AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Eski Anılar ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
James Lyer Vigoureux

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
James Lyer Vigoureux

Mücadele Tarafı : Yoldaşlık
Rp Sevgilisi : Freya Artemis
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Simurg

Eski Anılar ... - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Eski Anılar ...   Eski Anılar ... - Sayfa 4 EmptyPtsi Mayıs 03, 2010 4:28 am

Birçok kişi böyle bir konumda kendini üstün bir kişilik zannedebilirdi. Yanında mükemmel derecede güzel kadınlar onların kendisi hakkındaki sohbetini dinlemek belki birileri için harika bir duyguydu ama James’in hissettikleri böyle bir şey değildi. Sadece hayatın değeri ikisinin bir bakışı ve gülümsemesinden ibaretmiş gibi gelen iki parçasına bakıyordu. Onların üzülmesi bir yana onlara gelebilecek bütün kötülükleri üzerinde çekmeye hazırdı şuan da ikisi de birbirinden değerliydi.

Konuşmaların sağlıksız bir hal almaması daha da sevindirmişti James’i, bir yanında anlayışlı olmayı her zaman başarabilmiş Freya, diğer yanında ise James’in seçimlerini hiçbir zaman sorgulamayan arkadaşlıklarını her şeyden önde tutan Brenda. Böyle bir ortamda mutluluğun kapılarından geçemeyecek kadar hissetti kendini, oturduğu sandalye mi rahatlamıştı yoksa o mu diken üstünde oturmuyordu artık. Güneşin ısısını nasıl kontrol edebilirsiniz elemli elbette ki saçma olurdu ama James Freya’nın ellerini tutarken güneşin ısısını hissediyormuş gibi geldi. Masanın üzeride bitmiş içkilerden kalan boş bardaklar, birazdan kıskançlıktan James’e saldıracak barmenler ve müziğin verdiği basık havanın eşliğinde konuşmalarda ilerliyordu. Müziğin kulağa aşikâr bir şeyler olduğu anlaşılabiliyor olması hoştu ama ruhunun en dipsiz çukurlarını doldurması gerekirken onları daha da göz önüne çıkarıyordu. Yalnız bir insan olmanın vermiş olduğu hissi unutamıyordu ama şimdi burada bir yanında sevdiği diğer yanında ise görmediği yıllara lanetler okuduğu arkadaşı vardı. Hayat bazı insanların üstünü çizmiş gibi yapıyordu sadece zamanı geldiğinde onları unutmadığını göstererek uzaktan tebessüm ediyordu. Bu zamanının çoğunu insanların içki içerek sarhoş oldukları ruh daraltıcı bir barda olması James’in hayret etmesine yetiyordu. Bir barda tanıştığı hayatının aşkı vardı şimdi elini sıkıca tuttuğu, karşısında ise çocukluğu olmak üzere hayatının her güzel ve çirkin anılarında yer alan arkadaşı, bir bar insan hayatında ne gibi önem taşıyabilir denilemezdi bu durumda bir bar James’in bütün hayatını değiştirmeye yetiyordu. Brenda’ya baktı sonrada elini sıkıca tuttuğu sevgilisine özlem ve sevincin karışımıydı hissettikleri tamda olmayan bir benlikle, Freya’yı beklemiyordu onu burada karşısına biranda çıkması onu hem tedirgin etmişti hem de biraz kırmıştı. Acabalarla geçen bir sürü soru işaretli cümleler beynine hücum ederken kendini toparladı ve konuşmaya başladı. İki sinede hitap ederek konuşuyordu “ İkinizde hayatımın en önemli varlıklarısınız “ bakışları masanın üzerindeki boş bardaklardan ayırmayarak “ Sizleri tanıştırmak istiyordum zaten, Brenda ile burada karşılaştık özlemin vermiş olduğu heyecanla konuşmalarımız birbirini izledi.” Kafasını boş bardaklardan kaldırdı ve Freya’ya “ Brenda benim her şeyim çocukluğum, gençliğim bütün güzel anılarım, bütün hayallerim. Onsuz bir hayatı düşünemezdim ona anlatmak için en komik olayları yazar sonrada onlara saatlerce gülerdik, onunla gülmek onunla gezmek her şey hoşuma giderdi.” Bekledi, söyleyecekleri bitmemiş insanların konuşmaları uzadıkça zorlaşmaya başladığını anlayarak Brenda’ya baktı” Freya ile bir barda tanıştım ama ona o kadar âşık oldum ki Brenda daha önce kimseye bu kadar âşık olmamıştım.Onu her gördüğümde nefesim belli bir süre hala kesiliyor. Güzelliği ilgi çekebilir ama onun kalbi ayrıdır, benim gibi birine bile katlanabiliyor düşün artık” hafif bir gülümsemeyle, bakışları Freya’ ya çevirdi sanki ondan da bir şeyler beklercesine …
Freya Artemis Neithan

