AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Cam Kenarındaki Masa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
Jasmin Lizzie Parker

GezginGezgin
Jasmin Lizzie Parker

Mücadele Tarafı : TarafSıZım ArTık
Rp Sevgilisi : ^^Aranıyor^^
Kan Durumu : Safkan...
Patronus : Şahmaran

Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Haz. 23, 2008 1:05 am

Jasmin karşısındaki adamı pek sevmemişti.Adam elini sıktıktan sonra hemen çekmişti.Büyük ihtimalle aydınlık taraftandı.Çok sinir gözüküyordu ve yapmacık...
''İsterseniz sizi yalnız bırakabilirim.En azından bir iki laf edersiniz ha ?''dedi adam...
Jasmin sert bir şekilde adama baktı.Nasıl bir adamdı bu...Herhalde büyüceşurada olmak böyle birşeydi.Jasmin kaymak birasından bir yudum aldıktan sonra ''Ronald'la konuşucaklarınız varsa konuşun ben barda beklerim Ronald'ı ''dedi.Adamın cevabını beklemeden bara gitti.Ronald'a birşey yapma sakin ol dercesine baktı.Ona yapma diyordu ama o sinirlenip bir şey yapabilirdi.Kaymak birası elindeydi.Barın önündeki sandalyelerden birine oturdu.Adama ve sevgilisine bakarken kaymak birasından yudumlamaya başladı....
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/avril-ja
Ronald Mistrich

GezginGezgin
Ronald Mistrich

Mücadele Tarafı : Ben sol taraf sen sağ taraf
Rp Sevgilisi : yok...
Kan Durumu : Bütün sülale safkan hepsi büyücü...
Patronus : Örümcek

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Haz. 23, 2008 1:12 am

Ronald adama nefret dolu gözlerler bakarken adamın " Bu imkansız Ron.Yani beni öldürmen " demesi üzerine Ronald delirdi resmen. " Demek İmkansız ha. İmkansız diye birşey yoktur bilesin diye söylüyorum. İmkansız diye birşey olsaydı... " Lafını yarım kesmişti. Adam ardından " İsterseniz sizi yalnız bırakabilirim.En azından bir iki laf edersiniz ha ? " diye sordu. Jasmin " Ronald'la konuşucaklarınız varsa konuşun ben barda beklerim Ronald'ı " diye cevapladı ve gitti. Ronald adama döndü. " Bir gün öleceksin ve bunu ben yapacam " dedi. Şu anda düelloya tutuşabilirdi. Ama yorgundu işte ve tekrar Azkaban'a gitmeyi istemiyordu...
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-kart-f86/ronald-mi
Julian Elessar Stormrage

GezginGezgin
Julian Elessar Stormrage

Mücadele Tarafı : ...
Rp Sevgilisi : Yok!! Neden Olmasın?!
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kurt

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Haz. 23, 2008 1:21 am

Dwight Jasmin nin arkasından bakdı.Sonra Ronald a döndü.Ve

Ben artık kalkayım.Tabi beni öldürmezsen

dedi.Alaylı bir ses tonuyla.Sonra masadan kalkdı.Ve:

İstersen burda kalır seninle ölümüne kapışırım.Ama bunu yapamam.Yapmam.Bu adil olmaz.Yorgun ve bitkinsin.Ayrıca kız arkadaşında burda...Neyse genede bunu istersen bana ulaşabileceğini düşünüyorum...

Ve ölümüm senin elinden olacak ha ? Rüyamda görsem inanmam.Neyse artık rüyadan uyan ve gerçek yaşama dön...Ve etrafına bak..O dediğin şeyi yapmak yürek ister sen de bu var mı ?

dedi.Ve ağır adımlarla barın kapısına gitti.Kapıyı açdı.Ve :

Bayan Jasmin verdiğim rahatsızlıkdan dolayı beni affedin.

dedi.Ron' a bir kez daha bakdı.Ve kapıdan dışarı çıkdı.Ve pofff diye bir ses geldi.Dwight cisimlenmişdi.
Jasmin Lizzie Parker

GezginGezgin
Jasmin Lizzie Parker

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Haz. 23, 2008 6:10 pm

Jasmin bardağını bıraktı.Ronald'a baktı sinirlenmiş gözüküyordu.Karşısındaki de...Jasmin'in duyamadığı şeyleri konuşuyorlardı.Jasmin ne konuştuklarını merak etti.Düello yapıcak olurlarsa Ronald'a yardım etmek için asasının cebinde kavramıştı.Jasmin daha önce hiç bir düelloda yenilmemişti çünkü...Adam ona doğru yaklaştı ve Bayan Jasmin verdiğim rahatsızlıkdan dolayı beni affedin. dedi.Jasmin cevap vermek yerine nazik bir şekilde kafasını salladı.İçinden de ''Sanki verdiğin rahatsızlık umrunda da'' dedi.Adam Ronald'a tekrar baktı ve dışarı çıktı.Adam cisimlenirken Jasmin barın oraya Ronald'ı ufak bir el hareketiyle çağırdı.Ronald geldikten sonra da ''Ne istiyormuş aşkım bu adam?''diye sordu.Ronald huzursuz görünüyordu.
Ronald Mistrich

