AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Dumanaltı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Aleix Espera

GezginGezgin
Aleix Espera

Mücadele Tarafı : Karanlık
Rp Sevgilisi : gerek var mı ?
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kurbağa

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Dumanaltı   Dumanaltı EmptyPerş. Mart 18, 2010 9:37 pm

Solgun yüzümü aynada görünce kendim bile ürktüm. Uzun , karamel rengi saçlarım yüzümde dağılmıştı. Gözlerimin altındaki mor halkalar akşamdan kaldığımın en belirgin göstergesiydi. Yüzümü yıkadım. Yanımda duran tuhaf bir muggle sürekli bana bakıp gülümsüyordu. Makyajımı tazeleyip lavabodan koşar adımlarla çıktım. Dar ve yüksek bar taburesine oturdum. Dirseklerimi yerleştirdiğim koyu renk ahşap masa hafifçe gıcırdadı. Paltomun cebinden çıkardığım sigaramı yaktım hafifçe. İçime çektiğim ilk nefes hızlı ve fazla gelmişti ciğerlerime. Öksürmeye başladım. Masanın diğer tarafında duran barmen bana bakıp yılışık bir biçimde gülümsedi. Bu düpedüz acemilikti. İçimden kendime binlerce lanet yağdırdım. Kafamı gıcırdayan masaya dayayıp bir süre düşündüm. Bakanlık beni yoruyordu. Her gün düzinelerce şikayet , öneri gibi şeyler okuyordum. Hepsi birbirinden farklıydı. Herkesin derdi farklıydı. Derin bir nefes aldım. Sigaramın sonunda kalan koru küçük kristal küllüğe bastırdım. Ellimle alması için barmene doğru sürüdüm. '' şey...bir tekila '' dedim olabildiğim kadar kibar bir ses tonuyla. Evet anlamında kafasını sallamış ve kullağıma doru eğlip '' tuz ,limon '' diye sormuştu. Yüzüne keskin bir ifadeyle bu durumdan hoşnut olmadığımı anlatmaya çalışmıştım. Karşımdaki aptal bir muggle dı ve ben bunşarın hiçbirine tahammül edemiyordum. '' Tabiki '' dedim sertçe. Geri çekilip içkimi hazırlamaya başlamıştı. O sırada tanıdık bir ses duymuştum arkamda. Omzumdan geriye doğru baktım ve yakın arkadaşım Adrian'ı gördüm. Saçları herzamanki gibi dağınıktı. Onu gördüğüme sevinmiştim. '' Hey ! Adrian '' dedim. Sesim thmin ettiğimden daha da yüksek çıkmıştı.

En son Aleix Espera tarafından Ptsi Mart 22, 2010 10:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Adrian Klein

GezginGezgin
Adrian Klein

Mücadele Tarafı : My Mind.
Kan Durumu : Pure.

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Geri: Dumanaltı   Dumanaltı EmptyPerş. Mart 18, 2010 10:05 pm

