AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Aranel Elensar'ın Odası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Reason P. Anderson

GezginGezgin
Reason P. Anderson

Mücadele Tarafı : Tarafsız
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Unicorn

Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 7:46 pm

Rea Aranel'in kapı açılmadan kendisi olduğunu anlamasına şaşırmıştı..Ama bunu nasıl bildiğini pek umursamadı.Gülümseyerek kapıyı araladı.Aranel kitap okuyordu.Acaba onu rahatsız mı ediyordu.Oturup oturmayacağını sorduğunu yavaşça geçip oturdu.Odayı inceledi..Güzel döşenmişti.Zevkli birinin döşediği belliydi.Şimdi gözlerini odadan çekip Aranel'e dikti..Ve yavaşça konuştu

- Ben..rahatsız etmiyorum değil mi ?.. Eğer ediyorsam..başka zamanda gelebilirim..

Aranel yorgun gözüküyordu.Gözleri kızarmıştı..

- Ben hem kitabımı alayım..Hemde seni bir ziyaret edeyim demiştim..Ama yanlış bir zamanda geldim sanırım..Sen.. çok yorgun gözüküyorsun.. dedi

Hafifçe doğruldu..Belkide gelmemeliydi..
Aranel E. Montgomery

GezginGezgin
Aranel E. Montgomery

Mücadele Tarafı : tarafsız
Rp Sevgilisi : yook ama aranıyor :P
Patronus : Ejderha

MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 7:53 pm

Aranel kafasını kaldırman reayı dinledi

- Ben..rahatsız etmiyorum değil mi ?.. Eğer ediyorsam..başka zamanda gelebilirim..

dedi rea pişmanlık duygusu içinde aranele bakarkan birden arael elindeki kalın kitabı sertçe kapatı ve birkaç dk rea ya baktı ardından hifif bir sestonu ile gözlerini ovuşturarak

-rahatsız etiğini kim söyledi rahatsız etseydin kapıyı çalmadan önce girmeyin derdim

dedi biraz esneyerek ardından rea söze girdi

- Ben hem kitabımı alayım..Hemde seni bir ziyaret edeyim demiştim..Ama yanlış bir zamanda geldim sanırım..Sen.. çok yorgun gözüküyorsun.. dedi

Hafifçe doğruldu..aranel ayağa kalktı ve

yorgun değilim sadece fazla kitap okuduğumdan gözlerim biraz kızarmış olabilir

dedi ilerideki kitap dolabına doğru yöneldi aralarından 2 kitap çekti ve bunları reaya vermek için yanına gitti ilk olrak bir kitap uzatarak

-bu senin kitabın ama bunda aradığın bilgiyi bulamasın burda basit iksirler ve lanetlerden bahsediyor

dedi ardından eski deri kaplı kalın kitabı rea ya uzatarak

-aradığın bilgiyi burda bulma olanağın daha çok
Reason P. Anderson

GezginGezgin
Reason P. Anderson

MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 8:01 pm

Rea Aranel'in sözleri üzerine onu izlemeye başaldı..Şimdi Aranel dolabından iki kitap çıkardı.Bir tanesi Rea'nın kitabıydı ama diğerini bilmiyordu.Aranel'in sözleri üzerine gülümseyerek iki kitabıda aldı.Onun verdiği kitabı açıp inceledi..Gerçekten daha çok işine yarayacak şey vardı.Gülümseyerek ona baktı ve konuşmaya başladı..

- Çok teşekkürler.. Bu aradığım şey benim için çok önemli..Fazlasıyla hemde..Üzerimdeki bu lanet..Aslında kimin tarafından yapıldığını çözdüm..Ama nasıl yok edeceğimi bilmiyorum..Bunu bulmam gerekiyor..

