AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Sohbet

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Frederick C. O'Brien

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Frederick C. O'Brien

Mücadele Tarafı : Where the grass is much greener
Kan Durumu : Safkan

Sohbet - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sohbet   Sohbet - Sayfa 2 EmptyPaz Şub. 15, 2009 4:53 pm

Kendini tanıtmaya hazırlanırken biraz düşündü Eileen.Sonra da kelimeler ağzından döküldü:

" İş hayatımın dışında özel olarak ben kendi halimde biriyim sanırım. Kimseye bulaşmayı pek sevmem. Pek arkadaşım olduğu da söylenemez. "

*Ne agresif ne aşırı popüler* diye düşündü Frederick.Sohbet ilerledikçe daha da ısınıyordu Eileen'e.Onun da fazla arkadaşı olmadığını öğrendiğinde dudakları yavaşça kıvrılmıştı.Eileen'i o kadar benimsemişti ki sanki onlar birkaç yıldır tanışıyormuşçasına rahat rahat oturuyordu bankta.Ayaklarını iyice yaymıştı.Bağcıkları da açıktı ama ne zaman bağlasa tekrar açılıyordu.Saçı başı da düzgün değildi fakat düzeltmeye luzüm görmüyordu çünkü Eileen'in bunları önemsemediğini biliyordu.Bunu hareketlerinden ve konuşmasından rahatça anlamıştı.Eğer bu konuşma ilerlerse çok iyi arkadaş olabilceklerini anlamıştı Frederick.Hatta belki arkadaştan da ötesi...

Eileen konuştuktan sonra parmaklarına baktı ve bir şeyler saymaya başladı.Frederick ne saydığını tahmin edebiliyordu ama emin değildi.O sırada ellerini bankta oturduğu yere dayadı ve ayaklarını sallamaya başladı.Ne kadar da tatlı gözüküyordu.Onu izlemekten zevk alıyordu.Konuşurken Fred'den ziyade ayaklarına bakıyordu...

" Onun dışında kitaplar ve tılsımlar vazgeçilmezim. Vaktim çoğu bu zırvalıklar geçiyor ve yeni, eski tüm sihirleri arşivlemeye çalışıyorum."

*Zaten sevmese tılsım profesörü olmazdı heralde* diye düşündü Fred.Okuldayken en sevdiği ders Tılsım dersiydi.Çünkü en işe yarar büyüler öğretiliyordu.Mesela Bitkibilim'i sevmezdi.Abuk subuk bitkiler hayatının neresinde işe yarayacaktı ki? Hele hele Biçim Değiştirme.*Bir fareyi kupaya dönüştürdün de ne oldu?* diye düşünürdü hep.Fakat Tılsımlar öyle değildi.O derste öğretilen büyüler çok kullanışlı ve işe yarardı.Mesela Çağırma büyüsü,Uçurma büyüsü, İtme büyüsü gibi.Diğerlerine göre en başarılı dersi de oydu zaten.Öte yandan *Sihir arşivlemek ha* diye düşündü.Yeni sihirler öğrenmeyi severdi ama onları arşivlemek aklının ucundan geçmemişti daha önce.
Sonra onu izleyen Fred'e aniden dönerek devam etti:

" Aslına bakarsan bende senin hakkında genel bilgileri biliyorum. Ya sen nasıl birisin?"

Böyle bir soru beklemeyen Fred kendini nasıl tanımlayacağını düşünmeye başladı.Kendi özelliklerini tanıtmaktan nefret ederdi çünkü bu Fred'e çok saçma gelirdi.İnsanın kendine objektif bakamayacağını düşünürdü hep.Genelde iyi taraflarını abartarak söyler ve kötü yanlarını laf arasında geçiştirir istemeden de olsa derdi arkadaşlarına.Ama şimdi yanında onu tanıtacağı biri olmadığı için iş başa düşmüştü.Sözlerini iyice bir taradıktan sonra konuşmaya başladı:

"Hmm ben nasıl biriyim...Ben neşeli biriyim denilebilir.Çok konuşmayı severim.Rahat olmayı ve samimi insanları severim.Yani senin gibi." dedi.Son cümlesinde biraz utanmıştı.

"Ayrıca Quidditch'i çok severim.Bunu zaten biliyorsundur.Daha önce hiç Quidditch eldiveni taktın mı bilmiyorum ama onların bir kilidi oluyor ya? Onları açıp kapamayı çok seviyorum.Ayrıca koşmayı da çok severim.Havanın yüzüme çarpıp ordan kulaklarımı sıyırmasını seviyorum.Gabrielle adında Hogwarts'ta okuyan bir kardeşim var.Ona sataşmayı da çok seviyorum.İşte ben böyle biriyim.He bir de Bludgerları birilerinin kafasında patlatmaktan hoşlanıyorum." dedi.