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Freya Artemis Neithan

Mücadele Tarafı : Kim bilebilir ki?
Rp Sevgilisi : James Lyer
Kan Durumu : Melez
Patronus : Eld Geyiği

MesajKonu: Geri: Eski Anılar ...   Eski Anılar ... - Sayfa 4 EmptyPtsi Mayıs 03, 2010 7:33 pm

Ortamı kaplayan kara bulutları bir kenara bırakıp aydınlığa ulaşmak en iyisi olacaktı.Burada olmanın zevkini ve sefasını sonuna kadar sürecek ve gecenin sonunda da keyifle ayrılacaktı yerinden.Aslına bakılırsa sevmişti de.İlk görüşte belki biraz önyargı ile yaklaşmıştı ama sevmişti genel olarak.Konuşmasını biliyordu.Saygılı biriydi.İlk başlarda James ile nasıl tanıştığını veya neden burada olduklarını merak etmişti ama şimdilerde içi fazlasıyla rahattı.Kendini sevdirebilen biri olarak görmüştü onu.Belki kardeş rahatlığında değildi ama sevmişti.Sesiz birine benzemiyordu.Oldukça canlı ve konuşkan biriydi aslında.Freya'nın ilk düşünceleri bunlar olmuştu ama zaman içerisinde daha da değişecekti düşünceleri ve işte o zaman karar verecekti onun hakkında aslında ne düşündüğüne.
Brenda'nın gözlerinde kötülük olmadığı belli idi.James'e bakışı içten ve sıcaktı.James'e döndü.Sıcacık bir gülümseme ile bakmıştı ona.''Brenda ile burada karşılaşacağımı ben de ummuyordum ama güzel oldu.Belki başka biryerde karşılaşsak daha güzel olurdu ama kısmet buraya imiş.Önyargılardan kurtulup iyi anlaşacağız bence.Zaten önemli bir ortak noktamız var.James.''Gerçekten de James onların ortak noktası olmuştu.İkisi de James'i üzmek istemiyordu.''Aslına bakarsan seninle konuşacağımız çok konu olduğunu düşünüyorum.James'in öğrencilik yıllarında tanımadığım için senden biraz bilgi bile alabilirim.Tabi sen de istersen.''dedi.Bilgi almak biraz basit kaçabilirdi ama olsun.Onun hakkında öğrenebildiği kadar bilgiyi öğrenmek istiyordu.''Merak etme James seni çekiştirmeyeceğiz.Zaten biz böyle kişiler değiliz.''İlk konuşmasına karşı bu seferli o kadar da ciddi olmamıştı.Bu durum biraz hoşuna gitmişti aslında.Soğukluk insanı belki hayata karşı dik tutabilirdi ama sevdiklerine karşı soğukluk o ağacın belini bükebilirdi.Sonunda da kırabilirdi.Kırılmak belki biraz da olsa umurunda olmayabilirdi ama kırmak fazlasıyla umurunda olurdu.Gözlerini Brenda'dan alarak James'e döndü.''Sevgilim bana ne ısmarlıyorsun.İçecek birşeylere ihtiyacım var tatlım.Bu muhabbet uzun sürebilir.'' dedi.Aslına bakılırsa bu muhabbetin uzun sürmesi için elinden geleni yapacatı.Sevgi ile saygı ile ve dürüstlük ile muhbabbetleri uzun sürecekti.Freya'nın istediği şey de tam buydu.''Eee Brenda senin hayatın nasıl gidiyor.''Amacı Brenda hakkında bilgi almam olmasa da merak etmişti onun hayatını.
Brenda Stormrage