Yatağında gözlerini sancılı bir şekilde açarken güneş ışığının siyah saçlarının arasında gezinmesine bir süre daha katlanmak zorunda kaldı .Evet,güneşten nefret ediyordu.Bembeyaz teni güneşe karşı adeta mercek görevi görüyor,birkaç dakika fazla beklemeyle beraber,domatesten aşağı kalmayan bir kırmızılığa bürünüyordu.Buna,en azından bu akşam izin veremezdi.Konseri vardı,konsere gitmek zorundaydı.
Elleriyle kendini yataktan sert bir tavırla itti.Yapacağı şeyler kafasında bir ordu gibi dolanmaya başlamıştı bile.Giyime çok önem vermese de , her gün aksatmadan yaptığı duşunu almak için on beş dakikasının olduğunu fark etmek zor değildi.Her gün,aynı saatte olan olaylar..
Adrian için bazı şeyler asla kolay kolay değişmezdi.Alışkanlıklarıyla yaşayan biriydi o.Böyle olmak ona ayrı bir zevk veriyordu.”Alışkanlık,bağımlılık..”
Yerdeki eşyalara baktı.Çoğu onun değildi.Ruj gibi,toka gibi.Dün gece ismini bile zor hatırladığı bir kızla eve gelmiş,daha sabah olmadan da onu terk etmişti.Kadınların çoğunu sadece içgüdüleri yüzünden çekebiliyordu,beraber olmaya çalıştıklarının neredeyse hepsinden tiksinmişti birkaç saat dolduktan sonra.Boş muhabbetleri,sadece güzelliğe ve erkekleri cezbetmeye önem vermeleri tiksinmesinin sebeplerinden sadece üçüydü.Kadınların zaaflarını çoğu erkek gibi o da biliyordu ve oyun oynamayı sevdiğinden her bir ilişkide eğlenceyi sonuna kadar zorluyordu.Ama sadece eğlenceydi amacı .Adrian gibi birinin duyguların adamı olmasını beklemek hata olurdu zaten.Portresi güven verici,duygusal ve sevdiğine bağlı gibi görülse de bu kelimelere en son uyan kişiydi.O,eğlenebildiği kadar eğlendikten sonra ciddi şeyler düşünecekti.O yaşa geldiğini hissetmiyordu daha.
Duşun altına girip her bir damlacığı bedeninde hissettikten sonra tekrar yaşadığını anladı.Huzur,suyun ta kendisiydi.Bedeninden dökülen her bir damla hızla mazgallardan akıp giderken,kapısının sert bir şekilde çalındığını fark etti.
Sıkıntıyla üstüne havlusunu geçirip kapıyı açtığında küçük bir zarfın paspasın üstünde dalgalanıyormuşçasına olan hareketlerini izledi.Bu demek oluyordu ki:
KONSER İPTAL.
Derin bir oh çekip zarfı asasının ufak bir hareketiyle ateşe verirken saçları her zamanki gibi dağınık bir şekilde kurumuş,Ve o da - üstüne birkaç beden büyük olmasına rağmen- göz rengiyle birebir uyumlu bir gömlek geçirmişti.Tabii ona uygun bir de kot pantolon.
Aynaya bakmaya bile ihtiyaç duymadan odasından koşar adımlarla çıktı.Bir sürü işi vardı halletmesi gereken.Ama bunları yapmak yerine,kafasını dağıtmayı tercih etti.Londra’daydı ve belki saat erkendi.Yine de onu hiçbir şey bir bara gitmekten alı koyamazdı.Dünde aynısını yaptığını hatırlayıp sinsi bir şekilde sırıtırken,sokaklardan hızlı bir şekilde geçiyordu.Muggle lar gerçektende zavallı.Sokaktaki insanların ona bakışını gördükçe içinin kalktığını fark ediyordu ve bu onun canını sıkmak yerine gülümsemesinin süresini arttırıyordu.
-
Midnight Bar

Bara girdiği anda gözlerin ona doğru çevrilmesini görmek.Bu hep başına geliyordu ama sokakta olduğu gibi karşılayamıyordu nedense.Burada uzun yıllar solistlik ve gitaristlik yapmıştı.Çok az parasının kaldığı zamanlarda ona destek olan yegane bir yerdi burası.Ortamıysa gayet bilindikti.Pencerelerden fışkıracak basınçtaki sigara dumanı,onunla uyum içerisindeki içkiler,ve güzel ama boş kadınlar..Saatlerce burada kalmak taraftarıydı.Yeni birileriyle tanışmak belkide.
Ama arkasını dönmesiyle planladığı bütün bu ayrıntılar suyun dibini boylamıştı.Aleix?Gerçekten o muydu?Londra’da onu görmenin-hemde böyle bir yerde-imkansızlığına şaşıp inanamayan gözlerle gülümsemeye başladı.Her zamanki kendinden emin tavırlarıyla ona doğru ilerlerken Aleix arkasını dönüp “Hey Adrian!”diye bağırmıştı.Sesindeki tını öylesine yumuşaktı ki Adrian bu sesi özlediğini kendine itiraf etmek zorunda kaldı.Kulağına doğru hafifçe eğilerek
-Size eşlik etmem mümkün mü Bayan Espera ? diyebildi.Sesi derinden olmasına rağmen taze ve canlı çıkıyordu.Buz mavisi gözleri yakın gördüğü birkaç kadın arasında olan Aleix’in üzerinde dolaşmaya başlamıştı yumuşakça.
Aleix Espera

