AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Facundo Masi Ruffalo

BannedBanned

Mücadele Tarafı : Ölüm Yiyen
Rp Sevgilisi : Arétha Eudemoisélle Vogué.O gerçekten başka bir dava..
Kan Durumu : Safkan

Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. Empty
MesajKonu: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 5:31 pm

Oyuncular ; Facundo Masi Ruffalo And Daisy Cheers

Zaman ; Akşam üzeri

Mekan ; Roma ^^ Donatello Meydanı ^^

İnsanın nefesini açan , güneş doğmasın , aydınlık olmasın dercesine
esen rüzgar ve onu takip eden karanlık haz duygularımı
depreştiriyordu.Ortalık sessiz ve sakin görünüyordu.Neden gecenin bu
vaktinde dışarı çıkmıştım.Belkide uyku tutmadı.Hava bu kadar güzelken evde tostumu yiyip ahmaklar gibi televizyon başındamı oturacaktım.Facundoya yakışmazdı.Biraz keyiflenmek , eğlenmek gerekir diye düşündüm sanırım.Meydanda ilerliyorum..

Sağa baktığımda parka doğru giden bir yol.Sol tarafta ise barlar , eğlence yerleri.İçki ve hayat kadınları bana göre değil.Sağ tarafa yönelmek en doğrusudur belkide ha...Ağaçların fısıltısı ve karanlığın ihtişamıyla keyiflenmemek mümkünmü.Hemen bir banka geçtim.Bir misafirimizmi var? Uzaktan pek belli etmiyor kendini.Bu da neyin nesi?..Misafirleri pek sevmem.Beni ilgilendirmez biraz serinliğe dalmak için gözlerimi kapatmalıyım..

En son Facundo Masi Ruffalo tarafından Perş. Nis. 22, 2010 6:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Laela Cryptic

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Laela Cryptic

Mücadele Tarafı : '

MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:10 pm

Rüzgarın yüzüme dokunuşları, ipek bir çarşafta kayan bir gül kadar narin ve zarifti. Uyanır uyanmaz sanki bir yere yetişecekmiş gibi evden çıkmam oldukça acayipken bir de süslenip çıkmıştım. Topuklu ayakkabılarım, kısa straples siyah elbisem üzerime tam oturmuştu. Oldukça çekici bir halde Roma'nın meşhur sokaklarınde geziyordum. Yeni bir dönemi beklerken, yalnızlığımın acısını hep hissediyordum kalbimde. Sarı ve uzun saçlarımı savurarak geziyordum etrafta. Bakışların bana döndüğünü ve izlendiğimi bile hissediyordum. Böyle olmasını hiç sevmiyordum. Genelde de böyle olmuyordu ama bugün bir şey olmuş ve dışarı çıkmıştım. Eğlenen, deliler gibi içip dans eden Muggleların arasından sıyrılmaya çalışıyordum. Nedense hiç bir bara girip içmek içimden gelmiyordu. Nereye oturduğum bilmeden parktaki herhangi bir banka oturdum, yaslandım ve gözlerimi kapattım. Ama gene saçma bir şey yaptığımı hissettim. Gözlerimi açtığımda yanımda mavi gözleri ışıl ışıl parıldayan bir genç gördüm. Bu genci tanıyordum, Hogwarts'daydı. Ve benim bölümümde hatta, benim sınıfımdaydı. Oldukça mahçup olmuştum. Genç gözlerini gözlerime doğrultmuş ve bir saniye bile başka bir yere bakmıyordu. Onu etkilemiş olmalıydım, benim de ondan etkilenmediğim söylenemezdi. Mahçup gülümsememi bırakarak sevimli bir şekilde gülümsedim, "Merhaba"
Facundo Masi Ruffalo

BannedBanned

MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:48 pm

Karanlık silüetin eşi benzeri yok diye fısıldarken gözlerimi açıp ortalığı kolaçan etmek istedim.Gözlerimi açtığım anda dünyam parladı sanki.Sağ tarafımda sapsarı saçları dolgun dudakları parıldak gözleri olan bir kız duruyordu.Yeni tanışacağım insanlara ilk başta endişeli ve soğuk davranırım.Aynı şekilde yaptım.Cevap vermeden yüzüne takıldı gözlerim.Benden önce direk ''Merhaba'' diyerek gözlerimi üstünden çekmeyi başarmıştı.Bendende cevap gecikmedi tabii..