Brenda Stormrage

Mücadele Tarafı : Canım ne isterse.Mantık işler sadece.
Rp Sevgilisi : Marius (L)
Kan Durumu : Safkan
Patronus : İspinoz

MesajKonu: Geri: Eski Anılar ...   Eski Anılar ... - Sayfa 4 EmptyPtsi Mayıs 03, 2010 9:52 pm

Daha sonralar da Lyer hakkında konuşmak istemişti Freya.Brenda bundan memnun olmayabilirdi.Sonuçta arkadaşlıkları sadece ikisine aitti.Başkalarına anlatmak pek hoşuna gitmezdi.Arkadaştan öte olmadılar fakat yine de kendilerine özel zaman diye hitap ettikleri anları olmuştu.Bunlar genelde kimse tarafından bilinmeyen -bulunamayan - muzipliklerdi.Ya da birbirleri dışında kimseyle paylaşmadıkları düşünceleri...Yeni tanıdığı insanlarla uzun uzun muhabbetlerden hoşlanmazdı zaten.Freya'ya da dediği gibi James olmasaydı hiç bir ayrıcalığı da olmayacaktı.Bu yüzden hoşlanmasa bile yapacaktı.Fakat James'i hazırdan tanımak istemesi Brenda da hiç iyi duygulara neden olmamıştı.Ona göre sevgi emek isterdi.Sabretmekti.Bir şeyler toplayabilmesi için ekmesi gerekirdi.Lyer hakkında konuşma açıldığında ona James'in bundan hoşlanmayacağını söyleyerek konuyu kapatacağını zihninde kesinleştirmişti.Hayatı hakkında soru sormuştu Freya.Ne diyecekti şimdi?Hogwarts'tan sonra anlatacak neyi olmuştu ki? Hayatı Bakanlıkta geçiyordu.Evde ise Köpeği Grey ve abisi vardı.Abisi de bakanlıkta onunla aynı meslekteydi.Evde gördüğü yetmediği gibi bir de iş yerinde olması hayatını daha da monotonlaştırmıştı.Ne anlatabilirdi ki? Okuduğu kitapları mı yoksa izlediği dizileri mi? Dizileri de bilmeyeceklerini düşündü.Çünkü televizyon muggle eşyasıydı.Muggle arkadaşları sayesinde edinmişti.Onun başında çok iyi vakit geçiyordu Brenda.Tabi anlaması ve kullanması biraz zaman almıştı fakat onda zamandan bol bir şey yoktu zaten.James'in de hoşlanacağını biliyordu.Lyer'in boş bir zamanında yapacağı ziyarette bunu ona gösterme kararı alarak Freya'ya cevap verdi.
"Hayatım bu geceye kadar gayet donuktu.Arkadaş sıfatına yakışır kişiler sadece iş yerinde var.Onlarla da dışarıda takılmak hoşuma gitmiyor.Belki çıksam eğlenebilirim ama tek kalmayı ya da Marius'la olmayı tercih ediyordum.Oysa şimdi Lyer'i buldum.Kötü gitmesi imkansız neredeyse. "
Gözleri kırılmış acı çekiyor gibi bakıyordu ikisine de.Her zaman soğuk davranırdı.Mesafeli ve donuk.Şimdiyse arkadaş özlemi çekiyordu.
" Marius'ta Hogwartsta olduğu için sürekli görüşemiyoruz.Tatiller de de hiç ayrılmıyoruz.O zamanlar farklı geçse de hissettiklerimin gitmesine yeterli değil.Ya senin hayatın nasıl? James yanında.Benden çok daha şanslısın en azından.Ona sahipsin." gözleri hafif dolmuştu fakat belli etmeden toparlanmayı başarmıştı.Kalbine batan oklar onun canını acıtıyor olsa da o buna artık alışmıştı.
Freya Artemis Neithan

Freya Artemis Neithan

Mücadele Tarafı : Kim bilebilir ki?
Rp Sevgilisi : James Lyer
Kan Durumu : Melez
Patronus : Eld Geyiği

MesajKonu: Geri: Eski Anılar ...   Eski Anılar ... - Sayfa 4 EmptyÇarş. Mayıs 05, 2010 12:38 am

Ortamdaki sesizlik Brenda ile benim konuşmamdan ötürü bozuluyordu.Barın içi kalabalıktı ama genel olarak fısıldaşmalar yükseliyordu.James belki biraz gerginlik ve şaşkınlıktan ötürü konuşmuyordu.Çünkü bütün konuşmalar Brenda ile Freya'nın arasında geçiyordu.Freya'nın üstünde bütün günün verdiği yorgunluk vardı ve başı çatlıyordu.Ama gene de dik duruyordu çünkü baş ağrısının bir geceyi berbat etmesine izin vermeyecekti.
Karanlık bir odada yalnız başına kalmaktan daha iyiydi burada olması.Ama kimseyi de soru bombardımanına tutmak gibi bir niyeti yoktu.İlk izlenim önemliydi ve bu izlenimi yıkmak gibi bir amacı yoktu.Belki de bir kriptograf olduğundan dolayı böyle davranıyordu.Her zaman üstüne olan bir merak vardı şimdi de.Olayları belki bu sefer en ince ayrıntısına kadar incelememişti ama gene de az da olsa inceleme fırsatı bulmuştu.Gözünün önüne gelen parşömenleri bir kenara bırakıp şimdiye günümüze odaklandı.Yanında sevgilisi karşısında sevgilisinin en yakın arkadaşı oturuyordu ve hiç de sırası değildi araştırmacılığın.Saçlarını geriye doğru savurup arkasına yaslandı.Üstündeki kıyafet yol kıyafetleriydi ve üstünü bile değiştirememişti buraya gelirken.Karşısındaki insanın ona zoraki sıcak davrandığını düşünüyordu.Gerçekleri belki de tam yansıtmıyordu fakat gözlerinde sıcaklık Freya'ya bakarken yoktu.
Gerçekten de Brenda'nın söylediği gibi James yanındayken hayat gerçekten güzel gidiyordu.Şans ilk defa yüzüne gülmüştü belki de.Artık yüzünden çoğu zaman gülümseme eksik olmuyordu.
''Gerçekten de James hayatımda olduğum için çok şanslıyım ve bu şansı kaybetmeye niyetim yok.Hayatımın James'den önceki kısmı pek yok aslında.James'den önce sadece ailem varken artık hayatımdaki en önemli kavramlardan biri de James''Freya'nın James'e olan bağlılığı uzun süre kesilmeyecekti.Gerçekten de Freya'nın kalbini çalmıştı ve geri vermemişti.Freya da zaten geri vermesini istemiyordu.''Benim hayatım Hogwarts ve James'le sınırlı.Zaten başka bir şey de istediğim yok.Hayatımdan memnunum.James benim yanımda olduğu sürece herşey güzel.O olmasa belki şuan Dublin de oluyor olmazdım.Eskiden buraya sadece tarihine ilgi duyduğum için gelirdima am şimdi ise ruhumun burada olduğuna inandığım için geldim.''Aklında geçen düşüncelerin tamamını dile getirmemişti.Ama aklından geçenler Freya için hiç iyi değildi.James'in benden önce kimi sevdiği Freya'yı ilgilendirmiyordu ama bundan sonra kimi ne derece sevdiği Freya'yı fazlasıyla ilgilendiriyordu.Brenda'nın James'e bakışı James'in Brenda'ya bakışı aralarındakinin sadece bir arkadaşlık değil daha fazlası olduğunu gösteriyordu.James'e sorması gereken sorular fazlasıyla birikmişti.Ayrıca bu durum giderek karışırken sinirleri biraz daha gerilmişti.

Eski Anılar ...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Eski Defterler