GezginGezgin
Aleix Espera

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Geri: Dumanaltı   Dumanaltı EmptyPtsi Mart 22, 2010 9:32 pm

Ona seslenmemin ardından bakışlarını bana çevirmişti. Güzelce gülümsemişti. Bende ona aynı şekilde karşılık vermiştim . Tanıdık bir yüz herzaman kendimi iyi hissetmemi sağlamıştı. Eski Aleix yoktu artık ortalıkta. Sahip olduğum şeyler kuşku ve boşluktu. Yanlızdım artık. Bu durumdan mayhoş bir mutluluk kalmıştı geriye. Bir gittiğim yere bir daha uğramıyor ve insanlarla zorunluluk dışında konuşmuyordum. Belli ki Adrian benim gibi öylesine girmemişti bu büyük kapıdan içeri. Herkes ona bakıyordu. Bazı kadınlar onu büyük bir hayranlıkla izliyorlardı. Arada kafasını eğerek verdiği selamlar onun da bu durumdan hoşnut olduğunun göstergesiydi. Adrian hala eskisi kadar kibardı , kulağıma doğru hafifçe eğilip bana eşlik etmesi için izin istemişti. Büyük bir memnuniyetle kafamı salladım ve '' tabiki '' diye mırıldandım. Onunla zaman geçirmeyi sevdiğim halde sık sık görüşemiyorduk. İyi bir müzisyendi. Birkaç konserine gitme zevkini tatmıştım. İnsana kendini unutturuyordu. Bütün o anlamlar ve anlamsız şeyler notalarda asılı kalıyor ve size sadece havada süzülüşlerini izlemek düşüyordu. Sorumsuzca. Her zaman özgür ruhlu biriydi. Onun yanında kendiniz gibi olabiliyordunuz. Adrian 'la konuşan Aleix ' in sesi eskisi gibi canlı oluyordu. Sigaranın zarar verdiği ses telleri hala 16 yaşındaki Aleix in sesi oluyordu birdenbire. Geçmişimin aydınlık güneşini buluyordum eski arkadaşının elmacık kemiklerinde. Yüzümde uzun zamandır sakladığım gülümseme gün yüzüne çıkmıştı. Buz mavisi gözlerinde hala alaycı bir gülüş baş gösteriyordu. Üstünde ona bir kaç beden büyük gelen mavi bir gömlek vardı.

Kısa bir sessizlik oluşmuştu ta ki barmenin masaya bıraktığı cam bardağın tıkırtısı duyulana kadar. Dikkatim dağılmıştı. Saçlarımı bir el hareketiyle saç omzumda birleştirdim. Bardağımı kendime doğru çekip bir yudum aldım tekilamdan. Tekrar Adrian 'a dönüp '' Sana ne ısmarlamamı istersin ? '' diye sordum. Yüzümde onunkine benzer alaycı bir gülümseme takılmıştı. Tüm dikkatimi ona vermiştim...
Adrian Klein

GezginGezgin
Adrian Klein

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Geri: Dumanaltı   Dumanaltı EmptyPtsi Mart 22, 2010 10:02 pm

