AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Cam Kenarındaki Masa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

Mücadele Tarafı : Z.A.Y
Rp Sevgilisi : Yoq!!! AmA İlGiLeNeNlErE DuYrUlUr>>
Kan Durumu : sAFKAN

Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptyPtsi Tem. 14, 2008 3:16 pm

Ashlee düşüncelere dalmıştı camdan dışarı bakarak.Düşüncelerinden yanına gelen birisinin sesiyle ilkildi.Kafasını çevirdi.Karşısında genç bir adam duruyordu.Bir ana afalladı.Ve onu dinlemeye başladı.

Oturabilir myim?" demişti.Ashlee sevinerek gülümsedi karşısındakinin yanına

Tabiki oturabilrsiniz dedi tekrar

Adım Ashlee dedi karşısındakine bakarak.Dilediği şey gerçekleşmişti.
Ryan M. Dolohov

GezginGezgin
Ryan M. Dolohov

Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kaplan

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptyPtsi Tem. 14, 2008 3:40 pm

"Ryan"dedi kısaca

Oturmanın verdiği rahatlıkla başı dönmüştü. Bu yüzden gözlerini kapattı. Kendine gelmesi bir kaç dakika sürdü. Ardından doğruldu ve karşısındaki kıza baktı

"Birini bekliyorsan gidebilririm"dedi açıksözlülükle

Masaya yaklaşan garsona bir şey istemediğini söyledi. Parmaklarını oynatacak hali kalmamıştı. Üç gündür uyumamış ve dinlenmemişti. Biraz daha havada kalsa bayılıp süpürgeden düşebilirdi. Neyse ki kazasız belasız iniş yapmış, şu anda Domuz Kafasın'ın çok da rahat olmayan koltuklarında oturuyordu.
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptyPtsi Tem. 14, 2008 8:27 pm

Ashlee Karşısında oturan adama bakarak onu dinlemeye başladı.Adamın adı Ryan'dı.Güzel bir isim diye düşündü.Çok yorgun gözüküyordu.Ateş viskisinden bir yudum aldı.Ve Ryan'ı dinlemeye başladı..

"Birini bekliyorsan gidebilririm" demişti açık açık.Ashlee bunu üzerine

Yo hayır birini beklemiyorum Kalabilrsin zaten canım çok sıkılyıor bnde birinin gelmesini diliyordum
dedi gülümseyerek.Ryan'la anlaşmmışlarıdı..O çok sevecen açıksözlü biriydi.Biraz sustuktan sonra

Ben St.Mungo Hastanesinde şifacıyım
dedi merakla.Ryan'ı sanki önceden görmüştü ama çıkaramıyordu nerde gördüğünü.Ateş Viskisinden bir yudum daha aldı.Ve kafasını gecenin karanlığına cama çevirdi...
Ryan M. Dolohov

GezginGezgin
Ryan M. Dolohov

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptySalı Tem. 15, 2008 1:17 pm

Ryan Ashlee'nin verdiği cevap karşısında gülümseyerek arkasına yaslandı. Rahatlığın verdiği nahoşluk geçmiş Ryan kendine gelmişti. Oturduğu yerden doğrulurken kendini dinç hissediyordu

"Harika"dedi gülümsemesi bütün yüzünü kaplayarak "Yalnız olmayı hiç sevmem"

Dirseklerini masaya dayadı. Sessziliği Ashlee'nin bozmasına izin verdi.

"Ben St.Mungo Hastanesinde şifacıyım"

Ryan gözlerini masyaa çevirdi. İçki isteyip istemediğinden emin değildi.

"Ben de seherbazım." dedi sıcakkanlılıkla.

Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptySalı Tem. 15, 2008 4:17 pm

Ashlee Gülümseyerek Ryan'ı izliyordu..Ashlee kendini çok mutlu hissediyordu..Yanına bir birsinin gelmesi onu çok sevindirmişti.Ashlee yanlızlığı sevmiyordu.Mesleğide bunu ona öğretmeişti.Hastalarıyla kendini çok rahat ve mutlu hissediyordu.Yine düşüncelerinden Ryan'ın konuşmasıyla ilkildi..