GezginGezgin
Ronald Mistrich

Mücadele Tarafı : Ben sol taraf sen sağ taraf
Rp Sevgilisi : yok...
Kan Durumu : Bütün sülale safkan hepsi büyücü...
Patronus : Örümcek

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Haz. 23, 2008 6:17 pm

Adam " İstersen burda kalır seninle ölümüne kapışırım.Ama bunu yapamam.Yapmam.Bu adil olmaz.Yorgun ve bitkinsin.Ayrıca kız arkadaşında burda...Neyse genede bunu istersen bana ulaşabileceğini düşünüyorum... Ve ölümüm senin elinden olacak ha ? Rüyamda görsem inanmam.Neyse artık rüyadan uyan ve gerçek yaşama dön...Ve etrafına bak..O dediğin şeyi yapmak yürek ister sen de bu var mı ? " dedi. Ronald adama ateş saçan gözlerle baktı. " Bende o yürek var emin ol " dedi. Adamı bulup onunla düello yapacaktı. Bunu kafasına koymuştu. Adam cisimlenince adamın arkasından baktı. Sonra Jasmin'in yanına gitti. Jasmin ''Ne istiyormuş aşkım bu adam?" diye sordu. Ronald " Birşey istemiyor. Büyüceşura çalışanlarından biri işte... " dedi. Sonra elindeki ateşviskisini kafasına dikip bitiridi. Adamı hatırlmaya çalıştı. Birgün mutlaka o adamı bulup düelloda yenecek hatta belkide öldürecekti. İçinden adama " O gün gelecek bekle... " diye seslendi...
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-kart-f86/ronald-mi
Jasmin Lizzie Parker

GezginGezgin
Jasmin Lizzie Parker

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Haz. 23, 2008 7:16 pm

" Birşey istemiyor. Büyüceşura çalışanlarından biri işte... "dedi Ronald.Ateş viskisini kafasına dikip bitirdi.Ronald'ın sinirli bir hali vardı.Acaba adamla aralarında ne geçmişti.Jasmin sormak isterdi ama Ronald'ı bu kadar düşünmeseydi...

''Tamam...Eee ne yapıyordun ben gelmeden önce canım ?''dedi.Kaymak birasından içti.Ronald'ın Azkaban'da yaşadıklarının onları etkilemesinden ayırmasından korkuyordu Jasmin.Çünkü Ronald gitgide daha hırslı ve gözü kara birine dönüyordu.
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

Mücadele Tarafı : Z.A.Y
Rp Sevgilisi : Yoq!!! AmA İlGiLeNeNlErE DuYrUlUr>>
Kan Durumu : sAFKAN

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 14, 2008 3:03 pm

Ashlee Hastaneden çıkınca direk Domuz Kafasına geldi.Çok yorgundu.Bugün Hastane çok kalabalıktı.Kendini çok kötü hissediyordu.Domuz Kafasına girdiğinde çok kalabalık olmadığını gördü..Cam kenarındaki masaya geçti.Barmene bakarak

--Bir ateş Viskisi alabirmiyim
dedi gülümseyerek.Camdan dışarı baktı.Dışarsı çok karanlıktı.Başı çok ağırıyordu.Keşke konuşucak birisi olsa diye düşünüdü.Etrafa bakındı tek o yanlız oturuyordu.Ateş viskisi gelmişti bir yudum aldı.Terkrar düşüncelere daldı..Hastanedeki işleri düşünmeye başladı..
Ryan M. Dolohov

GezginGezgin
Ryan M. Dolohov

Mücadele Tarafı : Z.A.Y
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kaplan

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 2 EmptyPtsi Tem. 14, 2008 3:11 pm

Ryan zorlu bir süpürge yolculuğunun ardından kendini Hgsmeade'ye atabilmişti. Yürüyecek hali bile yoktu. O yüzden ona en yakın barın kapısını açtı. İçeri güçlükle kendini attı.

Domuz kafasına son girdiğinde on iki yaşındaydı. O zamandan beri hiç değişmemişti. yine aynı pis ve esrarengiz mekandı. Yalnız oturmak istemiyordu. Ama etrafında ona eşlik edebilecek çok kişi yoktu. Cam kenarına, yalnız oturan genç bir kızın yanına yürüdü. Takınabildiği en masum ifadeyle

"Oturabilir myim?"dedi.

En son Ryan M. Dolohov tarafından Ptsi Tem. 14, 2008 3:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Cam Kenarındaki Masa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Similar topics

-
» Masa 1
» Masa 7
» Masa 5
» Masa 4