AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Bunalım

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Angela Evelyn D'Amore

GezginGezgin
Angela Evelyn D'Amore

Mücadele Tarafı : Karanlığın Ordusu
Rp Sevgilisi : Marshall Bruce Mathers [forever]
Kan Durumu : Safkan

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 7:41 pm

-Bak, lütfen bana böyle iltifatlar etme, herkes kusursuz bir yanım olduğunu söyler ama iltifatlardan hoşlanmam!
-Pekii.. saygısızlık etmek değildi amacım.. Hem sınırımı hep bilirdim.. Ama bu sefer biraz taşkınlık yaptım sanırım.. Kusura bakma lütfen..

Biraz hayal kırıklığı vardı Ang'de.. Morali zaten bozuktu, bu bozukluğu düzeltebileceğini düşündüğü kişiyle de arası bozulmuş gibiydi..

" Şey.. Sanırım neden Hufflepuff'a gittiğimi anladım.. Çok sıcakkanlı, herkesle arkadaş olabiliyordum.. " diyen Ange kafasını öne eğdi ve karşısında hala dokunmadığı profiterolü buldu.. Ahh çikolata.. Her zaman kısa sürelide olsa dertlerin bitiş noktası olmuştur Ange için.. Ki genelde herkes için de böyledir.. Bir karşık aldıktan sonra çikolatanın verdiği mutlulukla tekrar konuşmaya devam etti.. Fakat kafası hala yere doğru bakıyordu.. "Muggle'lar hariç tabiiki de" sözlerini ekledi...

"Hiç bir slytherinlinin herkesle ayırt etmeden arkadaş olduğunu, kolayca yenik düştüğünü ya da kırıldığını gördün mü?? Belki çevremde asla belli olmaz kırılganlılığım, ehr şeyi gülümseyerek atlatyorum.. Daha doğrusu atlatabildiğimi sanıyorum ama sadece kendimi ve çevremdekileri kandırıyorum.. Bunlarla daha mı kötü oluyorum ??Hayır.. Hiç de berbat hissetmiyorum... Tam da tersi kendimi daha güçlü, daha hırslı hissetmeme neden oluyor.." dedi .. Artık tatlıya ihtiyacı yoktu.. Ve kafasını kolaylıkla yukarı kaldırıp Dafnié'nin gözlerine bakabiliyordu.. "Kendimi bildim bileli insaları aldatmak,hilebazlık,ihanet vb. tüm kötülükler yaparım.. Yapmaya da devam ediyorum.. Yalana asla başvurmam zaten.. Gerçekler ortadadır zaten.. Ve hala böyleyim.. Konuştuklarımızla alakası nedir hiç bir fikrim yok!. Ama ben adece iyi anlaşabileceğimizi düşünmüştüm.. Bazı endişelerinn gözlerinden çok belli oluyor.. Sınırımı aştığım için tekrar özür dilerim.. Benim hatam.. Unutmuşum.. Sen bir profesördün.. Benim profesörlerimden biri.. Sana asla yakın hissetmemeliydim.. + ben okulda sıradan bir öğrenci olabilirdin.. Tek böyle karşılaşmalarımızda falkan iyi anlaşabileceğimizi düşünmüştüm.."

dedi.. Gözleri hala Dafnié'ye bakıyordu.. Aklına gelen tüm her şei söylemişti.. Ve gözlerinden kırılganlıkla beraber içinde ki hırsı,kötülüğü uyandıran karmaşık hislerde okunabiliyordu Ange'nin..

http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/angela-d
Jacquéline Bennett

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Jacquéline Bennett

Mücadele Tarafı : ÖY.
Rp Sevgilisi : Oliver Jack Derrick (LL).
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Basilisk.

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 7:48 pm

Dafnié, Angela'nın uzun konuşması hiç eksiksiz dinlemişti. Ama, kendisi uzun konuşmaktan nefret ederdi. Yalnızca sinirlendiğinde çok aşağılayıcı upuzun cümleler dökülürdü dudaklarından. Angela'nın onca söylediği şeye verecek yalnzıca bir kelimelik cevabı vardı; 'Harika!' Sıcak çikolatasını, masanın üzerine koymuş ve ellerini bacaklarının arasına almıştı. Denizi andıran gözlerini ise Angela'nın üzerine dikmiş, sanki birşey bekliyormuş gibi ona bakıyordu. Angela, sanki Dafnié'nin istediği şeyi bulmuş ve ona cevap vermek istercesine Dafnié'ye bakıyordu, ancak Dafnié'nin nedenini bilmediği bir kırgınlık vardı küçük kızın gözlerinde...
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/dafnie-l
Angela Evelyn D'Amore

GezginGezgin
Angela Evelyn D'Amore

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:03 pm

"Harika!" Dafnie'ni bir cevap daha beklediği çok belliydi.. Yine sert bakışlar atıyordu..Ruhsal yönden çöküntü yaşaması gerekn Ange'nin gözlerini artık hırs bürümüştü.. Uzun zamandır böyle hissetmediği için garipsemişti bu halini.. Saygısızlık yapmak ya da kötü şeyler söylemeyi hiç istemiyordu. Ancak sinirlenmişti bir kere gözü hiç bir şeyi göremez olmuştu.. Kimse durduramazdı artık Ange'i..