Bunları neden Aranel'e anlattığını bilmiyordu..Ama onunla konuşmak..Onunla birşeyler paylaşmak hoşuna gidiyordu..Rea genellikle sorunlarını birilerine anlatmazdı..Hatta sorunlarını anlattığı kişilerin toplamı bir elinin parmaklarını geçmezdi.Gözlerini kitaplardan kaldırıp yeniden Aranel'in buz mavisi gözlerine dikti..
Aranel E. Montgomery

GezginGezgin
Aranel E. Montgomery

MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 8:18 pm

Aranel oturmadan odnın diğer ucundaki mini bara doğru yöneldi rea konusmaya başladı üzerindeki lanetin kimin yaptığını anlatıyordu aranel bu konuya fazla girmemeye özen göstererek

-umarm bu olayı çözersiin

dedi elindeki boş kadehleri reaya göstererek

-içicek birşeyler istersin umarm

dedi ve elindeki kadehlere ateş viskisi doldurarak reanın oturduğu yere geldi ve elindeki bir kadehi reaya uzattı ardından reanın karşısındaki koltuğa oturdu ve kadeğini kaldırarak

-sağlığına
Reason P. Anderson

GezginGezgin
Reason P. Anderson

MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 8:23 pm

Rea Aranel'in uzattığı ateş viskisini yavaşça aldı.Ardından gülerek kadehi kaldırdı..

-Sağlığına
dedi

Ve bir dikişte bitirdi..Fazla içki içmezdi aslında..Ama içtiğindede hızlı içerdi.Bu yüzden çok sarhoş olduğunu hatırlıyordu.Daha doğrusu hatırlamıyordu.Neler olduğunu ne yaptığını hatırlıyamıyordu.Aranel'i süzerek

-Neler yaptın ? diye sordu sakince
Aranel E. Montgomery

GezginGezgin
Aranel E. Montgomery

MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 8:29 pm

Aranel reanın içişini izledi ve ardından bardağını tekrar doldururken rea

--Neler yaptın ?

diye sordu sakince rea araneli süzerek arıdan aranel reanın kadehini dolurup şişeyi sehpaya tekrara koyduktan sonra

-yaptığım pek birşey yokk eksikleri tamamladm ve gördüğün gibi takılıyorm ya sen

dedi bardğını bitirip tekrar doldurarak
Reason P. Anderson

GezginGezgin
Reason P. Anderson

MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 8:37 pm

Rea Aranel'in doldurduğu viskiyi yeniden bitirdi.Fazla hızlı gittiğini hissediyordu.Başka zaman bu kadar hızlı içmezdi ama şuan çok hızlı içiyordu.Rea Aranel'in yeniden dolduruşunu izledi..Sözü üzerine gülerek konuşmaya başladı..

-Seninkinden farklı şeyler değil..Yanlızca St Mungo'da buradan daha fazla hasta oluyor..Gerçi okul açılınca işin zor..Yanına birini yollamaları daha akıllıca olur.Baş edemeyebilirsin

Şimdi kadehi yeniden boşalmıştı.Aranel yeniden dolduruyordu..Rea gülmeye başlamıştı.Bir nedeni yoktu.Yanlızca gülüyordu.Bu iyiye alamet değildi.Aranel'e bakarak

-Sen beni sarhoş etmeyemi çalışıyorsun yoksa ? dedi gülerek
Aranel E. Montgomery

GezginGezgin
Aranel E. Montgomery

MesajKonu: Geri: Aranel Elensar'ın Odası   Aranel Elensar'ın Odası - Sayfa 3 EmptyPtsi Haz. 16, 2008 8:44 pm

aranel reanın kadehini doldruduktan sonra rea koonusmaya başladı

-Seninkinden farklı şeyler değil..Yanlızca St Mungo'da buradan daha fazla hasta oluyor..Gerçi okul açılınca işin zor..Yanına birini yollamaları daha akıllıca olur.Baş edemeyebilirsin

aranel kendi kadehini birkez daha doldururken hif ve memnuniyet dolu bir ifade ile cwp verdi

-haklısın okul açılınca zorlaşacak bir açılsın da eğer gerçekten yetişemediğimi hissedersem buraya bir başka şifacı daha isterim

dedi reanın Şimdi kadehi yeniden boşalmıştı.Aranel yeniden dolduruyordu..Rea gülmeye başlamıştı.Bir nedeni yoktu.Yanlızca gülüyordu.Bu iyiye alamet değildi.Aranel'e bakarak

-Sen beni sarhoş etmeyemi çalışıyorsun yoksa ?

dedi gülerek aranel kendi kadehini tekrar doldurdu ve reanın neden siz gülmelerine bakarak oda güldü ve

-hızlı içen sensin ne bu hızz biraz ağır içersen birşey olmaz eğer benle yarış yapmıyorsan

dedi aranel kadehini fondipleyerek bir kez daha doldurdu

Aranel Elensar'ın Odası

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
3 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Similar topics

-