiydi.Bakanlığın yolunu tuttu.

Dalgındı.Dünkü kabusa bir anlam vermeye çalışıyordu.Fakat kendini bir anda bakanlığın geniş holunde buldu.Yavaş bir şekilde odasına ilerledi.Bu arada kendine selam verenleri selamlıyordu.Fakat aklında halen dünkü rüyası vardı.

Şimdi Odasına giden büyük koridordaydı.Ağır adımlarla ilerledi.Bir çok hakimin odası bulunmaktaydı.Kendi odasına geldiğinde içeri girmekden vazgeçdi.Ve salona doğru ileredi.Toplantı odalarını geçip salona vardı.Kapıyı açıp içeri girdi.İçerde biri olabileceğinden oldukça sessiz davranıyordu.

Çantasını kendine bakan boş bir koltuğa fırlattı.Sonra etrafa bakındı.Ve bu geniş ve birazda tozlu olan odada bir bayan vardı.Arkası dönük olduğundan Dwight onu tanıyamamışdı.Yanına doğru ilerledi.Yaklaştıkça güzel bir yüz belirdi.Daha sonra bu kişinin Eileen olduğunu fark etti.Ve gülümseyerek

Merhaba Eileen

dedi.Eileen i ürkütmek istemediğinden biraz sessiz ve nazik bir tonda seslenmişdi.
Eileen Garcia

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Eileen Garcia

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 8:21 pm

Eileen gelen sesin yönüne doğru oturduğu koltuktan kafasını çevirdi. Ona gülümseyerek bakan Dwight yüzünde gergin bir tavır vardı. Eileen çoğu zamanı insanları gözlemleyerek geçirdiği için yüz ifadelerini konuşmalrını ölçebiliyordu. Bu bazen insanı yorsa da yararlı yönleri vardı, kendini saklamaya çalışmayan insanlarda ise çok kolaydı. Aynı gülümseme ile ona karşılık verdi.

" Merhaba Dwight! Otursana."

Eileen elini yan tarafına doğru uzattı ve buraya oturmasını ister gibi koltuğa vurdu. Önünde yığılı kitapları göstererek konuşmaya devam etti.

" Eski olayları inceliyordum. Ofise götürmek işime gelmedi. Nasılsın? İyi görünmüyorsun?"

Eileen her zamanki gibi çok konuşmaya başlamıştı. Başladı mı susmak bilmezdi belkinde avukat olmasından kaynaklanıyordu. Her zaman savunma...
Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 9:12 pm

Dwight evet dercesine başını salladı.Bir kabusun onu böyle nasıl etkilediğini anlayamamışdı.Rüyalara inanmazdı.Ama bu sefer farklı bir şey olmuşdu.Eileen'nin gösterdiği yere oturdu.Onu çok iyi tanımıyordu.Fakat nasıl olurduda hep onun ne hissetiğini anlıyabiliyordu.

Yoo iyiyim...Aslına bakarsan hayır değilim.Sen ?

dedi.Sonra önündeki kitapları kapağını açmadan üstünde yazılı isimlere bakdı.
[/i]
Eileen Garcia

Eileen Garcia

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 9:33 pm

" Şey bende o kadar mükemmel hissetmiyorum kendimi."

Diyerek omuz silkti. Dwight'in gözlerini takip etti. Gerçi nereye gideceği belliydi kitaplara. Onu iyi tanımasa da samimi bir edayla konuşmaya başladı.

" Eğer anlatmak istersen dinlerim. Yorum konusunda iyiyimdir. Anlattıklarını hemen yorumlarım."

Kelimelerinin bitiminde ona göz kırptı. Kahvesinden bir yudum aldı ki; yaptığı ayıptan utandı. Ona bir şeyler içip içmeyeceğini sormalıydı. Eileen o tür şeylere dikkat ederdi. Sormadan ayağa kalktı. İçeceklerin bulunduğu yere gidip orada seslendi.

" Ben kahve içiyordum. Sen ne istersin?"
Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 9:42 pm

Dwight Elieen nin kendisine söyledikleriyle gözlerini kitapdan kaçırdı.Gizli bir şey yaptığından değil.Biriyle konuşurken göz teması kurmalıydı.Sanırım o zaman duygularını anlatabiliyor.Ve anlıyordu.Elieen nin söylediği mantıklıydı.Derdini birine anlatması onu rahatlatacakdı.