Gözlerini Aleix’in üzerinden çekmesi gerektiğini yavaş yavaş anlayan Adrian,olabildiğine yavaş bir tavırla başını barmene doğru çevirdi.Ondan çok daha uzun süredir buradaydı.İçinden “eski barmenin güler yüzünü özlüyorum.”dediyse de sahte bir gülümsemeyle her şeyi suskunlaştırdı.Uzun zaman sonra Aleix’i görmenin mutluluğu , içinde garip bir kıpırtıya sebebiyet vermişti.Kendini öğrenci gibi hissediyordu.Daha bara gitme yaşları tutmadığında yaptıkları binlerce “delice” şey,hepsi aklındaydı.fakat düşündüğünde hepsi öylesine sıradan olaylardı ki,çocukluklarına güldü.
Aleix’in tekila içtiğini fark edememişti şu ana kadar.Sorusuyla beraber irkilmişti hatta.Onun içki içmesine pek alışkın değildi,ortam bar bile olsa.Çünkü Aleix içki türü şeyleri sevmez,Adrian’ı bu konu hakkında sürekli uyarırdı.İnsanların değiştiğini görmek kalbinde nahoş bir acı bıraktıysa da öksürüp Aleix’in gözlerine baktı.

-İçki içtiğini bilmiyordum Aleix.

Soğuk konuşma tarzına kendi bile alışamamışsa da bu cümle Aleix’in neden içkiye başladığının cevabını verdirecekti,buna gerçekten inanıyordu.Keskin gözlerini ondan çekip etrafta Adrian’a bakan bir grup kıza devirdi.Biriyle bu geceyi geçirmek istese bunun için harcayacağı zaman en fazla 5 dakika olacaktı,daha az bile olmasına imkan vardı.Ama hiçbiri Aleix’le konuşmak kadar özel ve rahatlatıcı bir şey veremezdi ona.Ve Adrian özlediği kişinin yanında mutluydu.Kızlara alaycı bir şekilde sırıttıktan sonra barmene doğru

-Ateş viskisi. Diye fısıldadı.

Fısıltısı hafif bir rüzgarın tınısı kadar yumuşak ve netti.Zaten sesi onun en büyük silahıydı ve öyle olmaya devam edecekti.
Aleix Espera

GezginGezgin
Aleix Espera

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Geri: Dumanaltı   Dumanaltı EmptyPtsi Mart 22, 2010 10:44 pm

Soğuk bir ses tonuyla söylemişti beni yadırgayan sözlerini. O anda garip hissetmiştim. Derin bir nefes alıp sonunda soru işareti olamayan soruma cevap verdim '' Çok olmadı...Sanırım yine böyle bir gündü. Yorgunluk ve bunalım kokan bir gün...''Kısa bir öksürük nöbetinin ardından devam ettim.'' Ne yalan söyleyeyim bütün boşlukları dolduran bir şey bu. Nadir mutluluklarım da en büyük desteğim. ''. Beni anlamasını ister gibi kafamı eğip tutuk bir kahkahayı serbest bıraktım. O anda farkettim beni bıraktığı gibi bulmamıştı.Belki de bundan dolayı bakışları beni yadırgıyordu. Oysa ben artık fazla büyümüştüm. Karanlık eylemler içerisindeydim. Okuldaki başarılı bir Slytherin öğrencisi yoktu artık karşısında. Ben onun sandığı kadar normal biri değildim. Çoğu kişinin korkuyla baktığı ve arkamdan sayısız lanetler yadırdığı kötü bir insandım. Her görevimi başarıyla yerine getiren acımasız bir ölüm yiyendim...