Yalnız olmayı hiç sevmem"
demişti Ryan..Doğruydu oda yanlızlığı sevmiyordu.Ryan'ın seherbaz olduğunu öğrenmişti..

Güzel bir meslek ama yorucudur
dedi gülümseyerek.Doğruydu yorucu bir meslekti.Hep koşuşturuyorlardı.Oradan buraya buradan oraya diye düşündü içinden.Ateş viskisinden bir yudum daha aldı ve Onu izlemekte olan Ryan'a döndü...

Yanlızlık çok kötüdür.Ben işimden dolayı hep insanlarla iç içe oldum
dedi gülümseyerek.Oda Ryan'a çevirdi gözlerini.O çok iyi birisi diye geçirdi içinden...
Ryan M. Dolohov

GezginGezgin
Ryan M. Dolohov

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptySalı Tem. 15, 2008 7:53 pm

"Güzel bir meslek ama yorucudur"

Yorucu olduğu acı bir gerçekti. Yine de Ryan'ın beklentilerini karşılayabilecek bir meslek yoktu.En azından hayatı sıkıcı olmaktan çok uzaktı.

"Hem de nasıl yorucu. Yine de masabaşında sıkıcı bir işte olmaktan iyidir"

Ryan gülümsedi. Artık iyice rahatlamış,dinlenmişti. Kendini çok enerjik hissediyordu.

"Yanlızlık çok kötüdür.Ben işimden dolayı hep insanlarla iç içe oldum"

Ryan yapmacık bir ifadeyle yüzünü buruşturdu:

"İç içe olduğun insanların pek iç açıcı olduğunu sanmıyorum"

Sesinde yine yapmacık bir iğrenme tonu vardı. Daha işi hiç bir şekilde hastaneye düşmemeişti. Ryan düşmemesini umuyordu.

En son Ryan M. Dolohov tarafından Salı Tem. 15, 2008 8:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Ashlee Eva Efron

GezginGezgin
Ashlee Eva Efron

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptySalı Tem. 15, 2008 7:59 pm

Ashlee Ryan'ı dinlemeye başladı.Onun bu sözlerine karşılık gülümseyerek cevap verdi..

Benim bölümüm sadece zehirlenmeler bn hastalarıla ilgilenmeyi detleşmeyi çok severim onlar ne tür hastalık geçirirse geçirsin

demişti.Ryan'ın bunu anlamasını beklemiyordu.Tabikide hastanede olmak her insanın içini kabartırdı.Ama Ashlee buna alışmıştı.Ashlee ateş viskisinin son yudumunu aldı ve masaya koydu.Barmene bakarak

Ben bir tane daha alabilriyim
dedi gülümseyerek..Ryan' baktı sonra onu izliyordu.Gülümsedi.Ve kafasını tekrar dışarı çevirdi....
Ryan M. Dolohov

GezginGezgin
Ryan M. Dolohov

MesajKonu: Geri: Cam Kenarındaki Masa   Cam Kenarındaki Masa - Sayfa 3 EmptySalı Tem. 15, 2008 8:07 pm

"Benim bölümüm sadece zehirlenmeler bn hastalarıla ilgilenmeyi detleşmeyi çok severim onlar ne tür hastalık geçirirse geçirsin"

Ryan söylediklerine karşılık olarak bu kadar ciddi bir yanıt beklemediğinden biraz şaşırdı ama bozuntuya vermedi. En iyisi uzatmamak diye düşündü

"Tabii sen de haklısın."dedi kısaca.

Kızın garsonu çağırışını izledi. Garson kızın boş bardağını aldığında tekrar Ryan'a baktı. Ryan uzatmamak için

"Bir şey istemiyorum"
dedi.

Adam giderken gözlerini kapattı. Kuzeni Aaron bir kaç gün önce dönmüştü. Aldığı yeni evde beraber yaşayacaklardı. Buradan çıkınca oraya gitmesi gerekiyordu.

"Hastalarla uğraşmaktan başka neler hoşuna gider?"

Ryan konu arayışındaydı. Canı sıkılmıştı...

Cam Kenarındaki Masa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Similar topics

-
» Masa 1
» Masa 7
» Masa 5
» Masa 4