AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Yabani Otlar
Bir Kulüp Mü Kuruluyormuş | Bir Tıkla Bakalım!
- Duyuru Panosu -
Işık Tapınağı
Model Değiştirme
Model Başvuruları
Debbie'nin Grafik Galerisi *yeni
' Cuteness s i g n a t u r e s.
La Révolte
Özel Model Başvuruları
Salı Mart 15, 2016 10:01 pm
Ptsi Şub. 22, 2016 12:43 am
C.tesi Ekim 02, 2010 11:08 am
Perş. Eyl. 30, 2010 11:07 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 10:04 pm
Perş. Eyl. 30, 2010 6:40 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:37 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 8:25 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 6:13 pm
Çarş. Eyl. 29, 2010 4:35 pm

Paylaş

Yağmurlu Bir Gün

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Gilda Bonacelli

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Gilda Bonacelli

Mücadele Tarafı : Jesus Christ
Rp Sevgilisi : Eskiden buralar hep dutluktu.
Kan Durumu : Süper.

Yağmurlu Bir Gün - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Yağmurlu Bir Gün   Yağmurlu Bir Gün - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 12, 2008 10:21 pm

Söylemekle doğru yapıp yapmadığını Gin'in sözlerinden sonra anlamıştı.

‘Dolunay ne zaman olur bilemiyorum. Ama gelene kadar ikimizin de uyuyamayacağı kesin. Ve bu kez sana yardım etmeme izin vermelisin. Yasak ormana gitmeliyiz bunun için. Belki bekçiyi uyutup onun bahçesinde de halledebiliriz. Bakarsın sakatlık geçirip hastane kanadına gitmek zorunda kalırım. Ama bu kez sana yardım etmekte kararlıyım..’

Kendi sorununu böyle sahiplenen biri olduğu için şanslı mı saymalıydı kendisini? Minnet dedikleri şey Arina'da bulunuyorsa eğer, o şuan Gin'e karşı hissettiği şey olmalıydı. Aslında nöbetlerde kişiliğini unutmazdı ama Gin'in ona kan sağlaması en son üç sene önce olmuştu ve bir daha olmamasını dilemişti. Genç kız öyle bitkin düşmüştü ki Arina bencil kişiliğine rağmen suçluluk hissetmişti.

"Bunun için kendini eritmene göz yummak istemiyorum, Gin." dedi boğuk bir ses tonuyla.

Yapıştığı duvardan ayrılarak ağır adımlarla kıza doğru yürümeye başladı. Sıkıntı göğsünde bir yerleri boğmaktaydı. Bu yaz Rusya'da babasıyla fena halde tartıştığını ve sinir krizine girdiğini hatırladı birden. Odasına döndüğünde gözleri tamamen sararmıştı ve köpek dişleri -fazla belirgin olmasa da- uzamıştı. Kendini kaybettiğini hatırlıyordu ama tuhaf bir şekilde her şeyin de farkında olduğunu biliyordu. Çığlık çığlığa bileklerini kesmişti. Kendine geldiğinde bilekleri sargı içinde, Vampir kanının damarlarında akmasını sağlayan annesinin yanındaydı. O duyguyu biliyordu. Delilikle boğulmak arasında gibiydi. Tüm damarlarının patlayacağını hissetmişti, sonsuz bir açlık... Ama dolunay farklıydı.

Bazen Gin'in kanını arzuladığını hissettiği de oluyordu. O bir safkandı ve iliklerinde bunun gücü dolaşıyor olmalıydı. Bu dürtüden utandı.

"Yatakhanede bir birinci dönemden de alabilirim." dedi sonunda.
Amaya Gin Kiwa

GezginGezgin

Mücadele Tarafı : Tarafsız

MesajKonu: Geri: Yağmurlu Bir Gün   Yağmurlu Bir Gün - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 12, 2008 10:40 pm

Fedakârlık mıydı yaptığı? Hayır, bu mümkün değildi. Yaşadığı her an ruhundaki güçlü yanı kendine getiriyorken aptal bir duygunun esiri olamazdı. Ya gerçekten sevdikleri? Onlar için kendini feda etmeye değer miydi? Ama öyle olmayacaktı ki.. Sadece yıllar önceki gibi kanını bahşedecekti. O anı iyi hatırlıyordu. Yine burada, Hogwarts’ın ikinci katında kimsenin uğramadığı bu tuvaletteydiler. Myrtle korkudan inleyerek klozetin içinde kaybolmuştu. Gin ise o iğrendiği Gryffindor’luları geçecek bir cesaret örneği sergiliyordu. O gün de korkmamıştı, şimdi de korkmuyordu. Hiç değilse ilk seferki gibi Arin’in halini görüp dehşete düşmeyecekti. Artık nöbetlerde geçirdiği evrimin sonuçlarını biliyordu. Sararmış gözler ve normalden uzun köpek dişleri.. Kızdan gelen boğuk sesle düşüncelerinden sıyrıldı

"Bunun için kendini eritmene göz yummak istemiyorum, Gin."

İlk kez Arin’le farklı düşünceleri savunuyorlardı. Gin itiraz etmeden önce düşünmek istedi. Doğru kelimeleri bulup bir araya getirdiğinde Arin’in karşı koyamayacağını biliyordu. Kendisine doğru yaklaşan kızın yüzünde yıllardır görmediği bir ifade vardı. Karışık ve sanki minnet dolu. Gin elini kızın omzuna koydu.Ona zarif gülümseyişini hediye ederken kısık ses tonuyla

‘Hayır ,hayır ,hayır.. Saçmaladığının farkındasın. Yapamayacağım bir şey olsa asla teklif etmezdim Arin. Tek yapmam gereken yemeklerde biraz daha fazla et yemek.. Jambonların nefis tadı bu durumu daha kolay yapıyor.’ dedi.

