AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Charlott Imogen Swénny

GezginGezgin
Charlott Imogen Swénny

Mücadele Tarafı : Ölüm Yiyen^ck xD
Rp Sevgilisi : Kai^mMm..Bi Tanem..AsHkım xD
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Biz daha bebeyiz..Bize patronus vermiyolar! xD

Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..!   Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..! - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 12, 2008 11:00 am

Dia tüm dikkatiyle Ross'un anlattıklarını dinliyordu. Ross'ta birşeyler Dia'yı çekiyordu ama anlayamamıştı Dia. Tüm dediklerini dikkatlice dinledi. Ross sonrasında:

- Arada beni susturman lazım Dia. Yoksa böyle anlatıcaklarım bitmeden susarım. Neyseki kendimi tanıtmam çok uzun süren bir durum değil. Peki ya sen... Sen kendinden bahsetsene." dedi. Dia kendini nasıl anlatacağını bilemiyordu fakat birşeyler söylemek zorundaydı. Hafif bir ses tonuyla konuşmaya başladı:

- İşte ben biraz konuşkanımdır. Fakat bugün böyle olduğuma bakma. Ayrıca eğlenceli biri olarak bilinirim. Eğlence benim için herşeydir. Fakat böyle durgun anlarda pekde neşeli olduğum söylenemez. Ben böyleyim işte. Bir de genelde pek arkadaşım malesef yoktur. Çünkü Slytherinli olduğum için pek yaklaşmaz istemezler. Aslında hak veriyorum. Bazen bir yılan gibi olabiliyorum. AÇıkçası biraz tuhafım denilebilir dedi ve hafifçe sırıttı. Kendine eleştiri yapmak gerekliydi ama dozunu kaçırmadan. Dia bunu bazen fazla abartıyordu.

Ortalık sessizliğe bürünmüştü. Ross gerçekten iyi biriydi tanıdığı kadarıyla. Ortak noktalarıda vardı. Yani Dia'nın Hogwartstaki neredeyse ilk arkadaşı gibiydi. Onunla huzurlu vakit geçiriyordu. Sinsilik ve ukalalık yapmak içinden gelmiyordu nedense. Ona yapamıyordu. Sadece küçük ve sevimli bir kız gibi gözüküyordu.
Kevin Garcia

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Kevin Garcia

Mücadele Tarafı : Tarafsız
Rp Sevgilisi : Yalnızlıksa kaderi kabullenmektir bunu fikri xD
Kan Durumu : Safkan

Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..!   Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..! - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 15, 2008 6:22 pm

Ross sessiz ve sakince ona bakıyordu. Yüzünde bir gülümseme ile hem onu dinliyor hemde düşünüyordu.... Binalara karşı davranış farklılığı gösteren kişileri düşündü... Burda böyle kişileri görmek kendisi için zor olan bir şey değildi. Her yerde dolanıyor gibiydi. Neyse ki kendisi onlar gibi değildi.

Sessizliği hisseden Ross silkindi. Düşüncelerine çok yoğunlaştığında bunu yapardı her zaman...

"Açıkcası seni sırf Slytherinlisin diye umursamak istemeyen birisiyle arkadaş olamaman daha iyi bence... Sadece önyargı denir buna..."

Ne diyeceğinden emin olarak konuşuyordu. Sessiznde hafif bir güven vericilik vardı. Bu tavırını nedense ortaya çıkarmak istemişti.

"Mesela... Seninle burda tanışmak bile bana yeter... Berki daha yeni tanıştık ama ben hep anlaşabileceğimize inanabiliyorum.. Ayrıca merak etme durgun olduğun zamanlarda bile seni eğlendirebileceğimi umuyorum."

Yüzündeki güven veren ifade biraz daha neşeye yöneldi. Gözlerindeki parıltı kendini kaybetmeden gösteriyordu. Hafif bir sırıtış yüzündeki en büyük yeri kaplıyor gibiydi. Ayrıca hareketlerinde bile eskisine göre bir rahatlama vardı.

Sıkıcı Gün ve Karmaşa İçinde Tanışma..!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-