AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Eileen Garcia

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Eileen Garcia

Mücadele Tarafı : Doğduğundan beri Ölüm'le
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Sırtlan

Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 10:27 pm

Eileen elini zarfa doğru götürdü. Yırtılmış olan ağzını yavaşça aralayıp içinde çıkardı. Üzüne gülümsemnin yayıldığını hissediyordu. Onun adına gerçekten sevinmişti. İçinden ona sarılmak gelmişti. Genelde birini kutlarken davrandığı gibi ama ilk önce çekindi. Sonra vazgeçti. Ayağa kalkarak ona doğru kollarını kaldırdı.

" Çok sevindim. Gel seni tebrik edeyim."

Eileen'a karşılık olarak oda kalmıştı ve ikisi arkadaşça birbirlerine sarıldılar. Onun bu görevindede başarılı olacağına emindi. Geldiğinden beri onun yaptığı işlerin gurur kaynağı olduğundan söz ediliyordu.

" Eminim bu işinde üstesinden geleceksin. Artık seninle çalışamayacağımıza üzüldüm ama. Senden öğreneceklerim vardı. "

Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

Mücadele Tarafı : ...
Rp Sevgilisi : Yok!! Neden Olmasın?!
Patronus : Kurt

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 10:33 pm

Dwight gülümsedi.Eileen'nin bu tavırı onu dahada sevindirmişdi.Dwight da ona sarıldı.Sonra ayrıldıklarında tekrardan yerine oturdu.Kahvesini yudumlarken Eileen bir şey söylemişdi.

Teşekkür Ederim.

dedi.Bu görevi istiyordu.Seherbaz olmak onun için bir hayalden öteydi fakat aile nedenlerinden dolayı seherbazlığı seçememişdi.Aslında sevinmesinin tek kaynağı buydu.Sonra Eileen'nin gözlerine bakıp

Eee son zamanlarda neler yapıyorsun ?

diye sordu.Kahvesinden son yudumunu aldı.Sonra Eileen'e dönüp yanıtını bekledi.
Eileen Garcia

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Eileen Garcia

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 10:44 pm

Eliyle kitapları gösterdi. Son zamanlarında bu karışık dava ile boğuşuyordu. Kısaca açıklamanın yarı olacağını düşündü belki bir fikir verirdi.

" Gazetelerden filan duymuş olmalısın. Geçenlerde kimin yaptığı belli olmayan bir cinayet işlendi. Cinayeti işleyen asa bulundu ama asayı kullanan kim bilinmiyordu. Bir kaç gün önce bir kişi yakalanıp bu yüzden azkaban gönderildi ama bu kişinin o kişi olduğundan emin değilim. Ne yeterli ipucu topladım. Ne de suçlu olup olmadığını konuşmalarından anlayabiliyorum. "

Son sözlerini söylerken sıkıntılı bir şekilde oflamıştı. Ne yapacağını hiç bilmiyordu. Adam kurduğu iki üç kelime ile herşeyi onun anlamasını bekliyordu. Anlatmak istediği bir şey var gibiydi ama anlatamıyordu. Sanki birinden korkuyor gibiydi. Kahvesinden bir yudum daha aldı ve tekrar Dwight'e dönerek konuştu.

" Bu dava o kadar çok zamanı mı alıyor ki, kendime özel hiç bir şey kalmadı. "
Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 10:54 pm

Dwight evet anlamına başını salladı.Ona yardım etmek isterdi.Fakat artık yapabileceği pekde bir şey yokdu.

Yapabileceğim bir şey olsaydı.Yapmayı isterdim ama artık yapamam.Yapabileceğim tek şey seherbaz takviyesi..Ama bu konuyu bende araştıracam tabi senin için bir problem yoksa...

dedi.Sona Eileen'e bakdı.

Sen iyi misin ?

diye sordu.Çünkü az önceki tavırından bir şeyler sakladığı belli gibiydi.Kimsenin özeline karışamazdı.Karışmazdıda.Ama Elieen 'i pek iyi görünmüyordu.
Eileen Garcia

Eileen Garcia

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 11:24 pm

" Araştırmana sevinirim. "

Biraz duraksadı. Nasıl olduğunu tekrar sorduğuna göre kötü gözüküyor olmalıydı. Eileen elini endişeli tavırla saçlarının arasından geçirdi. Genelde söyleyecek bir şey bulamadığında amaçsızca saçları ile oynardı.

" Sanırım tutsağın etkisinde kalıyorum. Anlattıkları ile yaptıkları örtüşmüyor. Onu suçsuz olarak görüyorum ama suçlu olduğuna herkes emin. İçimden onun hakkında yanılmamak geliyor. "

Sözlerinin yanlış anlaşılmamasını umut ediyordu. Gözlerini bir an kapadı ve onun güçlü sert bakışları gözlerinin öne geldi. Adam sanki anlattıkları ile birini koruyor gibiydi.

" Ama boş versene! Sen kardeşini özlediğine göre neden onun yanına gitmiyorsun?"
Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

MesajKonu: Geri: Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]   Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon] - Sayfa 3 EmptyÇarş. Tem. 23, 2008 11:29 pm

Dwight Elieen nin söylediklerini iyice dinledi.Haklıydı.Onu görmeye gitmeliydi.

Herşey için sağol.

dedi.Ayağa kalktı.Ve tokalaşmak için elini uzattı.İçinden sarılmak geliyordu.Ama yapamadı.Sadece elini uzattı.

Büyüceşura Hakimlerinin Ortak Alanı [Salon]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Similar topics

-
» Ortak Salon
» ##Ortak Salon##
» Ortak Salon
» Ortak Salon
» VI. Sezon Ortak Salon