AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Bunalım

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Angela Evelyn D'Amore

GezginGezgin
Angela Evelyn D'Amore

Mücadele Tarafı : Karanlığın Ordusu
Rp Sevgilisi : Marshall Bruce Mathers [forever]
Kan Durumu : Safkan

Bunalım - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 3 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:46 pm

" Bu soruma şaşırmıi gibisin.. Birden duraksadın.. Neyin var ?"

Ange bazı zamanlar böyle acayip sorular sorardı çevresindekilere.. Ve genelde arkadaş olmak, bazı şeyleri öğrenmek için sorardı farkında olmadan.. Dafnié'de merak ettiği tek şey arkadaş oluğ olamayacaklarıydı.. Ciddi anlamda onla Hogwarts'ta olmasada en azından dışarda bir yerde.. Hogwarts'tan kimsenin olmadığı ortamlar da rahatça konuşmak,gülüşüp eğlenmek isterdi.. Acaba çok şey mi istiyor du Angela?? Tüm bu sorunlar varken nasıl da rahat olabilirdi ki?? Her şey onu buluyormuyş gibi hisseden Ange ne zaman mutlu olabileceğini ya da Elena'dan başka onu kimsenin mutlu edip edemeyeceğini çok merak ediyordu... Ve bir an önce Hogwarts'tan mezun olmayı bekliyordu.. Çünkü o zaman her şey daha değişecekti..

En son Angela D. L. Elfric tarafından Ptsi Mart 09, 2009 8:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/angela-d
Jacquéline Bennett

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Jacquéline Bennett

Mücadele Tarafı : ÖY.
Rp Sevgilisi : Oliver Jack Derrick (LL).
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Basilisk.

Bunalım - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 3 EmptyPtsi Mart 09, 2009 8:49 pm

'Angela, sen çok farklısın, beni anlaman gerekiyor... Senin karakterin, ... , senin karakterin diğerlerininkilere benzemiyor. Bak, ben çok konuşkan birid değilimdir. Böyle konuşmaya zorlanınca güçlük çekiyorum.' dedi Dafnié gözlerini güneşten Angela'nın kahverengi gözlerine kaydırarak. Her an, doğru kelimeleri bulup, doğru cümleler kurmak daha da zorlaşıyordu onun için, ama, Angela konuşmayı seven birisi gibi anında hızlı cevaplar verebiliyordu. Bu da Dafnié'nin gözünden kaçmamıştı elbette... Angela'nın karakteri, Dafnié onu tanıdıkça daha da fazla su yüzüne çıkıyor ve Dafnié onu daha iyi anlıyordu. Dogwarts açılana kadar birbirlerini çok daha iyi tanıyacaklarına, çok daha iyi anlaşacaklarına emindi Dafnié. Angela'nın dersine özen göstereceğine, ona saygı duyacağına, ve daha bir çok şeyden emindi...
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/dafnie-l
Angela Evelyn D'Amore

GezginGezgin
Angela Evelyn D'Amore

Mücadele Tarafı : Karanlığın Ordusu
Rp Sevgilisi : Marshall Bruce Mathers [forever]
Kan Durumu : Safkan

Bunalım - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 3 EmptyPtsi Mart 09, 2009 9:06 pm

"Angela, sen çok
farklısın, beni anlaman gerekiyor... Senin karakterin, ... , senin
karakterin diğerlerininkilere benzemiyor. Bak, ben çok konuşkan birid
değilimdir. Böyle konuşmaya zorlanınca güçlük çekiyorum."

Ange bu sözlerin her bir kelimesini duydukça yüzündeki gülümseme daha da belli oluyordu.. Sonunda buzlar kraliçesinin buzları erimeye başlıyordu.. Ve Angela bundan büyük bir mutluluk duyuyordu..

"Aslında konuşmak güzeldir.. Tabii kelimeleri doğru kullanırsan.. Kelimeleri doğru kullandığın takdğirde hissettiklerini hepsini karşındakine anlatabilirsin.. Ama yanlış bir kelimeyi kullanırsan.. Ahh! işte o an yanlış anlaşılmalar birbirini kovalar ve dedikodular hızla yayılır.. Sonunda başın biraz belaya girebilir.. Tabii bunlar olmayadabilir.. Sadece en kötü ihtimalini sana söyledim.. Zaten insanların başını en çok belaya sokan bunlar değil midir?? Dedikodu,dedikodu,dedikodu.. Bence çok saçma bir şeydir bu.. Ya bir kişinin arkasından konuşmak çok mu güzelki millet hep bunu apıyor. Biriyle derdin varsa git karşısına söyle.. Çünkü çevrendeki kişiler bunu duyunca 'A' dediğin şeyi konuştuğun kişiye 'B' olarak yetiştirirler. Ve başın yine balaya girer. "

Ange eliyle o koca çenesini kapattı.. Bu kadar çok konuşmak onu iyicene şaşırmıştı.. Normalde de çok konuşurdu ama mantıksız konuşurdu.. Bu sözleri kendisinin söylediğine bile inanamıyordu.. "Konuşmamam gerek.. Konuşmamam gerek.." diye sayıklıyordu içinden.. Aklına siparişler geldi..

- Bu pastahanede hiç bir sipariş zamanında gelmezmi ??

diye bağırdı alaycı ve şaka yapar bir biçimde.. Artık morali düzelmişti.. Pastahaneci Angella'ya yine kızdığı için bakmak istemişti. Ama Ange'nin gülümseyen suratıyla karşılaşınca kendisi de gülümsemiş ve Ange'nin siparişlerini kendisi getirmişti ...

- Buyrun genç bayan.. Bir karışık pizza ve bir de özel yapım çikolata parçacıklı,yoğun çikolatalı ve antep fıstıklı pastanız..

-ahh çok teşekkür ederim..

diyen Ang yaklaşık yarım saat sonra Dafnié ile birlikte pastahaneden çıkmışlardır...

RP OUT: Kuzu yaa tren için rp yapmam gerekiyor ve bu rp'yi bitirmem gerekti =/

http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/angela-d
Jacquéline Bennett

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Jacquéline Bennett

Mücadele Tarafı : ÖY.
Rp Sevgilisi : Oliver Jack Derrick (LL).
Kan Durumu : Safkan.
Patronus : Basilisk.

Bunalım - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Bunalım   Bunalım - Sayfa 3 EmptyÇarş. Mart 11, 2009 4:51 pm

RP Out: Ben de şimdi bitirmek için geliyordum (:
http://sihirdunyasi.roleplaylife.net/karakter-karty-f86/dafnie-l

Bunalım

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3