"Ne yani?? Bunca sözden sonra sadece bu mu ?? 'Harika!' evet Harika !! iltifatları sevmiyorsun bu her halinden belli. Ama asıl endişelendiğin konunun bu olmadığı çok belli.. Açık konuşayım mı Dafnié.. Pardon BAYAN WALDORF .. Sizi kendime örnek almak benim için bir gururdu.. Ama nedenini bilmediğim bir şekilde hala idolüm olmayı başarabiliyorsunuz.. IIıhh..! Yeter yaa.. Bugün üzülmeye değmeyecek bir şey yüzünden moralim bozuktu! .. Tek istedğim konuşabileceğim biriydi.. Madem konuşmak istemediniz neden masama oturdunuz ??! .. Tüm endişenizi anlayabiliyorum Daf.. Bayan Waldorf.. Okulda da böyle davranmamdan korkuyorsunuz.. Bakın. Ben çok insan gördüm.. Ve gözlere bakıldığında gerçekleri görmek o kadar da zor değildir.. Endişelisiiz.. Ve Şu anda keyfinize doyum olmuyor.. Bunun gayet farkındayım.. Gücüm eyetebilseydi şu anda sizi şekilden şekle bile sokmayı isterdim.. Lanet olsun ki daha ezik gibi görünen sıradan bir öğrenciyim.. Siz de küçükken böyle değil miydiniz yoksa! Bunu derken ezik demek istemiyorum.. Çünkü bende ezik değilim.. Ki olmaya da niyetim yok... Kimseye boyun eğmem,alttan almam.. Herkese haketiği gibi konuşurum ben.. rütbesi,yaşı hiç önemli değil bu konuda... Hufflepuff'lı olmam gereği susmam,alttan almam, sevimli gözükmem gerekmiyor.. Tam tersine kötü gözükmeyi,,bakışlarımla insanlardan kendimi soğutmayı çok istiyorum.. Ama siz hala bunu anlamadınız sanırım.. Benimle ilgili bir sorununuz varsa söyleyin de ikimizde kurtulalım değil mi ?? Yoksa bu iş kötüye gidecek.. Karşınızda yenik düşebileceğimi bile bile sizle bu ruh haliyle her türlü tartışmaya, kavgaya bile girebilirim.. Karşımdakinin benden daha kötü,daha güçlü ya da daha tecrübeli olması beni bağlamaz.. Yenileceğimi bile bile ben yine de savaşırım! En azından bulunduğum cepheye yararım dokunabilir.. Ki ben aynı cephe de olduğumuzu düşünüyordum.. Ve aynı cephedeysek de .. Bu yaptığımız iç savaştan başka bir şey olmaz.. ! "

Ange içinden gelen her şeyi söyleyemez oldu birden.Boğazı düğümlenmiş gibi hissetti.. Tüm istediklerini ona söyleyemiyordu.. Söylemek istiyordu ama sonu gerçekten kötüe gidebilecekti..
Jacquéline Bennett

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Jacquéline Bennett

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:14 pm

Dafniié yine Angela'dan beklemediği kadar uzun bir cevap almıştı ama asıl beklenmedik şey Angela'nın agresifliğiydi. Dafnié, kaşlarını çatmış sinirli bir şekilde ona bakıyordu ve ne söyleyeceğini düşünmeye başlamıştı. Doğru kelieleri bulduğuna emin oldktan sonra dudaklarını yine birbirinden ayırdı ve kaşları hiç olmadığı kadar çatık bir halde; 'Angela! Yeter! Sıkıldım tüm bunlardan! Sen, senin çok çabuk sinirlenen bir karakterin var ve ben bunu kaldıramam. Eğer bana 'Bayan Waldorf' demekten hoşlanmıyorsan, okul içinde dilinin sürşmeyeceğinden yüzde yüz emin olmak istiyorum. Tamam, bazı kişilerin bazı davranışlarını kaldıramıyor olabilirsin ama bu senin için iyi değil. Şimdi kendini toparla ve yerine sakince otur.' Dafnié, adeta sinirden köpürmüş bir biçimde ilk defa kendisinden küçük biri ile böyle konuşmuştu. Angela'nın daha da çok kırılmamasını dileyip o da sıçrayarak kalktığı sandalyesini kendine çekti ve oturdu.
Angela Evelyn D'Amore

GezginGezgin
Angela Evelyn D'Amore

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:24 pm

'Angela!
Yeter! Sıkıldım tüm bunlardan! Sen, senin çok çabuk sinirlenen bir
karakterin var ve ben bunu kaldıramam. Eğer bana 'Bayan Waldorf'
demekten hoşlanmıyorsan, okul içinde dilinin sürşmeyeceğinden yüzde yüz
emin olmak istiyorum. Tamam, bazı kişilerin bazı davranışlarını
kaldıramıyor olabilirsin ama bu senin için iyi değil. Şimdi kendini
toparla ve yerine sakince otur.'