*Ve sanırım senden hoşlanıyorum Eileen* diye düşündü.
Eileen Garcia

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Eileen Garcia

Mücadele Tarafı : Doğduğundan beri Ölüm'le
Patronus : Sırtlan

Sohbet - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sohbet   Sohbet - Sayfa 2 EmptyPtsi Şub. 16, 2009 5:39 pm

Kendini anlatırken adamın gözlerin içinde iki kelime mi belirmişti yoksa Eileen'in artık alıştığı gücünün bir oyunu muydu? Artık sihirli sözlere gerek yoktu, belki de! Sinirlerine hakim olmayı bazı zaman başarmadığını söylemediğine sevindi, aklındaki yansımayı duyumsadığında. Boşvermeyi yeğleyerek adama bakmaya devam etti. Ona soru sorduğunda bakışları hala üzerindeydi.

"Hmm ben nasıl biriyim...Ben neşeli biriyim denilebilir.Çok konuşmayı severim.Rahat olmayı ve samimi insanları severim.Yani senin gibi."

Eileen için neşeli olmak tarih öncesinde kalmıştı; fazla konuşmayı da sevmezdi. Ama rahat ve samimi geldiğinde bir hayli şaşırmış, bir o kadar da mahçup olmuştu. Yüzüne garip bir gülümseme yayılmasına da neden olmuştu. Samimi olmanın birkaç yüzyıl uzak olduğunu düşünürdü hep! Arda arda gelen diğer kelime ve cümleler Eileen'ı az daha kahkahalarla güldürecek kadar sıcaktı. Yüz mimikleri alışık olmayan bir şeyi için ise gülümsemekle yetindi; bakışlarını adamdan kaçırarak. Arada geçen Quidditch ile alakalı kısım oldukça eğlendirmişti Eileen'ı. Sevdikleri şeyler ne kadar basitti. Eileen'da basit şeylerden sevinmeyi çok isterdi. Bir an bir isme takıldı. Kardeşi Gabriella'yı biliyordu ve her kardeşler arası vukuat sanırım sataşmaydı. Yavaşça yerinden kalktı ve bakışlarını devirerek Frederick'e baktı.

" Biraz yürümeye ne dersin? "

Esen rüzgarın aniden ona çarpmasıyla saçları savrulmuştu. Yavaşça elini onlara doğru götürdü ve bir tarafa doğru toplamaya çalıştı. Hala bakışları adamdaydı ve onun banktan kalkışını seyretti.
Frederick C. O'Brien

Frederick C. O'Brien

Sohbet - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sohbet   Sohbet - Sayfa 2 EmptyPaz Mart 01, 2009 10:14 pm

" Biraz yürümeye ne dersin? "

Rüzgarın aniden esmesiyle Eileen uçuşan saçlarını toplarken Frederick'e bakmayı sürdürdü.Fred'de onun ricasını kırmayıp yavaşça ayağa kalktı.Yürümeyi pek sevmezdi.Üstünü başına şöyle bir düzeltti ve Eileen'in beraber yürümeye başladılar.

"Ee nereye gidiyoruz?"
dedi amaçsızca yürümelerine bir sonuç getirmek için.

Fred aklında gidebilecekleri yerleri şöyle bir taradı.Fairyleria Street sık sık uğradığı yerler arasında sayılmazdı.Dolayısıyla buraya gelirken gördüğü yerlerden başka şeyler gelmiyordu aklına.Bir an Diagon Yolu'na gitmeyi önermeyi düşündü ama sonra oranın çok kalabalık olacağını ve dolaşmak için uygun bir gün olmadığını düşündü ve vazgeçmeye karar verdi.Sonra aklına buraya gelirken gördüğü o peri heykeli geldi.Oturup onu izleyebilirdi.Hele yanında konuşacak biri varsa iş daha da eğlenceli bir hale gelebilirdi.Kafasında iyice ölçüp tarttıktan sonra öneride bulundu:

"Buralarda bir yerde sihirli gibi görünen bir peri heykeli vardı.Onun yanına gitmeye ne dersin?" dedi.

