AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Cam Kenarındaki Masa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
YazarMesaj
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

Mücadele Tarafı : Z.A.Y
Rp Sevgilisi : Yoq!!! AmA İlGiLeNeNlErE DuYrUlUr>>
Kan Durumu : sAFKAN

Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 4 EmptySalı Tem. 15, 2008 8:13 pm

Ashlee yeni gelen ateş viskinden bir yudum daha aldı.Ve Ryan'ı dinlemeye başladı...

Tabii sen de haklısın."demişti.Sanırım uzatmak istemiyor diye geçirdi içinden.Ashlee de aynısını düşünüyordu.Bunlara dalarken Ryan'ın konuşmasıyla bir kez daha düşüncelerinden sıyrıldı...

Hastalarla uğraşmaktan başka neler hoşuna gider?"demişti Ashlee düşündükten sonra gülümseyerek

Ben santraç oynamayı,müzük dinlemeyi,Muggle'ra hayranım ,icatlarına özellikle
cevap verdi.Ardından

Sen _? dedi meraklı bir tavırla Ryan'a baktı...
Ryan M. Dolohov

GezginGezgin
Ryan M. Dolohov

Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kaplan

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 4 EmptySalı Tem. 15, 2008 8:24 pm

"Ben santraç oynamayı,müzük dinlemeyi,Muggle'ra hayranım ,icatlarına özellikle"

Ryan bu sefer yüzünü gerçekten buruşturdu. Kızın zevkleri onunkinin yanından geçmiyordu

"Gerçekten bir garipsin"dedi sıkkınlıkla

Karşısındakinin üzülüp üzülmeyeceğini pek umursamıyordu. Düşüncelerini söylemekten çekinmezdi

"Bunlardan gerçekten zevk alıyorsan helal olsun sana. Mugglelar ha!"

Mugllelara karşı bir kini yoktu. Ama onlara hayranlık besleyenlere inanamıyordu. Yaşamak için kendi yöntemlerini bulmalarına alışamayan cahillerdi hepsi de.

"Benim zevklerim senden baya farklı. Satrançtan öğrendiğim günden beri nefret ederim, mugglelara hayran olmanın çok saçma olduğunu düşünüyorum. Mugglelar ile ilgili sevdiğim tek şey spor türleri. Gerçekten zevkli sporlar icat etmişler. Her türlü muglle sporunu yaparım. Uçmak,quidditch oynamak en büyük zevklerimdir"

Fazla konuşmuştu. Genelde sessiz kalmayı tercih ederdi. Daha fazla uzatmadı...
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 4 EmptyÇarş. Tem. 16, 2008 9:11 pm

Ashlee Ryan'lan zevlerimizin aynı olmadığını anlamıştı.Üzüldüğünü belli etmeden.Her insanın zevkleri aynı olmaz diye düşündü.Bunu Ryan'a söyleyecekti.Ama uzatmanın anlamı olmadığını düşündü.Ateş viskisinden tekrar bir yudum aldı Ve Ryan'ı dinlemeye başladı..

Gerçekten bir garipsin"

demişti.Ashlee buna cevap vermek istemiyordu.Aklındakileri söylememeye karar verdi...Ama kırıldığınıda belli etmedi..

Benim zevklerim senden baya farklı. Satrançtan öğrendiğim günden beri nefret ederim, mugglelara hayran olmanın çok saçma olduğunu düşünüyorum. Mugglelar ile ilgili sevdiğim tek şey spor türleri. Gerçekten zevkli sporlar icat etmişler. Her türlü muglle sporunu yaparım. Uçmak,quidditch oynamak enbüyük zevklerimdir

demişti Ryan bir kez daha demişti..Ashlee uzun bir sesizlikten sonra

Ben muggle'ları severim yani iylerdir.Sanırım aynı fikirde değiliz.Nese uzatmanın anlamı yok.Quidditch çok güzel bir spor benim de hoşuma gidiyor ama pek iyi olduğum söylenemezdi.Ama çok da kötü diyilimdir

dedi gülümseyerek.Ateş viskisinden bir yudum daha aldı...Gülümseyerek

Hogwarst'tan hangi binadan mezun oldun

diye sordu.Merak ediyordu bunu.Ryan'ı hep kafasında Gryffindor diye çizmişti.Eğer diyilse yanılıcaktı.....
Ryan M. Dolohov

GezginGezgin
Ryan M. Dolohov

Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kaplan

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 4 EmptyC.tesi Tem. 19, 2008 6:08 pm

"Hogwarst'tan hangi binadan mezun oldun "

"Gryffindor"dedi Ryan kısaca.

Konunun değişmesine sevinmişti. Kimseyle sen şunu seviyorsun ben bunu seviyorum diye tartışacak hali yoktu.

Uzun süre sessizlik içinde oturdular. Ryan söyleyecek bir şe bulamıyordu. Bu yüzden boş boş masaya bakarak ve düşüncelere dalarak oyalandı:

Kuzenini çok uzun zamandır görmemişti. Omu kardeşi gibi severdi. Aaron da onun için aynı duyguları besliyordu bunu biliyordu. Hogwarts dahil her yerde gerektiğinde arkasını kollamıştı. Üç yedinci sınıf Slytherinlinin elinden alışını hatırlıyordu. O daha ne olup bittiğini anlayamadan üçü de yerdeydi. O zamanlar Ryan üçüncü sınıftaydı.

"Kardeşin var mı?"diye sordu bir anda aklına gelmiş gibi.
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 4 EmptyPaz Tem. 20, 2008 1:06 pm

"Gryffindor"

demişiti Ryan Ashlee yanılmadığını anladı.Uzun süre sesizlik içinde oturdular.Ashlee ateş viskisinden bir yudum aldı.Ve dışarı bakmaya başlamıştı.Ryan'a baksa tuhaf olur diye düşündü.Aslında bakmak istiyordu.Ryan çok hoş birisi ve iyi birisidi.Zevleri uyuşmasada Ryan'ı sevmişti.Sessiliği Ryan

"Kardeşin var mı?"bu sözleri ile bozdu.Ashlee Ryan'a dönerek

Yok ben tek çoçuğum çok kötü birşey hep bundan yakınırım

dedi üzgünce.Kardeşi olmasını çok istemişti.Ama olmamıştı.O tek çocuk büyümüştü.Tek çocuk olmasına rağmen paylaşmayı bilmişti..Bunları düşündükten sonra

Sen
dedi gülümsemeye çalışarak Ryan'a baktı...

Cam Kenarındaki Masa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
4 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Masa 1
» Masa 7
» Masa 5
» Masa 4