AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Dalaşma

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Isabella Mainley

VI. SınıfVI. Sınıf
Isabella Mainley

Mücadele Tarafı : Arspegus
Rp Sevgilisi : Mr. Porell
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Jaguar

Dalaşma - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Dalaşma   Dalaşma - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 15, 2009 2:27 pm

Genç büyücü kendisini koruma amaçlı söylediği o sözleri delip geçen büyünün etkisinde yere yığılmış duramda. Arkadaşlarını yerde gören büyücüler sinirden homurdanmaya başladılar. Sament'in asası hala ellerimde. Saldırmayı planlaan genç büyücüleri gördüğümde hemen asayı arkada savurdum ve büyülü sözcükleri fısıldadım. "Accio Asa" Artık iki asada ellerimde. Kendi asamı sağ elime alırken arkadaşımın asasını geri verdim. Saldırmak için büyüler savuran büyücülere hiç aldırmıyordum. Onlarla arkadaşlarım ilgilenirken ben yerdekinin kalkmasını bekliyorum. Yerdeki büyücünün arkadaşları saldırmak için büyüler yaparken benim arkadaşlarım kalkan amaçlı büyüler yapıyorlardı. Kalkanı geçemeyen büyülerini gördükçe karşımda ki genç büyücüler dahada çok sinirleniyordu. Onların sinirli davranışlarını izlerken mükemmel bir keyif alıyordum.

İşte yerden kalkıyordu. Kalkarken kolunda ki gariplik dikkatimi çekti. Olması gerekenden daha yukarıda gibi görünüyordu. Saldırmaya hazırlanıyordu. Asasını havaya kaldırdı ve büyülü sözcükleri mırıldandı. O sırada elimde duran asamı salladım. "Expelliarmus!"
Fëanor Ian Úmarth

GezginGezgin
Fëanor Ian Úmarth

Mücadele Tarafı : Apocalyptique
Rp Sevgilisi : Nadja ^^.
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Mantikor

Dalaşma - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Dalaşma   Dalaşma - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 15, 2009 2:51 pm

Büyülü söcükleri söylemişti. Asasından çıkan bir buhar bulutu olan büyü daha kendine gelemeden içinden kırmızı ihtişamıyla sersemletme büyüsü Ian'nın tam karın boşluğuna isabet etmişti.Ian'nın bir anda gözleri karamış ve yere hızla düşmüştü. Düşüşü sert olduğu gibi garip bir ses gelmişti kolundan.Acıyı bir anlık içinde hissetsede gözlerine inen siyah perde onun görmesini engelliyor gibiydi. Raphael ve Paul öfkeli bir şekilde diğer kızlarla çarpışırken Ian yerde acı içindeydi.Etraftaki esinti ve büyülerin çarpışmasından çıkan sesler Ian'nın sersemlemiş beynine kulağı aracıyla gidiyordu. Etraftaki esinti sanki onu uyandırmak istermişcesine sert bir şekilde üzerine vuruyordu. Ian bir an hareket etmek için uygun bir şey düşünmeye başladı. Önce ses tellerini kontrol ediyor gibiydi. Bağırmak istiyordu ama yapamıyordu. Kolunun biraz daha yukarıda olması ve garip bir şekilde dersinin altından çıkan kemikimsi görüntü insanımın içini ürpertiyordu. Ian doğrulmaya başlamadan gözlerine inen bir öfke bulutu buğulu mavi gözlerinin arasından dışarıya kırmızı bir öfke parıltısı yaymıştı. Yerinden doğrulmya çalışırken sağlam kolundaki eliyle tuttuğu asasını sıktı. Ve gözlerini onu bu hale getiren sarışaına kilitlemişti. Öfkeyle yanıyordu içi. Öfkesi için kurduğu barikat yıkılmış gibiydi. Çünkü yüzünde sakinlik ve soğukkanlılıktan eser yoktu. Öfkeyle kırışmış ve kinle beslenmiş gibiydi. Asasını hızla karşısındaki gözlerini kilitlediği sarışın kıza doğrultmuştu. Büyülü sözcükleri karşısındaki sarışın kızla aynı anda söylemişti. Ama en fazla ses Ian'nın öfkeli ses tonundan çıkmıştı.

"Expulso!*"

*Expulso:Önüne çıkan her şeyi patlatan büyü

Out:Rp donmuştur.Dm bekleniyor.
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-kart-f86/ryan-o-ba
Paula Lilith Silimauré

Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu LideriUluslararası Büyücüler Konfederasyonu Lideri
Paula Lilith Silimauré

Mücadele Tarafı : Silimauré.
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Anka.

Dalaşma - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Dalaşma   Dalaşma - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 16, 2009 3:29 pm

Bella Lazêrniã Mainley[12], Fëanor Ian Úmarth [8]

Bella’nın Expelliarmus büyüsü hala devam eden keyfinin etkisiyle fazla iddialı bir psikolojiyle gönderildiğinden havada kalıyor. Ian’a ulaşamadan sönen kıvılcımlar karşısında genç cadının sinir katsayısı yükseliyor gibi. Ian ise kırık koluna rağmen harcadığı güç sırasında dengesini biraz daha yitiriyor ve kemik derisini zorlamaya başlıyor. Bir an evvel hastane kanadına gitmesi gereken öfkeli büyücünün nefesleri sıklaşıyor.

Fëanor Ian Úmarth 90-10=80 can puanı
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/lejant-f86/paula-lilith-sil

Dalaşma

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2