Ateş viskisini isterken sesi fısıltı gibi çıkmıştı. Ona bakmayı sürdürdüm. Konuyu dağıtmak amacıyla dirseklerimi masaya dayayıp '' Peki ya sen ? Sen neler yapıyorsun ? '' diye sordum. Cebimde kalan son sigarama elimi attığımda bunun fazla geleceğini düşünüp geri çektim. Gözlerinde masum biriydim ben ve hep de öyle kalmalıydım...
Adrian Klein

GezginGezgin
Adrian Klein

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Geri: Dumanaltı   Dumanaltı EmptyPtsi Mart 22, 2010 11:08 pm

İçini dolduran özlemle beraber dudaklarını aralayıp kadehindeki bal rengi sıvıdan birkaç yudum aldı.Yemek borusundan midesine yavaşça oturan ve alev halini alan şey sonunda ona istediği huzuru veriyordu.Bir taraftan etraftaki fısıltıları anlamaya uğraşıyor,diğer yandan Aleix’in oldukça ağır bir ses tonuyla söylediği cümleleri kafasında biçimlendirmeye çalışıyordu.Her cümlesinin arkasından öksürmesi Adrian’da garip bir koruma iç güdüsü uyandırmıştı.Hasta oluyor olabilirdi..Bunu –tabiî ki de – yansıtmamaya çalışarak ateş viskisinden içmeye devam etti.

-Bu kadar sıkıntının sebebi ne ki? Diye sordu tek kaşını havaya kaldırarak.

Ne olabilirdi ki yani?Erkek arkadaş?Aleix’in böyle şeylere sıkılmayacağından da emindi aslında.Çok çok büyük nedenler olmalıydı.Bunu sorgulamak yıllardır görmediği bir arkadaşına düşmesede o sıradan olmadığını düşünüyordu.Aleix ona anlatırdı.
Fakat tahmin ettiği gibi olmadı.Kumral saçlarını yüzüne örtüp Adrian’a geçiştirici bir soru sormakla yetindi yalnızca.Sahi ya,nasıldı Adrian?İyi olduğu her halinden anlaşılıyordu.Güzel bir hayatı vardı,güzel insanlarla beraberdi.Karanlık ya da aydınlıktan bihaberdi zaten.İçkisi ve gitarıyla o bir bütündü başka ayrıntılara takılmıyordu.

-Bardan eve,evden bara.Düzenli bir hayatım yok kısacası.Ama mutluyum,rahatım yani.Kafamda hiçbir sıkıntı yok,beste yapacak epey boş zaman buluyorum.Ve(bunu söylerken yüzü otomatik olarak sinsi bir şekilde gülmeye başlamıştı)ve,sana rastlamanın hoş telaşı içerisindeyim.Özlemişim,sözde değil,gerçekten.

Söylediklerini bitirmenin huzuruyla elini saçlarına atıp kısa bir süre onları düzeltmeye çalıştıktan sonra vazgeçerek ellerini birbirine kenetledi.Espera,Slyhterin’in altın kızı.Bir ara onu tavlamaya çalıştığını hatırlıyordu da..Bu belki de çok büyük bir hata olmuştu onun adına.Arkadaşlıkları tehlikeye girmişti.İşin komik tarafı kırılan taraf Adrian olmuştu.Hiç bir kız tarafından reddedilmeye alışık olmadığı için bunu bir gurur meselesine çevirmişti. Ama bunu kendi içinde yaşayacak kadar asildi.Acısını başka şeylerle yok etmeyi o yaşta öğrenmişti.Reddedildiğinin ertesi günü başka bir kızla beraberdi .Ve arkadaşlıkları o günden bu güne devam etmişti.5 yıl kesintili olarak.
Aleix Espera

GezginGezgin
Aleix Espera

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Geri: Dumanaltı   Dumanaltı EmptySalı Mart 23, 2010 8:46 pm

''Bardan eve,evden bara.Düzenli bir hayatım yok kısacası.Ama mutluyum,rahatım yani.Kafamda hiçbir sıkıntı yok,beste yapacak epey boş zaman buluyorum.Vesana rastlamanın hoş telaşı içerisindeyim.Özlemişim,sözde değil,gerçekten. '' bu sözlerin ardından keyfim yerine gelmişti. Birileri beni gerçekten seviyordu. Adrian 'ın omzuna dokunarak '' Çok iyisin. Bende seni çok özledim. Yokluğun insanda garip bir duygu uyandırıyor. Benim için özelsin ve hep öyle kalacaksın. '' .

