AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Ashlee Eva EFron'ın odası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Elina S. Green

GezginGezgin
Elina S. Green

Mücadele Tarafı : Z.A.Y
Rp Sevgilisi : aranıyor
Kan Durumu : safkan

Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 11, 2008 12:28 pm

Elina oturduğu yerde çocuk gibi ayaklarını sallıyordu.

Merhaba Elina nasılsın dedi Ashlee uzun süren bir sessizliğni ardından.

''İyiyim Ashlee sen nasılsın'' dedi.Gayet sevecen bir tavırla Elina.Aslın ismiyle hitap edilmesi hoşuna gitmemeişti.Çünkü Ashleeden üstündü Elina ama bunu o kadar takmıyordu çünkü bütün şifacılar onun arkadaşıydı.Hemde en yakın arkadaşlarıydı.Ashlee yi baştan aşağıya süzdü gayet güzel giyinmişti.Birden imrendi kendi üstünde gayet paspal kıyafetler vardı. Altında dar bir kot ve üstündede en sevdiği baskılı tişörtlerinden biri vardı.Kot giymenin yasak olduğunu biliyordu.Ama giymişti bir uyaru alırsa giymiyicekti.Ama bir haftadır uyarı almıyordu.Ayağında ise muggle mağazasından aldığı adidas beyaz superstarlar vardı.Ayakkabılarw temizlikten resmen parıl parıl parlıyorlardı.Elina çok titiz ve çok temizdi.Ashleenin odasına baktı onun odasıda gayet topluydu.
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

Rp Sevgilisi : Yoq!!! AmA İlGiLeNeNlErE DuYrUlUr>>
Kan Durumu : sAFKAN

MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 11, 2008 5:06 pm

Ashlee odada gözlerini gezdirdi.Gerçekten topluydu odası.Elinaya gözlerini çevirdi.Çok spar giyinmişti.Kot giymişti.Yasak diye biliyordu Ashlee.Ama ona yakışmıştı.Elina'nın bu sözlerine karşılık

''İyiyim Ashlee sen nasılsın'' gülümseyerek

Bende iyiyim canım sağol
dedi.Gözlerini Robert'e çevirdi.Uzun süre sessiz kalmıştı.Bizi izliyordu sanırım diye düşündü içinden.Elinaya dönerek

Kahve içerimisin canım
dedi gülümseyerek.Robert'ede sorucaktı ama daha kahvesini bitirmemişti.Ona bakarak

Çok sesisiz kaldın
dedi gözlerine bakarak.Evet doğru söylüyordu çok sessiz kalmıştı.Elinaya dönerek

Gerekli roporları hazıladım istedeiğin zaman alabilirsin canım
dedi gülümseyerek...
Elina S. Green

GezginGezgin
Elina S. Green

MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 11, 2008 5:25 pm

Bende iyiyim canım sağol dedi Ashlee Elinaya.

Elina bu sözlere gülümseyerek cevap verdi.

Kahve içerimisin canım dedi Ashlee.

''Teşekkürler canım almıyım'' dedi.Elina odasındada çok kahve içmişti çünkü.

Gerekli roporları hazıladım istedeiğin zaman alabilirsin canım dedi Ashlee.

''Tamam canım alırım'' demekle yetindi bu sözlerede düşünüyordu ama ne düşündüğünü kendiside bilmiyordu.Çok dalgındı bu günlerde ne düşündüğünü bilmeden dalıp gidiyordu aklı yine biyerlerde kalmıştı.Sonra bi kahve içerse kendine gelebileceğini düşündü.Biraz önce kahve tekfini reddetmişti.Ama şimdi istiyicekti.