Sonunda karşısındakini de sinir etmişti.. Kendisiyle gurur duyan Ange aslında çok berbat hissediyordu.. Dafnié'nin dediğii yaptı ve sakince yerine oturdu..

"Bundan emin olabilirsin.. Hiç bir şekilde okulda yılışıklık yapmam.."

dedi.. O kadar berbat hissediyordu ki.. Gözlerini yere dikmişti.. "Ahh şu vicdan azabından nefret ediyorum!" diyordu içinden.. Pişmandı.. Gözleri sanki dolmuş gibiydi.. Ama bu güçsüz kaldığını gösterirdi. Ki asla güçsüz görünmek istemiyordu.. Utancından kıpkırmızı kesilmişti.. Konuşmamak için kendisini zor tutuyordu.. Ve bunun te çözümünün bol bol yiyerek ağzının kapalı olmasının olacağını anlamıştı..

-Bana bir Alman Pastası!
-Alman Pastamız yok efendim
-O halde ne işe yarıyorsunuz siz.. Pastahane değil mi burası ! Neyse.. Bana Bir sosisli bir de karışık pizzalardan o zaman
-Pizzza?? Sosisli kalmadı
-Ahh ! kahretsin.. Bugün her şey beni bulur zaten.. O zaman. hmm.. bana birr.. Pasta.. Çikolata parçacıklı,antep fıstıklı,çikolatası çok yoğun ve içinde her hangi bir meyve ya da başka bir şey bulundurmayan bir pasta lütfen.. dilim değil.. en küçük boyundan getirin lütfen..
Jacquéline Bennett

Jacquéline Bennett

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:31 pm

Dafnié, yoğun duygular içinde olan Angela'nin gözlerinin içine bakıyor, ne hissettiğini anlamaya çalışıyordu. Sakin bir tavır takındı ve Angela'ya cevap verdi; 'Unutma Angela, bugün yalnızca bir istisna... Bir daha beni böyle sıcakkanlı göremeyebilirsin. Kıymetini bil.' dedi ve cümlesinin sonunu alaycı bir tavırla tamamladı. Angela'nın içindeki hisleri bir türlü çözemiyordu. 'Keşke Angela daha açık olabilse, her an duygularını bana açıklayabilse.. Kahretsin, ben neden birkaç kişiye kadar çok değer vermeye başladım? Tamam Dafnié bunu bir sonunu getir artık. Başkalarına vereceğin değerlerin ölçüsünü ayarlı tutmalısın.' diye mırıldandı. Angela'nın bunları -kendi deyimiyle saçmalıkları- duymamuş olmasını diliyordu. Ki, bundan emindi.

En son Dafnié Lily Waldorf tarafından Ptsi Mart 09, 2009 9:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Angela Evelyn D'Amore

GezginGezgin
Angela Evelyn D'Amore

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:38 pm

-Unutma Angela, bugün yalnızca bir istisna... Bir daha beni böyle sıcakkanlıgöremeyebilirsin. Kıymetini bil.
-İıi o zaman. Neden bu kadar soğuk olduğunu anlatır mısın ??

Ange.. biraz tersler gibi söylemişti bunu.. Ama bu durum gayet normaldi. Daha yeni yeni sakinleşiyor,kalp atışları daha yeni düzenli atmaya başlıyordu.. Dafnié'nin ona öyle bakması Ange'nin kendisini uzayllı gibi hissetmesini sağlamıştı.

" Peki sence ben nasıl biriyim?"
Jacquéline Bennett

Jacquéline Bennett

Bunalım - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 2 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:41 pm

Angela'nın garip soruları neredeyse Dafnié'yi deki edecekti ancak onun için buna katlanmalıydı. Derin bir nefes aldı, bir süre bekledi ve içini çekti. Bugün konuştukları herşeyi kafasında sıralıyor, verecek bir cevap arıyordu. Her zamanki gibi bu sıralama süreci bittikten sonra kelimeleri seçmeye geçekti Dafniéç Ama bu seferki biraz daha fazla vakit alacak gibi görünüyordu. Angela'nın soruları çok garipti. Böyle soruları nereden buldğuna bir türlü akıl erdiremeyen Dafnié, sonunda doğru kelimeleri binleresinin arasından seçtiğine emin oldu. Dudakları her zaman olduğu gibi yine kenetlenmişti. Onları güçlükle açarak cevap verdi. 'Bilmiyorum Angela, bilmiyorum... Ama, ama ben kendimi böyle seviyorum. Eğer, arkadaş olacaksak sen de beni böyle kabul etmelisin!....'

En son Dafnié Lily Waldorf tarafından Ptsi Mart 09, 2009 9:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Bunalım

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki