AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

V. Sezon Kapanış Şöleni

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Stephanie Elenora Mason

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Stephanie Elenora Mason

Mücadele Tarafı : Aydınlık
Rp Sevgilisi : Muck Aslı'nın Henry'e =)) O beni seviyor mu ?
Kan Durumu : Melez
Patronus : Tekboynuzlu at

V. Sezon Kapanış Şöleni - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: V. Sezon Kapanış Şöleni   V. Sezon Kapanış Şöleni - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 18, 2009 3:16 pm

Hannah sabah uyandığında heyecandan dans ediyordu.Yatağını düzelttikten sonra Kızlar Tuvaleti'ne gitti ve yüzünü yıkadı.Saçınıda bir güzel yaptı.Uzun bir dönemin sonuna gelmişti.İçinde karmaşık duygular vardı.Bir yandan dönemin bittiğine seviniyor,bir yandanda okuldan ayrılacağına üzülüyordu.Koşa koşa Büyük Salon'a indi.O sert kapıyı açar açmaz bir uğultunun içine girdi.Tüm Bina'ların masasında lezzetli ve bir o kadar güzel kokan yemekler vardı.Herkes çok mutluydu.Ama bir yandanda dönem bittiği için üzülenler vardı.Kimse susmuyor,bir dönem boyunca yaşadıkları güzel olayları anlatıyordu.Hannah Gryffindor Masası'na gitti.Boş bir yer buldu ve oturdu.Salon çok kalabalık olsada daha birkaç profesör ve çoğu öğrenci gelmemişti.

Hannah Gryffindor'lu arkadaşlarıyla konuşmaya başladı.''Bir dönem ne kadar çabuk bitti değil mi?''Arkadaşlarıda ''Evet!'' anlamında kafalarını salladılar.Ama herkes yemek yemekle meşgul olduğu için birden sessizlik bastırdı.Hannah'da eline çatalını aldı ve kızarmış büfteklerden birini ağzına attı.Hannah annesine bir baykuş gönderecekti.Birinci dönemin bittiğine haber verecekti...
Angela Evelyn D'Amore

GezginGezgin
Angela Evelyn D'Amore

Mücadele Tarafı : Karanlığın Ordusu
Rp Sevgilisi : Marshall Bruce Mathers [forever]
Kan Durumu : Safkan

MesajKonu: Geri: V. Sezon Kapanış Şöleni   V. Sezon Kapanış Şöleni - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 18, 2009 3:34 pm

Sebepsizce bir terkedeiş, bir gidiş...

Peki neden buradan kaçma isteği duymuştum? Neithan'ı neden unutamıyordum?! Bunları bugün, Hogwarts'a geri dönene kadar düşünmüştüm. Ve hiç bir sonuç elde edemeyince de geri dönmeye karar vermiştim.

Kimseye haber vememiştim gidişimden... Haber verseydim biri beni durduracaktı, ama durmam şu anki halimden daha berbat olacağım anlamına geliyordu. Fakat aklımda hala sorular vardı. Gelmek için neden dönemin bitişini beklemiştim ki? Kimin umrundaydım acaba? Şölene gitmeli miydim? Bla bla bla... Beynimin içini kemiren bu düşüncelerden tek kaçışımdı belki de
geriye dönüşüm. Kalbim ikinci kez kırıklarlar doluydu. Ve Billy'i özlemiştim. Bunca sürede onu sevdiğimi anlamıştım. Bu bir kazanç mıydı?

Ş
ölen bitmek üzereyken büyük,ihtişamlı kapıdan balo salonuna gidiyordum. Caprice'in sesini duyduğumu hissetmiştim.
"Tamam millet, bu kadar duygusallık yeter! Ee, bu kutlamayı burada sonlandırmayacağız değil mi? Buradan sonra nereye gidiyoruz? Partiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!"
Hiç bir zaman değişmeyeceğini biliyotrdum, aynı heyecanlı kız... Ve çevresinde yine herkes var... Acaba benim yokluğumu farketmişler miydi? Kapıdan içeri girdiğimde geriye dönüp gidip-gitmeme düşünceleriyle ikilem içine düşmüştüm...

Şimdi ne yapmalıydım?

http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/angela-d
James Simon Lorgoff

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
James Simon Lorgoff

Mücadele Tarafı : SD

MesajKonu: Geri: V. Sezon Kapanış Şöleni   V. Sezon Kapanış Şöleni - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 19, 2009 12:13 am

Çok geç kaldığının farkındaydı. Oscar’ı zapt etmek zor olmuştu. Elinden geleni yapsa da baykuşunu kafese koymamış ve iyi eğitimli kuşun kendisinden önce eve gitmesine izin vermişti. Annesi ile halası bu yıl karşılaştıklarında neler olacaktı çok merak ediyordu ; ancak kafa yormak istemiyordu. Şenliği kaçırmak umrunda olmadığından hafifçe açtığı saçlarını omzuna döktü ve ardından da cüppesini üzerine geçirdi. Köpeğini de, onun için özel hazırlanmış kafesine koyduktan sonra, garip ve ince çığlıklarını ardında bırakarak Büyük Salon’a inmek üzere merdivenleri bir bir geçti. Kapılardan gelen kokuya teslim olup, ellerini arkadaşlarına sarılacakmış gibi uzatarak içeri girdi. Caprice’in ‘’ Parti! ‘’ diye bağırdığını duyduğunda kahkahayı basıvermişti. Hemen önünde duran Angela’yı da koluna takıp sürükledi. Kilitlenmiş gibi duran kıza bakıp konuştu. ‘’ Tadını çıkar, işkence bitiyor. ‘’ Ardından onu daha sonra alıp götürmek üzere olduğu yerde bıraktı. Kızların yanına gidip ortalarına girdi ve hepsine teker teker sarıldı. ‘’ Planlar neler millet? Hadi parti bitiyor. Yatakhanedeki son gecemizi de tatilde neler yapacağımızı konuşarak değerlendirelim! ‘’ Hepsinizi hafifçe gıdıkladı teker teker. Ve geldiği gibi geri gitti. ‘’ Biz ortak salondayız! ‘’ Bıraktığı yerde bekliyor olduğunu gördüğü Angela’nın koluna girdi. ‘’ Hadi gidelim başım şişti. Kızları salonda bekleriz. Yeni bir büyü öğrendim. Odada mevsimleri değiştiriyor. Onu denerim hem, vakit geçer. Hadi Angie, gel.’’ Kızı yanında bir oyuncak bebek gibi sürüklediğinin farkında olmadan, çıkması gereken tek katı tırmanıyordu. Lizz, Alexis, Caprice ve Rosalie’nin ardından geleceklerine emindi. Ortak salonda sabaha kadar sohbet edeceklerdi.
Caprice Anna Flower

V. SınıfV. Sınıf
Caprice Anna Flower

Mücadele Tarafı : ZAY
Rp Sevgilisi : Ruhumu çaldı
Kan Durumu : Asil Kan
Patronus : Bengal Kaplanı

MesajKonu: Geri: V. Sezon Kapanış Şöleni   V. Sezon Kapanış Şöleni - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 19, 2009 10:54 am

-Hey! Paula buradayız. Selam Angela, seni gördüğüme sevindim. Bize anlatacak epey hikayen olmalı, ee nerelerdeydin? bakışlarını Angele'dan paulaya çevirdi.

Angela’nın donuk bakışlarını anlayışla karşılamak gerekiyordu. Kızcağızın bunalımda olduğu gün gibi açıktı. Paula’yı görmek onu amma da mutlu etmişti, arkadaşlarından ayrılma hissi yeniden yüreğine çökmeye başlamıştı. Hüzün ve mutluluk, bu nasıl bir çelişkiydi! Kendisine sarınla Paula’yı daha da sararak derinden bir iç çekti. Daha yeni gelmişti nereye gidiyordu?

-Git bakalım, gidin bakalım, yahu yeni geldik, açım ya, azıcık yemek yeseydik. Öf tamam geliyorum. Hadi kızlar, kişisel partimizin verme zamanı gelmedi mi?, derken yüzünde hınzır bir gülümseme vardı.

Kıkırdamalar eşliğinde giden dostlarının ardından baktı. Lizz’in koluna girerek diğer kolunu Rosa’in beline sardı. Dostluk güzel bir duyguydu. Kaşla göz arasında Rose’un Aaron’a attığı bakışı da görmüştü. Bu güzel cadının aşk hikayelerini gerçekten de özleyecekti. Alexis önden kızlar arkadan güle oynaya salonu terk ettiler. Paula’nın köşeye sıkıştırılıp, bunca saat nerede oyalandığının hesabı sorulmalıydı. Gıdıklamalar ve kahkahalarla şenlendirilecek bir ortak salon vardı. Sohbet eşliğinde ayakları daha da hızlandı.

-Antoni yi gören oldu mu kızlar? Hangi kızın peşinde acaba ? Rose gıdıklamasana beni, Bill de yok. Belki ortak salonda bizi bekliyorlardır. Acaba hep beraber…

http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/caprice-
James Simon Lorgoff

James Simon Lorgoff

Mücadele Tarafı : SD

MesajKonu: Geri: V. Sezon Kapanış Şöleni   V. Sezon Kapanış Şöleni - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 19, 2009 6:30 pm

Kapanış Şöleni sona ermiştir. Hogwarts kapanmıştır. İyi tatiller.

V. Sezon Kapanış Şöleni

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-
» Ortak Salon ( IV. Sezon)
» VI. Sezon Ortak Salon