''Ashlee şey ben biraz önce reddettim ama bi kahve alsam iyi olucak galiba'' dedi.
Robert Walker

Büyülü Nesneler Bürosu BaşkanıBüyülü Nesneler Bürosu Başkanı
Robert Walker

MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 11, 2008 8:53 pm

-Görüşmeyeli yaşadığım onca şeyi hesaba katarsam anıların yorgunluğunu taşıyorum diyebilirim. dedi yumuşak ses tonunu koruyarak.Anıların yorgunluğu her geçen gün daha da ağırlaşıyordu.Üstelik omuzlarınaa yüklenene karanlık anıların ilki ta 5 yaşına dayanıyordu.Çığlıklar kanlar ve düşen iki beden gözlerinin önüne yeniden geldi.Sonrasında henüz bir yıl öncesinde yaptıkları.7 ölümyiyenin çığlıkları bedenlerinden akan kanlar ve çığlıkları zihninde canlandı.İlki hüzün ikincisi zevk vermişti ama karekterler dışında olaylar tümyle aynıydı.Bu da hayatın onun için yaptığı bir tezatlıktı kesinlikle ki daha çoğunun olmasından korkuyordu.Düşüncelerin etkisiyle kahve fincanının elinde titrediğini farketti neyse ki dikkat çekmemişti.

-Senin nas... diyordu ki bir tıklatmanın ardından kapı açılıvermişti.İçeriye giren baş şifacı yardımcısıydı.Resmi karşılamayı başıyla aynı resmilikte bir cevaplamayla yanıtlamakla yetindi.Daha sonra diğer ikisinin konuşmaları başlarken sessizliği seçti.Kahvesini ağır ağır yudumlarken onların konuşmalarına kulak misafiri oluyordu.Kendisine davranılanın aksişne oldukça sıcak konuşmalar.Tüm o rütbesine rağmen Robert hiçbir zaman o sert üslübuna bürünmemişti.Çok kızgın olduğu birkaç zaman dışında elbette.Resmiyetten hoşlanmıyor değildi çünkü laubaliliği engellerdi bu ama yapmacık bir nezaketten de hoşlanmazdı.

Ölümyiyenler, casuslar, savaş, çığlıklar ve kan onun içindeki karanlığı uyandırmaya yetmişti bu sırada.Sessiz ifadesizliğinin altında bir savaş veriyordu içindeki hayaleti bastırmak için.Ona böyle demesinin sebebi öldü sanılırken cinayetlere başlamasıyla katili bilmeyen ölümyiyenlerin ondan böyle bahsetmesiydi.Hayalet...Katil zihninde artık böyle canlanıyordu ve bütün sinsiliği kan arzusu ve caniliği ile kendiyle hem çok benzer hem de oldukça farklı ama koparılamaz bir parçaydı.Onu derinliklerde yoketmek istese de zaman zaman bu zor hatta imkansız oluyordu.Şimdi verdiği savaşta zorlukla da olsa bastırmayı başarmıştı.Sessizliğinden kurtulmaya karar verdi çünkü gerçekten fazlasıyla uzatmış sanki orda yokmuş gibi olmuştu.Sessizliği diğer ikisinin de deikkatini çekmiş olmalıydı ki Ashlee çok sessiz kaldığını söylüyordu.

-Siz ikinizin konuşacak şeyleri olduğunu düşündüm Ashlee... diye yalan söyledi.Aslında yalan da sayılmazdı çünkü aynı ortamı paylaşan ikilinin paylaşacak daha bir çok şeyi olmalıydı.Robert ise ikisini de sadece birkaç görüşmelerinden tanıyordu.Gözlerini oldukça rahat giyimiyle dikkatini çeken baş şifacıya yöneltti bir süre.Bakanlığın resmiyetiyle üzerinde gece mavisi bir takım vardı Robert'ın ama karşısındaki gibi spor muggle kıyafetlerini özellikle çocukluğunda çok giydiğini hatırlamıştı.Yetimhanedeki çocuklar onları alacak parasının olduğuna ne çok şaşırmışlardı?... Kitaplarına gömülmüş ezilen çocuktan da öte olmuştu gözlerinde.Artık onlardan güçlü bir yanı olmuştu.Anılarından kurtulup bir süredir baktığı baş şifacı yardımcısına gülümseyerek konuştu.