Gerçektende Adrian benim için çok özeldi. Okul yıllarımdan beri. Hatta ona aşıktım. Ama kaybetmemek için reddetmiştim onu. Arkadaşlığımıza zarar vericekti buna emindim. Ben onun kadar başıboş değildim. Eğer duygularımı saklamasaydım birgün beni terkettiğinde bunu atlatamazdım. Bunun yanında şimdiki gibi de olmazdık. Onunla oturup sohbet edemezdim. Geçmişim yakamı bırakmazdı. Şimdi ise nedenini bilmediğim bir pişmanlık duygusu vardı içimde. Onu her gördüğümde bu duygu çıkıyordu karşıma. Derin bir nefes aldım elimde olmadan. Tekrar dikkatimi topladığımda '' Şanslısın '' dedim ve ekledim '' Senin yerinde olmak isterdim. Hemde çok. Hayatın akışında. Bağımlılığın yok. Yüzün hala eskisi gibi. Ben...ben ise büyümek zorunda kaldım. '' Boğazıma gelen yumruyu geri gönderdim. Artık ona bakmıyordum. Gözlerimi karşı dikmiş. Sırtımı arkama yaslamıştım. Şu an tek istediğim sıkıntımın sebebini bulup ona anlatmaktı. Beni sadece o anlardı. Sadece ona güvenebilrdim. Ne de olsa o Adrian 'dı. Okulda her sıkıldığımda yanımda görebildiğim tek insan...
Adrian Klein

GezginGezgin
Adrian Klein

Dumanaltı Empty
MesajKonu: Geri: Dumanaltı   Dumanaltı EmptyPerş. Mart 25, 2010 12:28 am

Aleix’in neden bahsettiğini anlamak Adrian için çok da zor değildi.Büyümek.. Gözlerinde derin bir umutsuzluk dalgasıyla gülüyordu Aleix,bir şeyler anlatmak ister gibi.Ve en önemlisi , değişmişti.Hatta şu anda oturup içki içtiği güzel kadın Aleix’i uzaktan yakından andırmıyordu.Ara sıra o sevimli küçük kız ses tonuyla konuşmasa içine başka bir ruhun girip kontrolü devraldığını düşünmeye başlayacaktı Adrian.
Buz mavisi gözlerini hafif bir şekilde kısarak dudaklarını dişleriyle baskılamaya çalıştı.Ne konuşacağını bilememesinin garip bir yansıması gelişmişti,dudak ısırmak.Bunu biraz da kontrolünü kaybetmemek için yapıyordu.Elini Aleix’în bembeyaz ellerinin üstüne yerleştirirken yanlış anlaşılacağı düşüncesini hesaba katmıştı aslında,ama pek umrunda sayılmazdı.Onun yanında olduğunu hissetmesini istiyordu.Yıllardır verdikleri uzun araya son vermelilerdi.

-Seni dinliyorum Espera

Dedi adeta fısıldar gibi.Ardından da boş kalan eliyle ateş viskisini tekrar dudaklarına götürdü.Kendini uyuşmuş hissediyordu.Bütün düşünceleri beyninden silinip gitmişti ve nerede olduğunun artık hiçbir önemi yoktu.Buraya gelmesinin belki de rastlantı olamayacak kadar güzel olduğunu anladı yavaş yavaş.Her nefes alışında sigara dumanlarıyla beraber çiçek bahçelerinin arasındaymışçasına hoş gelen Aleix’in kokusunu içine çekiyordu.Ve teni..Teni öylesine yumuşak duruyordu ki sanki tek bir dokunmayla kül olup gidecekti.Uzaktan sert görünen bu kadının içindeki yumuşacık kalbi hissetmek gerçekten Adrian’a özgü bir sezgi olmalıydı.

Dumanaltı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki