AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Paula Lilith Silimauré

Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu LideriUluslararası Büyücüler Konfederasyonu Lideri
Paula Lilith Silimauré

Mücadele Tarafı : Silimauré.
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Anka.

AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ...   AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ... - Sayfa 2 EmptyPerş. Ekim 29, 2009 4:38 pm

‘’Yeter!’’
Sesi kulede yankılanan cadının çığlığı gök gürültüsüne karışmıştı. Bir yandan arkalarından gelen Jazmine’yi profesörlerin yanına yollamasının ardından, Lazern’in saçma sorusuyla baş etmesi gerekiyordu. Caprice o durumdayken Lucas’ı öptüğü için kendisine hesap sorması sinirini bozuyordu. Ancak yine de bağırmasına engel olamadı.

‘’ Seni ben öpmedim. Sana sevdiğimi dostluktan başka bir anlamda söylemedim. Beni zorla öpen sendin. Ve bunun üzerinden koca bir yıl geçti Lucas! Artık yeter. Bırak onu, lütfen. Yanımıza gel. Hadi. Bak hepimizi korkuttun. ‘’

Sakinleşmiyordu büyücü. Ed’in hırlamaları arasında Paula Lucas’a laf yetiştirmeye çalışıyordu. Bulundukları yerdeki büyüyü bozamamasına şaşırdı. Bir iki deneme yaptı asasıyla. Beşinci sınıf bir Hufflepuff öğrencisinin neden sürekli Slytherin öğrencileriyle takıldığını anlamakta gecikmedi o anda. Caprice’in sesi kesilmişti. Kızın çaresizliği gözlerinin önünde sanki ruhunu parçalara ayırıyordu. Hınçla bağırdı. Sesini birilerinin duymasını isteyerek:

‘’ Yeter! Bırak onu! Bırak! Beni al evet, ben hala seni seviyorum. Onu değil. Beni al ve Caprice’yi bırak! Benle birlikte git sonsuzluğa gideceksen eğer. ‘’

Onu kandırmaya çalıştığını anlamayacak kimse yoktu odada. Elini tutan büyücünün hırıltısı artık küfürlere dönüşüyor gibiydi. Paula, ona aldırmıyordu. Adım adım, Lucas’a yaklaşıyordu. Eğer aralarından birine bir şey olacaksa, bu, kendisine olmalıydı.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/paula-lilith-sil
Kevin Néil

GezginGezgin
Kevin Néil

Mücadele Tarafı : Yoldaşlık*
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Gümüş Güvercin

MesajKonu: Geri: AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ...   AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ... - Sayfa 2 EmptyPerş. Ekim 29, 2009 8:24 pm

“ Onu bırakacaksın seni gerizekâlı. Hayır Paula hiçbir yere gidemezsin. “

Bütün kulede yankılanan ses Caprice’yi esir almış velete gidiyordu. İnanamıyor, imkân veremiyordu. Paula’nın ayakları onlara doğru giderken bir kez daha tutmuştu onun ellerini. “ Hayır dedim Paula. Burayı büyüleyecek güçteki birisine seni teslim edemem. Lütfen. “ Kafasını yavaşca öne eğmişti. Paula’yı bu adama teslim edemeyecek kadar çok seviyordu. Herkesin canı cehennemeydi ama Caprice’ye de değer veriyordu, ama Paula onu bırakamazdı. Paula’nın ayakları tekrar ayaklandığında bilinmeyen bir güç ikisini ayırmış genç büyücü metrelerce öteye takla atarak uçmuştu. Kendisini toparlamaya çalışırken son gördüğü Paula’nın çocuğa doğru yaklaşmasıydı.

“ Hayır Paula. Bunu yapma. “

Son sözünden sonra ileri düşen asaya yönelmişti genç büyücü. Asayı eline geçirdiği an haykırmıştı. ‘ Sersemlet ‘ Asadan çıkan kırmızı ışık sadece bir kıvılcım olarak kalmış ve ortadan kaybolmuştu. Hiçbir zaman bu kadar çaresizce olacağını hissetmemişti Ed. Sadece sevdiği kızın onun gözleri önünde bir şizofren hastasına teslim olması onu öldürürdü. Ne yapacağı belli olmayan bir adama bu denli yaklaşım onu çaresiz bırakıyordu.
Galadrîel Lûthien

TılsımTılsım
Galadrîel Lûthien

Mücadele Tarafı : Karanlık ve Gizemli
Rp Sevgilisi : En az onun kadar gizemli
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Sibirya Kaplanı (Mavi gözleri Ruh emiciler için yok oluşun simgesidir)

MesajKonu: Geri: AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ...   AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ... - Sayfa 2 EmptyPerş. Ekim 29, 2009 10:22 pm

“NELER OLUYOR BURADA!”

Ortalığa dağılan şiddet yüklü kelimeler kulaklara dayanamayacak kadar ağır gelmişti. Aşk denen çılgınlık daha kaç can alacaktı? Hayır, bu sefer Galadrîel buna izi vermeyecekti. Jazmine yanına gelip olanları anlattığında saniyeler içinde saat kulesine cisimlenmişti. Kopan fırtınanın şiddetiyle saat kulesinin camı yere indiğin de az daha tepesine yağan camlardan yaralanıyordu. Asasını çekerken okulun ilk gününde çıkan aksilik için, içinden lanet etmeyi de ihmal etmemişti. Tepedeki konuşmaları duymuyordu, yüzüne yağmur damlalarıyla birlikte ulaşan kızıl kandamlası yüzüne değdi. Ya geç kalmışsa!

Dudaklarından asırlardır söylememiş büyülü sözcükler bir bir çıktı. Etrafında oluşan küçük boran onu yukarıya doğru havalandı. Gittikçe yükseğe çıkıyordu. Teninde bir ürperti hissetti, koruma büyüsü üzerinde verdiği onca dersin sonunda birinin kullanması gururunu okşayabilirdi, kötüye kullanılmak istenmeseydi. Aklında yapılan tılsımın etkilediği alanın çapı vardı. Kulenin yarısında hissedebiliyorsa çerçeveye yakın olmalıydı. Daha da hızlandı. Gördüğü manzara karşısında bir kaşı havaya kalktı. Bağırması işe yaramıştı. Dikkati dağılan Jousten elini hafiften sağa kırarak arkasını dönmesiyle profesör Galadrîel ‘in elindeki minik taşı fırlatması bir oldu. Taş doğruca Jousten’ın alnının ortasına gelip yapışmıştı. Caprice onu saran kollardan kurtulunca yere doğru kaydı ve pencerenin dibine doğru yuvarlandı.

“Ed, al onu buradan Paula, ona yardım et çabuk ol. Kan kaybediyor. Adolphe geri çekil!” Kelimeler ağzından hızla çıkmıştı. Gözleri ateş saçıyordu. Tepede toplandığı topuzu rüzgârdan dağılmış parça parça omuzlarına dökülmüştü. Yerde yatan öğrencisi hala kriz içindeydi, alnındaki taş sarıdan maviye dönüyordu. Profesör endişeyle Caprice’nin elindeki çiçeği asasının ucuyla dürttü, kızın ellerinden kayıp pencereden esen sert rüzgâr eşliğinde uçtu gitti. Galadrîel saçlarını eliyle geriye iterek kafasını kaldırdı, işte oradaydı; koruyucu tılsım boğa şeklinde minik bir anahtarlık. Boynundaki gübeş şeklindeki tılsım kolyesine dokundu ve büyülü sözleri söyledi. Hızla ayağa katlı ve tılsımın üzerini kendi elbisesinden yırttığı kumaşı örttü. Cebine koyarak yerde debelenen öğrencisinin yanına geri gitti.

“Paula, şimdi asanı kullana bilirsin. Yaraları kapat ve kanamayı durdur, sonrada Caprice’yi şifacıya götür ben Jousten ile ilgilenirim.” Gözleri maviden yeşile dönen küçük taşa odaklandı. “Jousten’in hafızasını bu tılsım siliyor çoçuklar, yaptığı laneti unutması için gerekli bir önlem bu, sakın ona bundan sonra hatırlatacak bir şey söylemeyin. Çiçeği iksir Profesörüne vereceğim, ama önce bulmalıyız.” Bakışlarını tek tek öğrencilerin üzerinde dolaştırdı. “Şimdi dağılın. HEMEN!”

Elindeki asasını salladı ve kucağında Jousten ile birlikte ortadan kayboldu.

Paula Lilith Silimauré

Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu LideriUluslararası Büyücüler Konfederasyonu Lideri
Paula Lilith Silimauré

Mücadele Tarafı : Silimauré.
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Anka.

MesajKonu: Geri: AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ...   AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ... - Sayfa 2 EmptyPerş. Ekim 29, 2009 10:34 pm

Son
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/paula-lilith-sil

AŞKIN KİTABI KANLA YAZILIYOR!!! YAZARI ...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2