AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Göl kenarında kötü karşılaşma

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Isabella Hudgens

GezginGezgin
Isabella Hudgens

Mücadele Tarafı : Tarafsızım
Rp Sevgilisi : Yanlız silahşörüm ben
Kan Durumu : Safkan
Patronus : Kedi

Göl kenarında kötü karşılaşma - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Göl kenarında kötü karşılaşma   Göl kenarında kötü karşılaşma - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 19, 2008 3:32 pm

Bütün bunlar olurken Isabella çok sakindi. Hatta bir taş alıp göle atmayı düşünmüştü. Ama bu hareketi böyle bir ortamda çok komik olabilirdi. Sonra ellerini yapmacık bir şekilde yüzüne götüren slytherinliye baktı. Ne kadar komik görünüyordu. Neden kendilerini bu kadar rezil ediyorlardı? Ne yaparlarsayapsınlar sinirlenmiycekti işte. Zaten bu haraketleri bir insanı kızdırmaz ancak gülmekten öldürürdü. Isabella her zamankinden daha sakin bir sesle.
''Ne demek istediğinizi anladım bunu iki kere tekrarlamanıza gerek yok. Ayrıca Vanessa bu sözü beni güçsüz bulduğu için söylemediğinden eminim. Benden güçlü olduğunuzu biliyorum. Ama kimin umrunda bir profesör gelse ikinizde asalarınızı tekrar yerine koycaksınız. Yanılıyormuyum?
Isabella bunları söylediğine inanamıyordu. Ama söylemişti işte. Haksızda değildi. Bir profesör geldiği anda saldırcak bir insan tanımıyordu. Slytherinlilerin karşısındaki kişiyi tanımadan başka binada diye kötü davranmasını anlayabilirdi. Ama bunun ne kadar saçma olduğunuda biliyordu. Neyse kimin umrunda. Isabella, Vanessa'ya baktı.

Göl kenarında kötü karşılaşma

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-