Gözleriyle de çevresine bakınıyordu belki heykeli görür diye.Ama öyle garip hissediyordu ki sanki heykeli görmese bile ona yaklaştığını hissedecek gibiydi.
Eileen Garcia

Eileen Garcia

Mücadele Tarafı : Doğduğundan beri Ölüm'le
Patronus : Sırtlan

Sohbet - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sohbet   Sohbet - Sayfa 2 EmptyPerş. Mart 12, 2009 12:38 am

Hafif rüzgarın yüzünü okşaması ile içindeki huzurun gölgesinde kalan zaman! Birinin yanında hissettiği tedirginliği yanındaki adamda hissetmediğini fark etti. 'Neden?' Onu hayran derecesinde tanıdığı için miydi? Saçlarını geriye doğru savuran rüzgara aldırmadan bakışlarını Frederick çevirdi. Yakından daha yakışıklı olduğunu sadece kendine itiraf etmek çok hoştu. Ona söylemeyeceğini bilerek yüzünü gülümseyerek çevirdi.

"Buralarda bir yerde sihirli gibi görünen bir peri heykeli vardı. Onun yanına gitmeye ne dersin?"

" Olur!"

Sorusuyla tekrar çevirdiği bakışlarını adamın dudaklarında gezdirdi. Her harfle değişen dudaklar! İnsanları böyle incelemeyi kesmeliydi. Neden ince hareketleri yakalamaya çalışırdı? Belki de en gereksiz ayrıntıları! Heykele yürümeye sessizce yürümeye başladılar. Kelimelerin tükendiğini hissediyordu. Yeni tanıştığı birine hayatı hakkında kısa sorulardan başka ne sorabilirdi ki... Fazla meraklı gözükmek isteyeceği en son şey olurdu. Parkın en son kıvrımında dönerken ikisinin de bakışları buluştu. Eileen hafifçe dudaklarını büktü ve sakin bir tavırla konuşmaya başladı.

" Senden sanırım buradan ayrılmalıyım. Artık dönmem gerek! Yüzyüze tanıştığıma memnun oldum. Sanırım benim için büyü"

Yavaşça elini adama doğru uzattı. Frederick'in verdiği aynı tepki ile elleri buluştu. Havanın etkisi ile soğuk eli onunkinin içinde biraz olsun ısaya dönüşmüştü. Gözlerini hafifçe kısarak yüzüne takındığı gülümseme eşliğinde onu selamladı. içinde oluşan duygu yeniden görüşmelerine dairdi. Frederick'in isteyip istemeyecğinin ayırdında değildi ama kendinden emindi. Görüşmek isteyeceği birine kısa sohbetlerinde dönüşmüştü. Elini aynı sakin tavırla çekti ve olduğu yerde dönüp geldiği yönün zıttına doğru ilerledi. Evine yürüyerek dönmek kısa anın düşüncelerini değerlendirmeye yetecekti.
Frederick C. O'Brien

Frederick C. O'Brien

Sohbet - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Sohbet   Sohbet - Sayfa 2 EmptyC.tesi Mart 14, 2009 12:56 am

" Olur!" dedi Eileen ve yürümeye başladılar.

Yürürlerken aynı zamanda sohbet ediyorlardı ama kelimeler zamanla tükeniyor gibiydi.Fazla özel sorular soramadıklarında konulara da kısıtlılık geliyordu.Fred normalde hoşlandığı kadınlarla hiç konuşamazdı hem de hiç.

Ama Eileen'den hoşlandığını zannediyordu?Ama onun yanında bu kadar rahat olabiliyorsa belki de yanılıyordu.Şıpsevdi sıfatını hayatı boyunca abarta abarta taşımıştı Fred.

Fred düşünceli düşünceli yürürken Eileen ona yavaşça dönüp:

" Senden sanırım buradan ayrılmalıyım. Artık dönmem gerek! Yüzyüze tanıştığıma memnun oldum. Sanırım benim için büyü" dedi.

Elini yavaşça uzattı.Frederick'te aynı tepkiyi vererek tokalaştılar.Eileen elleri ne kadar da soğuktu.Eileen Fred'i selamlayarak arkasını döndü ve zıt yönde ilerlemeye başladı.Şimdi Fred meydanda yalnızdı.Şöyle bir etrafına bakındı.Az önce ne kadar garip birşey yaşadığını farketti.Yeni tanıştığı birisinden hoşlandığını sanmıştı ve şimdi o kişi eve doğru gidiyordu muhtemelen
.*Herşey ne kadar basit?*
diye düşündü.Hala neden orda dikildiğini de bilmiyordu.Olduğu yerde dönerek evine Buharlaştı.

Sohbet

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-
» Biraz sohbet