''Merhaba sen bizim sınıftan Daisy Cheers olmalısın'' diyerek tanıma faslına geçmek istedim.Kolay kolay kızlardan etkilenmem yanlız bu sefer değişik bir ışık vardı kızın gözlerinde.Aydınlık taraftan olmadığına dair hislerim vardı.Kötülüğün yandaşlarındansa bu kız kaçırılmaz bir fırsat belkide ne dersin Facundo demeden geçemiyordum.3 seneden sonra tekrar bi kıza tutulmak biraz tuhaftı.Yanıt beklerken gözlerim yukarı aşşağı kayıyordu...
Laela Cryptic

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Laela Cryptic

MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 7:07 pm

Soğuk davranıyordu. O da benim gibi kötülüğün simgesi olmalıydı, bu oldukça hoşuma gitmişti. Onun gözlerinde kaybolduğumu hissediyordum. O kadar yıl yalnızlıktan sonra, böyle hissediyor olmak... Korkutuyordu beni. Soruma cevap verdi: "Merhaba sen bizim sınıftan Daisy Cheers olmalısın'' ... beni tanıyordu, beni tanıması harikaydı. Gözlerine dalıp gitmişken "Evet, Ben Daisy Cheers Sende Masi olmasını, tam olarak ismini hatırlamıyorum" aslında ismini son bir saat önceye kadar tanıyordum, ama şuan bütün hayatımı silmiş ve yeniden yazıyormuşum gibi hissettim. İçimden okuduğum kitaptaki o mükemmel sözler takıldı... Beni sev. Sabah yatağından kalkıp perdeni açtığın andaki duyduğun huzurla, Kilometrelerce koşup evdeki koltuğa uzandığın andaki yorgunluğunla, Ardı ardına attığın kahkahalar sonrasında kaslarında oluşan ağrıyla, İnsanlarla dolu bir arsada yürürken takılıp düştüğün andaki kaygınla, Her halinle, her anınla... Beni beklettiğin günlerin acısına.. Sev işte, sev beni.... Ne hale gelmiştim böyle. İlk görüşte aşk işte bu olmalıydı.
Facundo Masi Ruffalo

BannedBanned

MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 8:54 pm

"Evet, Ben Daisy Cheers Sende Masi olmalısın,
tam olarak ismini hatırlamıyorum"
cevabı geldi kızdan.Hmm ben Facundo memnun oldum o halde diye yapıştırdım sözü.Parlak bakışlar arasında geçen aşk başlangıcı bu olsa gerek diye düşünmeden edemedim.Noluyor sana Facundo sen hiç böyle olmamıştın bu kıza çok fena çarpıldın yakışmadı sana bu diyede şeytan beni tırmalıyordu.Serin hava biraz daha artış gösterdi.Fakat karşımdakine baktıkça heryerimi ısı kaplıyordu.Bir yandansa okulda neler yapacağım aklımı kurcalıyordu.Ölüm yiyen grubuna katılmak için karizma ve lordun güveni gerekiyordu.Bu nedenle okulda zeki , karanlık tarafı çocuklardan bir takım oluşturmak gerekliydi.

Düşüncelere dalmış giderken aklıma Daisy geldi ve hemen kendimi toparladım.Kız öyle bir dalmıştıki gözlerime ve beni öyle etkilemiştiki kalbimde büyük bir sızı hissettim.Ben sözle teklif yapmayı pek sevmem.Dudakları bana doğru yakınlaşıyordu bunu farkettim ve dudaklarıyla dudaklarım arasında çok az bir fark kalmıştı.Dayanmak mümkün değildi ve aniden birbirimize mıknatıs gibi yapıştık.Öpüştükçe dahada aşkım büyüyordu.Karanlığın ve rüzgarın verdiği huzurda ayrı birşeydi.Aşkın tadı buna deniyordu...

