AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Facundo Masi Ruffalo

BannedBanned

Mücadele Tarafı : Ölüm Yiyen
Rp Sevgilisi : Arétha Eudemoisélle Vogué.O gerçekten başka bir dava..
Kan Durumu : Safkan

Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. - Sayfa 2 EmptyCuma Nis. 23, 2010 4:45 am

Evde ahmaklar gibi oturmamak , güzel havanın ve karanlık bir gecenin keyfini çıkarmak için dışarı çıkmıştım.Ne mükemmel bir şanstırki mükemmel bir kıza rastladım.Uzun zamandır tanışıyormuş gibi bakıyorduk birbirimize.Sanki hayatımız boyunca hep bu aşkı arıyorduk.Aklımdan bu ve benzeri düşünceler geçiyorduki Daisy bana sarıldı ve boynumu öptü.Kalbime sıcaklık indiğini hissettim.Beni öperken içime huzur ve aşk doluyordu.İkimizde aşka aç gibiydik ve çocuklar gibi mutluyduk.Ardından kulağıma eğilip sessizce ''Seni Seviyorum'' kelimesi çıktı ağzından hayatımın kızının.O an ona öyle bir baktımki ne demek istediğimi gayet iyi anladı sanki.Bana tatlı bir gülümseme fırlattı.Saat artık gecenin 4'ü olmuştu fakat ikimizinde gözleri faltaşı gibi açıktı.Bu saatten sonra eve gidilmezdiya.Usulca koluma girdi ve başımız kenetlendi.Herşey gitmişti aklımdan.Sadece Daisy , sadece hayatımın prensesi vardı.Benim gibi birine ne yapmıştıda aşk dolu olmuştum aklım ermiyordu.Kendimi aşk ve huzur dolu bir uykuya bıraktım...

Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-