-Bu arada Elina... Sana da uğrayacaktım zaten.Kahveni içtikten sonra bana son 5 yılın hasta dosyalarını getirir misin?Ee.. Acelesi de yok dedi hafif bir gülümsemeyle ve kahvesinden birkaç yudum daha almaya devam etti.Gözlerini bir an odada döndürdü ve yüzünü okşayan rüzgarla yanındaki perdesi dalgalanan pencereden muggle caddesine baktı.Kimisi işlerine giden kimisi gezen muggleların heyecanlı ve bir o kadar da hararetli koşuşturmacasını izledi.Bu kendisini bir parça rahatlatmaya yetmişti.
Elina S. Green

GezginGezgin
Elina S. Green

MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 12, 2008 9:47 am

Siz ikinizin konuşacak şeyleri olduğunu düşündüm Ashlee...

Elina Robert'in dilini yuttuğunu düşünmeye başlamıştı artık en sonunda konuşmuştu.Ama söz Elinaya değildi onun için Elina hiç birşey demiyicekti.Sessizce beklemeye başladı.

-Bu arada Elina... Sana da uğrayacaktım zaten.Kahveni içtikten sonra bana son 5 yılın hasta dosyalarını getirir misin?Ee.. Acelesi de yok

Elina sonunda sözün ona geldiğini anlamıştı.

''Ne...Eee.. Dosya tabi tabi ''dedi.Nereden çıkmıştı bu doya işi Elina dosyalara yeni bakmıştı.Ama nerede olduklarını hatırlamıyordu.Bütün odayı dağıtıp arıyacaktı.Neyse ki Robert odaya gelmiyor diye düşündü.Gelseydi dosyaları arayışını görücekti.Robert çok dalgındı.Nedenini aslında merak ediyordu.Ama soramıyordu.Bu aradada Ashlee sessiz kalmıştı.Bu sessizlik için Elinada eski günlere dönmüştü.Ne günlerdi zorla Öy olmuştu ve hala gizli Öy olarak biliniyordu.Bazen toplantılara çağrılıyordu.Ama Elina bundan hiç memnun değildi.Eğer Öylikten çıkarsa onu öldürüceklerdi bu kesindi.Ya canı yada öy yardımı ikisi arasında kalıyordu.Bunu kimseye söyleyememişti.Yanlış anlaşılır diye sadece öyler tarafından öldürülen 15 yaşındaki kardeşi hariç.Kardeşi Sim ölüme kendi ayaklarıyla gitmişti.Elina çok üzülüyordu bu olayı hatırlayınca annesi babası hiç kimsesi yoktu tek başınaydı bunun için noelleri hiç sevmezdi.Herkes ailesinin yanına giderken o kimsenin olmadığı yalnız yaşadığı ve evin içinde konuşulmamasından evin buz gibi olduğu yere giderdi.Elinanın kapıını çalan kimse yoktu Elina içinden kahretsin bunlar bizden ne istediler dedi.Çok üzgündü çok ama kendisini toplaması gerekiyordu.Gözlerini birkaç saniyeliğine yumdu.Başı dönmeye başlamıştı.Git gite daha kötü oluyordu.Nedeninide bilmiyordu.Şuan şifacılık katında olduğu için çok şanslıydı.Çünkü bişey olduğu anda hemen ilgilenebileceklerini bildiği çok iyi şifacılar yetiştirmişti.Gözlerini açtığında Robert ile Ashlee sanki yer değiştirmişti.Elina gözlerini açtı kapadı hala aynıydı.Ayağa kalktı ve

''Ben ben lavobaya....'' dedi ve yere düştü bayılmıştı.

En son Elina S. Green tarafından C.tesi Tem. 12, 2008 2:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 12, 2008 11:05 am

Ashlee uzun bir sesizsizlikten sonra Robert'in sözlerini dinlemeye başlamıştı.Gerçekten hayatı çok zordu.Genç yaşta sihir bakanlığı zordu E birde seherbazlık vardı.Gerçekten çok zor diye düşündü Ashlee.Kendisi burda çok az çalışmasıan rağmen yoruluyordu Acaba o napsın diye düşündü tekrar.Ashle düşüncelerden bu sözlerle sıyrıldı..