Kahve fena olmaz aslında

dedi.Sonra oda ayağa kalktı.Ve rafa şöminenin üstündeki mektup rafına ilerledi.Kendine mektup gelip gelmediğine bakdı.Ve evet gelmişdi.Hemen onu alıp tekrar masaya ilerledi.Mektubu açmaya çalışırken konuşmaya başladı:

Aslında batıl inançlarım yoktur.Rüyalara falanda inanmam.Ama dün gece bir rüya gördüm.Aslında kabus kelimesi daha çok yakışır.Kardeşimle uzun zamandır görüşmüyoruz...Her neyse bir grup ölümyiyen onu öldürüyordu.Ve buda beni etkiledi.Çünkü geride kalan tak varlığım o.

dedi.Bu arada mektubu açabilmişdi.Mektup Sihir Bakanından gelmekteydi.Mektupda

Dwight J. Shephard

Yeni Görevinize atandınız.Seherbaz Bürosu Başkan Yardımcısı.İyi Görevler...

yazıyordu.Dwight biraz duraksadı.Sevinmişdi.Fakat bunu bağırarak kutlamak yerine Eileen'e dönüp

Senin neyin var ?

diye sordu .
Eileen Garcia

Eileen Garcia

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 9:59 pm

Eileen kahveleri hazırlayıp ona doğru ilerlerken onun mektup zarfı ile uğraştığını gördü. Kahveleri masaya koyayarak onun öne doğru ittirdi. Onun söylediklerini düşünüyordu. Yüzünün neden bu kadar endişeli göründüğü şimdi anlaşılıyordu. Mektubu açıp okumasını bekledi konuşmak için. Yüzünün aydınlandığını sezinliyordu. Mektupta ne olduğunu merak etti ama soracak kadar pek samimi değillerdi. Kahvesinden bir yudum aldı ve ona doğru gülümseyerek konuştu.

" Ahh, benim üvey kızımla ilgili. Biliyor musun bilmem ama ben yakın arkadaşımın kızını evlat edindim. Aslına bakarsan ona kızım demek garip ama ona çok alıştım ve onu geçiremeden Hogwarts yolunu tuttu. Aklımdan çıkmıyor. Gerçi üçüncü sınıfta ama yinede üzüldüm. Benim için ilk yıldı. Birde karışık sihir olayları ile oluşan davalar var nasıl halledeceğim bilmiyorum."

Hızlı konuşma demecinden sonra nefes aldı. Yine yapmıştı yapacağını. Herşeyi bir anda sıralamıştı. Kahvesinden bir yudum daha aldı ve ona fırsa vermeden tekrar başladı. İçinden kendine kızsa da elinde değil gibiydi.

" Rüyanın yorumuna gelince kardeşini çok özlemişsin. Tek varlığın olarak gördüğün için onun için endişeleniyorsun ve beynin sana bu yönde oyun oynuyor. Genelde gerçek hayatta ne ile boğuşuyorsak o rüyalarımıza girer. Merak etme o kendine bakabilir."

Son sözlerini söylerken koluna nazikçe dokundu.

Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 10:14 pm

Dwight evet dercesine başını salladı.Eileen haklıydı.O kendi başının çaresine bakabilirdi.Ama bu genede onun için endişelenmeyeceği anlamına gelmezdi.Kahvesinden bir yudum aldı.Sonra Eileen e dönüp

Aynısı banada olmuşdu.Kardeşimi hogwarts a gönderirken.

dedi.Fakat ikisi aynı şey değildi.Çok samimi değildiler fakat genede bu mektubu ona göstermek istedi.Ne de olsa ikiside aynı mesleği yapıyordu.Ve elinde sonunda öğreneckdi.

Okumak istersen alabilirsin

dedi.Daha öncesinden mektubu zarfa koymuşdu.Zarfı ona doğru itti.Fakat illada oku havası vermek veya hava atmak için uzatmıyordu zarfı sadece elinde sonunda öğrenecekdi.Ve ilk Eileen'nin öğrenmesini istemişdi.Kahvesinden bir yudum daha aldı.

Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-
» Ortak Salon
» ##Ortak Salon##
» Ortak Salon
» Ortak Salon
» VI. Sezon Ortak Salon