Laela Cryptic

Laela Cryptic

MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 9:17 pm

Onun gözlerine girmiş onun hayatının parçası olmuştum sanki. O boş boş bir şeyler düşünürken ona bakıyordum. Ona hiç durmadan saatlerce bakabilirdim. İlk defa olmuyordu bu ikince kez birinin gözlerinde boğuluyordum. Ama güvene ihtiyacım vardı. Beni bırakırsa diye korkuyordum. Ya şimdi giderse ve bir daha onu göremezsem. Dudaklarıma bakıyordu, ben de onunkilere. O kadar yakındı ki dudaklarımız birbirine, bir an da ne olduğunu anlamadan dudaklarını dudaklarımda hissettim. Sıcaklığına aşık olmuştum, gözlerine, dudaklarına... Varlığı ile mutlu olmuştum. İçimdeki boşluğu doldurmuştu. Dudakları kalbimi titretiyordu. Utanıyordum sanki, sanki deliler gibi onun olmak istiyordum. Durmaksızın öpüşüyorduk, ikimizin de durmaya niyeti yoktu. O beni öptükçe gözyaşlarım akıyordu. Kalbimi acıtıyordu. O gittiğinden beri ilk defa birini öpüyordum. Canımı yakıyordu. Şimdiye kadar yaşadığım her şeyleri siliyordu sanki. Sanki mutlu ediyordu beni, sanki üzüyordu beni. Durmasını beklememeliydim, çünkü hiç bir zaman durmaya niyeti yoktu. Dudağına ufak bir öpücük daha kondurup kafamı omzuna yasladım ve sarıldım. Kokusunu içime çekiyordum. Oldukça güzel bir kokusu vardı, hiç bir koku gibi değildi. Nefes aldıkça duymak istediğim koku olmasa da o kokuyu sevmiştim. Ağladığımı görmesin diye ellerimi arkaya götürüp gözlerimi sildim. Ne olmuştu da böyle olmuştu. Yaşanan şey neydi, gelecek mi olacaktı yoksa güzel bir anı olarak kalplerimize mi yerleşecekti...
Facundo Masi Ruffalo

BannedBanned

MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 10:09 pm

Dudakların ani buluşmasından sonra hayatımın kızı tekrar küçük bi buse kondurup bana sarıldı.Sanki sıcak bir kola , kalbe ihtiyacı var gibiydi.Sanki hep bu anı bekliyorduk ikimizde.Herşeyi unutmuştum sadece aklımda kalbimde Daisy yatıyordu.10-15 saniye kadar başımızı birbirimize yasladıktan sonra ona bir soru yöneltmek aklıma geldi.'' Bu sene okulda ne gibi şeyler planlıyorsun bakalım Daisy ? '' Kafamdaki düşünceleri ona açıklamak için biraz erken gibiydi.Şuan için sadece aşk düşünüyorduk ikimizde.Beynimizi bugünün şerefine yormak istemiyordum.Beni uzun senelerden sonra kuş gibi uçuran kızı bulmuştum.Mutluluktan gözlerimi kapamış gülümsüyordum.Daisynin yanıtına kadar rüzgarın masajı iyi gelecek gibiydi...
Laela Cryptic

Laela Cryptic

MesajKonu: Geri: Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.   Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı. EmptyPerş. Nis. 22, 2010 10:52 pm

Omzunda uyudu uyuyacaktım. Onunla olmak bana huzur veriyordu. Gözleri ışığım olmuştu, parıldıyordu hep, umut doluydu, aşk dolu. "Bu sene okulda ne gibi şeyler planlıyorsun bakalım Daisy ? '' diye soru yönelti. Şu saniyeye kadar geleceğim ile ilgili bir şey düşünmüyordum. "Tam olarak emin değilim, sınıfı geçmek ilk öncelik, gelecek ile ilgili bir şey düşünmedim henüz" soru sormasının sebebi konuşmak olduğu için merak etmediğini düşünerek kısa cevap verdim. Sonra omzuna yasladım kafamı.... Burada sonsuza kadar kalabilirdim. Onun nasıl biri olduğunu anlayabilmiştim, gözleri hayatını anlatıyordu sanki. Boynuna doğru yaklaştım, bir kez nefesimi içime çektim, kokusunu hissettim ve boynuna bir öpücük kondurdum. Sessizce kulağına yaklaşıp fısıldadım. "Seni Seviyorum..." yüzüme baktı. Gözleri gülümsüyordu. O da beni sevmişti eminim. Dudağına tekrar ufak bir öpücük kondurdum. Onu öpmeye koklamaya kıyamıyordum. Bitcek gibi değildi. Şimdiden mutlu olacağımıza emindim. Sonsuca kadar onun olmak istiyordum, bu artık tek ve son kararımdı...

Mekan Gözlemlerinde Aşk Başlangıcı.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-