Siz ikinizin konuşacak şeyleri olduğunu düşündüm Ashlee... demişti.Robert çok nazik bir davranıştı yarım saatten beri adamı sıktık diye düşündü içinden..Bu sözlere karşılık

Ne demek bir herzaman konuşuşabiliriz
dedi gülümsemeye çalışarak...Robert tekrar konuşmuştu
-Bu arada Elina... Sana da uğrayacaktım zaten.Kahveni içtikten sonra bana son 5 yılın hasta dosyalarını getirir misin?Ee.. Acelesi de yok demişti Elinaya.Sanırım dosyalara bakmak istiyordu.Bunu söylerken Elinaya bamıştı.Elina keşke spor giyinmeseydi diye düşündü Ashlee.Elina bu sözlere karşılık

''Ne...Eee.. Dosya tabi tabi .demişti Elina Ashlee yüzünün ifadesinden birşeylerin yolunda gitmediğini anlamıştı.Elina birden sararmıştı.Robert dışarı bakıyordu şimdi.Sanırım Mugglee lara bakıyor diye düşündü.Ashlee Robert'e dönerek

Bir kahve daha istermisin
dedi gülümseyerek.Robert sanırım kahvesini bitirmişti.Ama Elinaya soracaktıkki Elina çok kötü durumdaydı.Sap sarı olmuştu birdeTam Elina iyimisin diyecektiki.Elina ayağı kalktı.Ve birden yere düşmüştü.Ashlee yerinden aniden fırladı.Elinaya doğru uzandı ve onu kaldırmaya çalıştı.Koltuğa otutturdu.
Elina beni duyuyormusun
dedi bağırarak.Ama ses yoktu.Hemen karşıda duran dolaptan birşeyler aldı ve Elinanın yüzünde sıkmaya başladı.Tekrar

Elina beni duyuyormusun
dedi tekrar bağırarak...Sanki biraz kendine gelmişti.Yüzüne renk gelmişti Elinanın......
Elina S. Green

GezginGezgin
Elina S. Green

MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 12, 2008 11:24 am

Elina kendine gelmeye başlamıştı gülümsemeye çalıştı ve yattığı yerden kalktı koltuğa oturdu.

''Teşekkürler Ashlee kusura bakmayın '' dedi.

''Bir an başım döndü ve düştüm çok üzgünüm artık gitsem iyi olur.Robert dosyaları alıp getiriyorum'' dedi.

Ve odadan çıktı.Hemen kendi odasına gitti.Dosyaları aradı 5 dakika sonra dosyaları bulmıştu hemen dosyaları alarak tekrar Ashleenin odasına gitti.

''Buyur Robert Ashlee sende dosyanı verirmisin'' diye sordu.
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

MesajKonu: Geri: Ashlee Eva EFron'ın odası   Ashlee Eva EFron'ın odası - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 12, 2008 12:05 pm

Elina yavaş yavaş kendine gelmeye başlamıştı.Yattığı yerden onu izledi Ashlee

''Teşekkürler Ashlee kusura bakmayın '' demişti Elina kendine geldiğinde..

Ashlee gülümseyerek

Ne kusuru canım şimdi iyimisin
dedi meraklı bir tavırla.Ama Elina yerinden kalkmıştı bile.Dosyaları alıp getirdi.Ve Robert'e uzattı dosyaları.Sonra Ashlee'e dönüp
'' Ashlee sende dosyanı verirmisin'' dedi.Ashlee yan dolaptan dosyaları alıp Robert'e uzattı.Robert dosyaları incelerken Ashlee Elinaya dönüp

Sen istersen otur yine başın dönebilir 1 bardak su istermisin
dedi gülümseyerek Elina kendine gelmişti.Yüzünün rengi eski haline gelmişti.Ashlee gözlerini Robert'e çevirdi ve dosyaları okumakla meşguldü...

Ashlee Eva EFron'ın odası

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-