Arin’in gülümsediğini görebiliyordu. Saatler sonra çakan şimşekle aydınlanan gökyüzüne baktı. Birinci sınıflar konusunda söylediklerini ciddiye almıyordu. Onlar Arin’i ele verirdi. Üstelik ölme ihtimalleri yüksekti. Yutkundu ve yuvarlak suratındaki huzur dolu ifadeyi kıza çevirerek

‘Yarın gece Arin.. Dolunay gökyüzünde belirecek gibi görünüyor. Ben hazırım , sen de hazırlıklı olmalısın’ dedi.

Eliyle kızın omzunu sıktı. Herhangi bir olsa bunu nefret belirtisi olarak anlayabilirdi. Ama Gin Arin’in bunu anlaması gerektiği gibi anlayacağından emindi. Sessizlik sinir bozucu bir hal alırken koridorda topuk sesleri duyuldu. Gin saatine endişe dolu gözlerle baktı ve gece yarısını çoktan geçtiğini fark ederek dehşete kapıldı. Ses tonunu fısıltıya dönüştürerek

‘Kabinlerden birine saklanalım. Gidince ortak salona dönmemiz gerekecek. Belki mutfağa uğrarız giderken.’ dedi ve hızla arkasını dönüp kabinlerden birine girdi.
Gilda Bonacelli

Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.Şu an Muggle'sınız. Lütfen bir rütbe edinin.
Gilda Bonacelli

Mücadele Tarafı : Jesus Christ
Rp Sevgilisi : Eskiden buralar hep dutluktu.
Kan Durumu : Süper.

MesajKonu: Geri: Yağmurlu Bir Gün   Yağmurlu Bir Gün - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 12, 2008 11:04 pm

Gin, Arina'ya zayıf bir gülümseme savurup elini omzuna koymuştu. Arina normalde insanların ona dokunmasından irkilirdi ama bu Gin için geçerli değildi.

‘Hayır ,hayır ,hayır.. Saçmaladığının farkındasın. Yapamayacağım bir şey olsa asla teklif etmezdim Arin. Tek yapmam gereken yemeklerde biraz daha fazla et yemek.. Jambonların nefis tadı bu durumu daha kolay yapıyor.’

Elinde olmadan gülümsedi. Bir dostluk için tuhaf bir ilişki düzeniydi belki de bu. Kendini ilk kez vampir olduğu için suçladı. Daha önce yaptıkları gibi bu tvalette mi olacaktı peki? Yılın bu zamanında okul kalabalık oluyordu. Üç sene önce o kadar tesadüfi bir biçimde olmuştu ki, nöbetin şokunu yaşamak bir yana dursun, Gin içgüdüsel bir biçimde Arina'ya yardım etmişti sanki.

‘Yarın gece Arin.. Dolunay gökyüzünde belirecek gibi görünüyor. Ben hazırım , sen de hazırlıklı olmalısın’

Yarın gece... Gin'in astranomi konusunda pek yanışmışlığı görülmezdi. Vaktin bu kadar yakın olması normaldi aslında, kanındaki delilik buna işaret ediyordu. Kız, etkileyici yüz hatlarına huzur dolu bir ifade doldurmuştu ve bu Arina'yı biraz olsun rahatlatmıştı. Omzunda, ona güven verircesine perçinlenmiş olan bu el, şimdi aralarında geçen tuhaf konuşmayı sonlandırıyordu sanki. Gin'i kararından vazgeçiremezdi. Belki başka şansı da olmayacaktı. Teşekkür etmeyi bilmezdi, zaten bunu gösterecek bir laf bulamıyordu. Sadece iri gözlerini onun yüzüne dikmekle yetindi. Gin'in anlayacağına emindi.
Küçük sohbetlerini bölen şey, ahşap kapının ardından gelen ayak sesleri olmuştu. Saatin ne kadar geç olduğunu o zaman anladılar.

‘Kabinlerden birine saklanalım. Gidince ortak salona dönmemiz gerekecek. Belki mutfağa uğrarız giderken.’

Arina ilk kez olarak kıkırdadı. Koşarak ortadaki kabine girdiler. Filch'in homurtuları duyuluyordu. Oldukça hızlı adımlamaktaydı. Soluklarını tuttular, tuvalet küf kokuyordu.

"Eski cezalar... Eski cezalar olsaydı. Onları duvara zincirlerdim. Haykırışlarını dinlerdim! Değil mi Bayan Norris? Pislikler... Hepsi pislik... Hepsi..."

Homurtular sözcük öbeği halini alıp kapının ardını aştı ve tuvaleti bir defa turladı. İkisi de gözlerini devirmişlerdi. Filch uzaklaşırken usulca kabindne çıktılar. Gin ilerleyip kapıyı araladı, kimse yoktu ki Arina'ya gel anlamında bir işaret yapmıştı. Arina hızlı adımlarla onun yanına gitti ve beraber tuvaletten çıkıp merdivenlere doğru yola düştüler. Belki de minnetini birgün gerçekten Gin'e gösterebilecekti. Bildiği tek şey, duygusuz kalbinde, onun dost sözcüğünün anlamı olduğuydu.

Yağmurlu Bir Gün

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-